Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (103)
Raspunsuri - Pagina 18
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo miha..cand te referi la orez cu fructe ..fructele crude sau fierte ? impreuna sau separat de orez? |
Eu am preferat fructele crude sau marul copt. Orezul fiert separat si apoi pasat.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui Victo BB..si cum i-ai dat sfecla rosie? mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
fiarta langa celelalte legume sau din salata facuta pt noi!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
de jasmin mai stie cineva ceva??? e in concediu ??
irinushule, mai da ne vreo veste despre voi!!
eu va pupic!!
ne "vedem" dimineata!!!
pusiiii
PS: Miha da-mi niste ideii de papa pt maine!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami Lavi
si bubulina
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi PS: Miha da-mi niste ideii de papa pt maine!!! |
Cam greu stau si eu cu ideile...
Azi am facut ciorba cu perisoare si ostropel de pasarica.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Cam greu stau si eu cu ideile... Azi am facut ciorba cu perisoare si ostropel de pasarica. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
yamii!!yamiii!!!!
eu am primit bors 'moldovenesc", dupa care sunt innebunita...si de atunci tot cu ciorbitele acre o tin!!!
maine ce faci bun??
mami Lavi
si bubulina
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi maine ce faci bun?? |
Inca nu stiu.
Ceva cu ciuperci,ca am luat azi proaspete. Ciorba mai avem si pe maine.Vedem ce inspiratii ne mai vin.
abramburika spune:
Ciaooooo!
Iaca revin din capitala, ca o pasare de noapte. Am facut o scurta plimbare la Buc, neprevazuta si imi pare rau ca nu am putut planifica o intalnire cu fetele de pe-aici. Stau in Dristor, la niste rude, am facut plimbari in Cismigiu si IOR ... iar maine ne intoarcem in Focsani.
Am rezolvat problemele cu actele fetei, pasaport si alte alea ... suntem bine, fata creste, dar tot neprietenoasa e, numai cu mine si tati sta ... ooofff !!!
Calatoria cu avionul a decurs super-bine, am fost ff incantate si nici nu ma gandesc de-acum inainte sa-mi chinui copilul cu masina atatia km. Avionul sa traiasca!
Pe 4 sept. ne intoarcem acasa (Italia).
Vad ca tot de mancaruri povestiti, m-am rasfatat la maxim in vacanta asta cu mancaruri si prajituri, dar sin sept. DIETA scrie pe fruntea mea. Hotarat!
Aaaa, si ca tot am citit putin din urma, da, avem si noi poze in concursul de mirese ... pet1 si pet2 ... multumim anticipat de voturi!
Va pup si nu stiu cand ne mai auzim din Ro ... daca nu, din Italia. Vacanta placuta tuturor!
_
Aceeasi Marie, cu alta palarie ![]()
adra_bell spune:
Helau!
Am revenit si noi din vacanta, la munte, la mare si la bunici la Bz, cate putin din fiecare. Am citit din urma, aveam o gramada de spus, dar am uitat cui trebuie sa ma adresez, punctual
Amy si Sheritra, bine ati revenit!
Miha, eu nu ma uit niciodata la pozele cu mancarea preparata de tine, ca ma ingras la loc. Ma reped la cofetaria din colt ca Iasiul e prea departe. Multumim ca ai intrebat de noi 
Anacami, ce ma bucur ca mai scrii cate un mesaj, mie imi plac mult postarile tale.
Cristina ce mai face Raducu scump?
Lixa, eu vreau sa vad poze din Herastrau....
Adela, mie mi se pare ca bonzaiul mananca destul, 150g de fructe la masa de dimineata. Mai mi se pare ca mesele ei sunt cam dese, eu i le-am distantat la 4 ore, ziua baga doua mese de san doar de alint, trage putin dupa care adoarme. Cred ca te strsezi tare, saracuta de tine, asa era si nepoata-mea, abia lua cateva lingurite, si acum are 4 ani jumate si tot asa putin papa, e slabuta dar sanatoasa si frumoasa.
bonzaiul cu ochisori ca cerul.
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
Ank83 spune:
Buna dimineata... Am facut si noi ochi
... Merg sa beau o
tare si mare si lunga
...mai doreste cineva????
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
adra_bell spune:
Despre vacanta:
La Bz a fost foarte rau, extrem de cald, apartamentul situat spre vest, batea soarele din plin toata dupa amiaza, copilul s-a copt. Bunicii s-au comportat neintelept, n-au facut decat sa ne conteste calitatea de parinti si modul in care ne crestem copilul (ca ar fi trebuit sa manance deja cu ei la masa, carnati si alte alea, ca nu merge in picioare ca de ce mai suge, ca a supt prea mult, ca nu o lasam sa planga, etc), si sa-si respecte cu sfintenie programul de tabieturi in care nepoata lor nu a mai avut loc.
Ne-am intalnit cu Mihuta, o mami foarte draguta si vorbareata, si Sophia, activa, mancacioasa si frumoasa fooooc! Bea kefir direct din borcanel, e ambitioasa si vrea sa pape cu manuta ei, fetita mare, ce mai! Avem poze, o sa le punem.
La munte a fost binisor cu exceptia drumului la dus, cand Eva a urlat continuu, eu cred ca i s-au infundat urechile, nu e genul ei sa tipe asa. Am stat doua zile, ca nu prea ai ce face cu un copil mic la munte, dupa care ne-am intors la Bz sa ne mai enervam putin.
Am plecat apoi la mare, la Eforie Nord, proasta alegere, nu mai calc in viata mea, dar Evei i-au placut si plaja si marea, a dormit bine, si-a revenit cu papa, mananca iar binisor. Atat ca se speria daca o duceam unde se spargeau valurile, s-a uitat foarte curioasa si circumspecta la valuri, la inceput, apoi a decis ca sunt periculoase si nu-s de ea.
Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)