Nou stil de viata (221)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Gabriela ,,,la ce coafor mergi?

Evenimentul zilei de azi: am inceput si gym!
Il pun [pe sotzu meu sa mi faca o poza acum si sa repete 'postura' din luna in luna...
Ca la mine, daca merg toate lucrurile struna...targetul va fi atins intr un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Gabi zi de freza cea noua! Si coafeza mea imi zicea ca stai s avezi de freze mai vin si pin' la urma e fixata inca toata lumea pe bretonul poney. As face si eu o schimbare, dar asa ceva nu ar sta sub nici o forma la parul ondulat. Mai e ceva nou ce mi-a placut, dar tre s afie un profeisonist adevarat ca sa-i iasa bine, oricum tot nu-i pt par lungut.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldowww.ana-alesia.ro " target="_blank">Ajutam o bebelina mica sa ajunga acasa? Va asteptam aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Salutare dragelor.

Anky ii mai dau ceaiului o sansa de o saptamana si-apoi cred c-am sa urmez ceea ce m-ai sfatuit.

Delidana eu cred ca sotul ti-a pus soparla in figider pentru mobilizare. . Daca-i la munca s-a gandit sa-ti lace ceva amintire pe inghetata dar amarata a fugit la oua.

Tzuni cam tacuta azi. Te-am suparat ieri? SI mai lasa-l incolo de cantar. Zi-mi mai bien cum te simti tu. Esti mai energica? Stimti ca poti muta muntii din loc? Daca da atunci n-ai facut sport degeaba.

Doina felicitari.

Gusta nici n-ai venit bien ca ne-ai si parasit? Hai sa vedem poze cu tine.

Crys felicitari si tie. Iaca se poate Abia astept sa te vad la 80.

Gabi oia spune-mi merita investitia in aparat?

Adi cum merg la tine exercitiile? Te-ai apucat de ceva?

Delidana uite www.treadmillfactory.ca/index.php?goto=viewprod&id_prod=550" target="_blank">aici ce vreau sa-mi cumpar pana la urma. Ce parere ai? Tzuni tu?

revin.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Zuzi, sunt ok. Tocmai am baut un pahar de gyn tonic si mut si blocu' din loc! Sunt ok, nu m-am suparat! Io ma supar rar si-mi trece repede...

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Zuzi, am vazut banda insa mie mi se pare cam fragila, dar poate m-am obisnuit eu cu "mamutii" de la sala unde merg.
Eu zic sa te urci pe ea si s-o probezi daca poti inainte s-o cumperi.

Vik, eu eram pregatita sa te trec la categoria usoara si tu ce faci? Ntz, ntz.

Gabi, m-ai facut curioasa. O poza, ceva?
Vreau si eu poze cu frizuri, ca ma bate gindul sa ma tund inainte sa plec de aici. Eu vreau breton ca am fruntea lata.

Adi, unde mergi la gym si ce program ai? Felicitari!

Azi dimineata cintarul meu arata cu 0.5 kg mai putin. Ma intreb daca nu cumva e de la faptul ca am facut sport seara (17.30 - 20.00) si poate atunci se ard grasimile mai repede...in orice caz mi-a dat de gindit.
Voi ce parere aveti, are importanta in ce moment al zilei facem sport?

Va las ceai cafea/suc, am plecat la sala.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare! multam de cafea Delia, si spor la facut sport!!!

Marilena, bine ai revenit! cum a fost acasa? si eu l-as fi strans de gat pe ala, ai reactionat ca o mama grijulie! ati inceput gradinitza? cand e nunta?

ia ziceti fetelor, aveti vreuna calcatorul asta?http://www.amazon.de/exec/obidos/ASIN/B000KPQBX0/kontaktlinsen-21
eu vreau maine sa mi-l iau, vine in oferta la metro, si cum al meu s-a defectat acum 2 zile, trebuie sa imi cumpar unul nou, si ma gandeam sa mi-l iau pe asta!am mai mult de o gramada de calcat dar n-am cu ce! si s-a defectat din senin, nu se mai incalzeste! dar nu e bai, ca demult vroiam unul din asta, dar intotdeauna am zis ca nu arunc cu banii pe el cat timp al meu mai e bun!

