Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (103)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui Victo

mihaelo...despre mine..stii ca te urasc, da?..cred ca ai fi nevasta ideala pt sotul meu..e un MAAAAAAAAAAAAARE amator de dulciuri...iar eu din pacate..cam pe dinafara...

Ma urasti pentru ca as fi nevasta ideala pentru sotul tau sau ma urasti pentru ca nu stau mai aproape de tine sa te invit la o prajitura si-o cafea?

Offff...vreau sa ma iubeasca si pe mine cinevaaa...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Te iubesc eu ma Miha ma... Nu de alta dar daca vin prin Iasi iti fac si o vizita. Iti dai seama de ce nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83
sunt si eu pe aici ca tocmai am terminat un munte de clatite ...Mihaaaaaaaa

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adyanna
Te iubesc eu ma Miha ma... Nu de alta dar daca vin prin Iasi iti fac si o vizita. Iti dai seama de ce nu?

Pentru ca vrei sa cunoasti o asa persoana deosebita ca mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Miha cum te simti ca ti-ai pus o gramada de femei in cap???!! ..
Eu sincer nu stiu ce am ca in general urasc dulciurile...nici cand eram gravi cu Raul nu ma interesau deloc vroiam doar saraturi si acrituri... dar de cand cu fatuca asta ... parca am luat-o razna... Macar cafeaua inca o beau neagra si amara si fara zahar. Vezi cum faci ceva Miha de ma strici si aici

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Citat:

Citat:

Pentru ca vrei sa cunoasti o asa persoana deosebita ca mine?

Bineinteles! O femeie cu 2 copii mici si care are timp sa faca atatea lucruri e extraordinara! Serios spun, acum ca tot veni vorba, te admir foarte mult!
Dar si dulciurile tale ma atrag, recunosc acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

[quote]citat din mesajul lui mariussimiuc

lasa, ca te iubeste familia ta ;)

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

miha..cand te referi la orez cu fructe ..fructele crude sau fierte ? impreuna sau separat de orez?
la ceva paste cu branzica ma mai gandesc sa ii bag ..

dc plec luna viit.tre sa ii las mamei lista cu meniul..sper sa nu-i faca mofturi..:)

BB..si cum i-ai dat sfecla rosie?

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Miha cum te simti ca ti-ai pus o gramada de femei in cap???!! ..

Citat:
Eu sincer nu stiu ce am ca in general urasc dulciurile...nici cand eram gravi cu Raul nu ma interesau deloc vroiam doar saraturi si acrituri... dar de cand cu fatuca asta ... parca am luat-o razna...

La fel a fost si la mine la sarcina cu Robert. Nu voiam nimic dulce,doar sarat,piperat si acru.Si acum...mananca dulce cot la cot cu mine. Sau macar ar vrea,dar nu are voie.
Citat:
Macar cafeaua inca o beau neagra si amara si fara zahar. Vezi cum faci ceva Miha de ma strici si aici

Nu te stric,ca mie imi place...mare si tare. Cafeaua breeee...

Mergi la inceput

Citat:
Bineinteles! O femeie cu 2 copii mici si care are timp sa faca atatea lucruri e extraordinara! Serios spun, acum ca tot veni vorba, te admir foarte mult!
Dar si dulciurile tale ma atrag, recunosc acum...

Multumesc !
Nu e chiar asa dar macar sa le scot ochii la relele astea ce nu vor sa ma iubeasca.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

Citat:

lasa, ca te iubeste familia ta ;)

Hotarata fata! N-o pot indupleca nicicum.

Mergi la inceput