Mamici norocoase de sept-oct 2008 (121)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Musette, Babytza, Angi, multumim mult
Babytza, am vazut ca avem aceeasi DPN, sa vedem acum care bb se hotaraste sa iasa primul. Eu sper ca ambii sa vina cat mai aproape de termen.

Andreea
33+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Babytza si Andreuta si felicitari pt schimbarea semnaturii
tot la mai mare

35+ Mami fericita de Irina Alexandra sau Karin Alexandra, nu ne-am decis inca

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Andy_G felicitari mamico pentru scumpul baietel, refacere rapida, te asteptam cu povestea nasterii si un bebe cuminte, mancacios care sa va aduca numai bucurii!

Vai, ce emotii am....pai eu pana in octombrie nasc cu fiecare in parte!

32+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Burtica bebe 2

Poze camera copii
AMR 8 saptamani !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Hola!!! Sunt si eu vreo 5 pagini mai incolo da nu va prinde omu din urma deloc :) Cred si eu... cu asemenea vesti....

Andy_galro sa-ti traiasca puiutul! Ce surpriza placuta!!! Multa sanatate, sa fie mancacios si cuminte! Prima noastra nastere naturala, ce ma bucur ca sunt bine!

Eva, Musette, ecografie placuta! Asteptam vesti bune si pozici.

Laureta, sa vii si tu cu vesti bune!

Sanziana, nu sunt doua sarcini la fel, sigur de data asta nu vei avea probleme. mami curajoasa si pozitiva. David Gabriel suna foarte bine.

Tzitziri, imi place cum suna “Luca de Musette” :)

Feli, tie iti sta bine vesela. Imi pare rau ca esti trista.

Ay_c multa sanatate tie si puiului tau.

_Irina_, eu eram o alunoasa dinainte. Parca si mie mi-a mai aparut cate una pe burta. Eu glumeam ca la 40 de ani o sa fiu negresa :)

LE felicitari pentru schimbatul de semnaturi Andreutac!!!

M-am uitat si eu la articolul ala cu egipteanca aia cu multi copii, doamne, astea nici in spital nu scapa de basmalelele alea dezgustatoare... I-or fi pus-o pentru poze, da si infirmiera era captusita bine de tot. Scuze de offtopic...

32+ Anda Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Andy, felicitari si refacere rapida! am inceput bine saptamina, cu un nou bobocel!!! Bobocelul tau sa fie cuminte si papacios!

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata si de la noi!!!
Raport zilnic: Dyanira tot 2 in 1!!
Ce mi-au vazut ochii cand am citit:
FELICITARI ANDY_GARLO PENTRU BB ANDREI!!
Sa va traiasca si sa va bucurati de el!

reBAFTA CELOR CARE MERG AZI LA ECO!

Diana
37+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Lucutta, am si eu o rugaminte la tine. Am luat EUcarbon in weekend, ca efectiv imi simteam stomacul in git! pe prospect scrie ca nu este nici indicat, nici contraindicat.... ceva la modul ca nu s-au facut teste suficiente pentru a indica anumite contraindicatii la femeile gravide. Scrie clar ca e contraindicat in timpul alaptarii.
Tu ce stii? daca nu ai mai putea de arsuri, ai lua unul? pot sa-ti spun ca mi-a luat arsurile cu mina, iar 3 rennie de dinainte parca au fost apa de ploaie.
mercic

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

FELICITARI SI PENTRU CELE CARE AU SCHIMBAT AZI SEMNATURA!!!LA MAI MARE!

Diana
37+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

bafta fetelor care merg azi la eco / control. Eva. Musette, Laureta (cred ca nu am uitat pe nimeni)
felicitari fetelor cu 2 in 1!!!! sa vina bebelusii la termen.

maine mergem si noi la control, sper sa fie bine! pe mine ma naucesc arsurile si durerile de spate, in rest sint OK! fac shopping la greu, nu stiu cind o sa ma opresc... citeodata am asa de multa energie ca ma sperii, insa sint si momente cind obosesc respirind! luna a noua isi spune cuvintul!

am luat rezultatele de la glucoza, sint OK! sint foarte fericita ca nu sint probleme, iar maine o sa-mi spuna doctorul cum a iesit rezultatul la crocobaurul - streptococ.

gagici, voi v-ati gindit la cum o sa va anuntati prietenii / familia de nasterea copilasilor (si nu ma refer la sms / e-mail / telefon), ci daca trimiteti ceva prin posta - un mic carton special pe care scrieti ce si cum. In franceza se numeste faire-part de naissance, Eva, banuiesc ca voi o sa faceti, nu stiu cum se numeste in romaneste si daca se face. eu am mai vorbit cu prieteni din Romania si mi-au zis ca ei nu au facut. sint curioasa daca voi o sa faceti.

o zi buna!

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Piolica la prima nastere, familia, a mea, a sotului era deja conectata pentru vestea nasterii:a sunat sotul imediat. Prietenilor mei (din agenda telefonica am trimis SMS dupa ce m-am trezit din anestezie), sotul a sunat prietenii lui si cunostintele comune.
Anunt prin posta, aici nu se obisnuieste (in zona noastra).

32+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Burtica bebe 2

Poze camera copii
AMR 8 saptamani !!!!

Mergi la inceput