Iar a disparut o fetita de 8 ani venind de la scoala spre casa in Leipzig! ma ingrozesc cand ma gandesc ce s-a intamplat!

La noi e umed, cam ploua saptamana asta, e toamna! si daca se incalzeste, nu mai trece de 25 grade temperatura!

Carmen, va balaciti? cum e la mare? asteptam poze multe!
Nu e timpul sa se intoarca si Anda?

pupici la toate si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

Pai tunsoarea mea nu e diferita de cea pe care am avut-o pana acum - adica io's tunsa asa, nu stiu cum sa explic, cred ca se numeste "frantuzeste" sau "bob", pe scurt cam ca Andreea Esca. Asta e tunsoarea mea de baza de ani de zile si mai variez din cand in cand. Acum sunt tunsa scurtut in spate, ca sa-mi dea volum si cu "colt" in fata, pe obraji. Iar culoarea pe care mi-a facut-o ieri este un blond miere (sau bere...). Varianta de "toamna-iarna" pe care am descoperit-o ieri (in editia de Septembrie a revistei Vogue) este pe aceiasi linie, insa mult mai scurt in fata (adica pana la jumatatea obrajului) si cu breton. Iar culoarea este putin diferita, facuta din mai multe nuante de blond. Nu stiu daca ati inteles ceva...

Adi_dalma, eu merg la coafor la Cristi Pascu, la salonului lui din Dorobanti. Merg la el de... 12 ani.

So, aparatul de picioare.... N-am aprofundat foarte mult aseara, fiindca face ceva zgomot si cand a fost complet montat era deja tarziu. Insa, din ce am facut, pot spune ca am simtit ceva-ceva. Azi o sa fac mai mult si va spun diseara, imdediat dupa ce fac.

Azi noapte la 3 Maricica a vrut apa; asa ca m-am trezit si n-am mai putut sa adorm muuult timp. Si acum ma doare capul cam rau... Si am mai stat si m-am gandit si tot timpul la casa aia de o contruim care imi mananca nervii si rabdarea. Uf.

Delia, felicitari pentru -0,5 Kg! Nu stiu ce sa zic de ora cea mai buna pentru sport. Eu nu functionez dimineata, de pilda... Cred ca cel mai bine este cand te simti tu cel mai bine.

Vik, lasa ca meriti 1o zile de vacanta! Si pierzi tu 2 kg rapid!

Tzuni, gin-tonic!?! Sa-ti fie de bine!

Claudia, groaznic cu fetita care a disparut! Oribil...

Louisea, unde stai, in Copenhaga? Ce mult mi-a placut orasul acela!!

Acum cred ca e cazul sa ma apuc si eu de treaba...

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Claudia, mersi.
Acum am venit de la sala, programul a fost asa:
- 1 ora Tai Chi
- 30 minute bicicleta eliptica (-183 calorii)
- 1 ora mers rapid pe banda de alergat (-403 calorii)

Arata interesant fierul de calcat; eu am un Phillips clasic, simplu.

Da, parca si Anda si Carmen trebuiau sa se intoarca azi...sa vedem care ne da de stire.

Ma duc sa maninc ceva, revin.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Ieri am facut gym !!!
-programul cel mai usor al lui Cindy;
- inca cateva ex abdomen;
-50 sarituri coarda;
- 15 min dans dupa Cher!

atat pt prima zi ...sunt multumita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

morneatza
sport pe ziua de azi: udat toata iarba, cateva sute de mp, simt cum am facut muschi la mana dreapta
mancat: cafea si niste cereale Nestle

Claudia, acum vad ca esti in Karlsruhe, noi avem acolo niste prieteni dragi, tot romani, plecati din Jimbolia

ma duc sa distrez pitica, deja e prea cald sa stam pe terasa...

sa aveti o zi faina!

Mergi la inceput