supraveghere video gradinita ??

supraveghere video gradinita ?? | Autor: anduta78

Link direct la acest mesaj

Chiar nu stie nimeni o gradinita buna cu supraveghere video pentru baietelul meu ?? sincer sper sa primesc un sfat de la voi . multumesc anticipat !

Andu s-a marita cu cel mai bun si au un baietel minunat Luca Alexandru-25 noiembrie 05

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Gradinita la care merge fiica-mea nu are supraveghere video, asa ca nu ti-o pot recomanda.
Vrei neaparat cu supraveghere? Eu nu mi-as dori pentru copilul meu, pentru ca nici mie nu mi-ar face placere sa fiu supravegheata non-stop. Cred ca si educatoarele sunt foarte stresate in cazul asta si nici nu se comporta firesc atunci cand stiu ca parintii sunt cu ochii pe ele.
Nu cred ca acesta trebuie sa fie criteriul principal care sa te ghideze in alegerea gradinitei.
E doar parerea mea, bineinteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anduta78 spune:

buna,
iti multumesc ca mi-ai raspuns chiar daca nu pot zice ca"m-ai ajutat" cu un sfat, mi se rupea inima cand vedeam ca nu imi raspundea nimeri, chiar daca intre timp am mai gasit eu cateva . copilutu meu e mai zbuciumat si chiar vrea sa stiu cum este cu alti copilasi.merci mult oricum si o seara frumoasa.

Andu s-a marita cu cel mai bun si au un baietel minunat Luca Alexandru-25 noiembrie 05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussette spune:

buna,
gradinita Bell este Ok si are si supraveghere video. Noi suntem acolo si suntem multumiti

numai bine
mussette

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Baietelul meu este din mai la gradinita Aladin, din Baneasa. Au supraveghere video. La inceput ma uitam foarte des la el, dupa o vreme imi aduceam aminte mai rar sa ma uit, sau deja stiam ce face si n-am mai stat tot timpul cu ochii pe el. Ma uit daca doarme de cele mai multe ori. Si daca se joaca cu ceilalti copii.
Iar de gradinita eu sunt multumita.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput