Nou stil de viata (221)
Raspunsuri - Pagina 14
louisea spune:
Cys se pune si alergatul ala Tot te-ai miscat si n-ai stat tolanita pe sofa
Am fost si eu la o tura da nu dupa biciclete :)
Gusta ce faci bun de papa?
Larisa ai incercat sa le papi cu ceva dresing? Mie-mi place de ex. ridichie cu sos de soia si ulei de masline, brocoli in salata cu un pic de ceapa rosie taiata marunt si o lingura - doua de iaurt sau smantana, morcovii cum am scris mai sus..
Mie goale mi se par cam seci
Delia nu stiu exact ca nu mi-am mai luat pendometru cu mine de la un timp.. Da alergai 50 de min... Dintre care vre-o 10 mers Si vad ca mi-a trecut cu durerea Sper sa fi fost doar o faza de moment
Somn usor..
Anda faine pozele da cam putine.. Mai vrem :)
Ma duc sa fac si eu de papa..
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Zuzilici spune:
La munca, la munca , Delidana. Buna dimineatza tuturor.
Iaca am vorbit la munca de intentia mea de a-mi lua banda de alergat si-acum lumea ma sfatueste sa-mi iau www.homeellipticalmachines.com/images/products/image_95_1.jpg" target="_blank">o epileptica.. Asa ca sunt deja ametita de cap, ca nu mai stiu ce vreau.
Crys, Tumpi, Doina aniversare frumoasa si la cat mai multi ani fericiti alaturi de jumatatile voastre.
Marilena bine-ai revenit activa. Ne mai lasi sa asteptam mult dupa poze?
Gabriela mi se pare tare de bun gust dieta ta. Succes cu aparatul si tine-ma la curent cu ce simti dupa ce lucrezi mai mult. Vreau sa stiu daca merita cumparat sau nu.
Tzuni cam tacut a esti azi...
Anda astept mai multe poze. Si bunatatiel pe care le gatesti.
Hopes bine-ai revenit din concediu si sa ai o zi frumoasa maine, nasico.
Revin,
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
louisea spune:
Aaa uitasem sa va zic cc ca la program ce il mentionasem mai devreme depre cand e bine sa alergi, zise si ca arzi aceasi nr. de calorii indiferent daca alergi sau mergi de fx. 5 km
Si dupa nr. de kg pe care le ai poti sa-ti dai seama cate calorii arzi.
De ex. daca ai 40 de kg, arzi 40 de calorii indiferent daca alergi sau mergi 1 km. Daca alergi mai intens, arzi tot atatea calorii, dar ai sa arzi si dupa ce ai alergat pt ca metabolismul s-a intensivat cu 10-15% pt urmatoarele ore.
Sper c-ati inteles ce vreau sa zic :)
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Zuzilici spune:
Anky ce-i cu tine? Cam rarut pe la noi. Sunt bine juniorii?
Louisea succes cu proiectul. Si zi asa alergi c-am o ora incontinuu.... Eu dupa 5 minute cad lata, ca si calcata de tren. Si ce zici ca faci bun?
Yubi am remarcat si eu ca de cand sunt mai baba sunt mai afectata de menstruatie decat cand eram...." la mama fata" Ma enervez fara rost si chiar exagerat. asqa ca iau niste pastile speciale pentru aceasta perioada care ma fac "ingeras".
Crys acum am citi. Felicitari pentru sport.
Idee pentru mobilizare: Cumarati un obiect de vestimentatie care iti place foaret mult intr-o marime mai mica. Sigur vei ajunge sa-l porti.
revin.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
danielag spune:
Lou, durerea in partea dreapta, in timp ce faci efort, poate fi din cauza ficatului. Daca mai apare durerea, poate n-ar strica niste analize la medicul de familie.
Eu sunt in a patra zi fara dulciuri si carbohidrati rai. Nu ma simt prea bine (din cu totul alte motive - am niste mici probleme de sanatate) si azi intr-un magazin m-a lovit o pofta de ciocolata, in capul meu era: "De ce sa nu ma rasfat si eu putin?". Mi-a trecut repede si mi-am luat o sticla mare cu apa.
Va pup pe toate si va urmaresc cu interes. Iar pe cele mai sportive le invidiez (trebuie sa ma apuc si eu, sa imi fac putin timp liber si sa ma repar).
Daniela
P.S. Tzuni, ganduri bune si de la mine, sa stii. Te asteptam cu vesti bune.
danielag spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Zuzilici Iaca am vorbit la munca de intentia mea de a-mi lua banda de alergat si-acum lumea ma sfatueste sa-mi iau www.homeellipticalmachines.com/images/products/image_95_1.jpg" target="_blank">o epileptica.. Asa ca sunt deja ametita de cap, ca nu mai stiu ce vreau. |
Zuzi, nu poti sa mergi la o sala pentru o perioada sa vezi cu care dintre ele te impaci mai bine?
Daniela
anky spune:
Pfiu...am mincat la pepene rosu,simt ca plesnesc..
Zuzi,am vrut sa iti zic si eu,sa iti iei o eliptica in locul benzii de alergat,dar nu am facut-o,sa nu zici ca te sicai prea mult la cap.
Zuzi draga,nu prea am timp sa stau atita pe net.Mai fac una alta pentru firma,am sala,treburile casei care nu se mai termina, Bianca merge acum si la balet,azi a avut inot.Sintem bussy,bussy,in plus ma gindesc sa ma apuc de studiat resurse umane,sa ma incarc si mai tare.
In fine,anul viitor vreau sa il inscriu si pe Cris la inot,sa vedem cum se descurca.
Gusta,daca spuneai mai repede ca ai nevoie de par, ti-l trimiteam la pachet,numa ca trebuia sa il vopsesti
Ptiu,n-am mai avut parul asa scurt de vreo 13 ani,imi trebuie mult timp pina sa ma obisnuiesc cu freza asta.M-am tuns de o luna si inca nu m-am obisnuit.
carina spune:
Inca sunt prinsa cu recuperatul celor 2 saptamani de absenta din campul muncii asa ca timpul meu e puuuuutin. Cum am vazut ca multe dintre voi nu va puteti mobiliza sau vi se pare ca nicicum nu aveti rezultate, va recomand un site cu informatii extrem de interesante si utile (cel putin la mine au avut succes): http://www.caloriesperhour.com/tutorial.php
Cam tot ce recomanda site-ul am aplicat si eu si aplic in continuare pentru mentinere.
Apropos, raport post vacanta: 52 kg (-300 g). Am inotat mult si am mers ff mult pe jos la 40 de grade.
Legat de bunatati, pentru petrecerea de sambata (prietenul sora-mii implineste anii), pregatesc maine: tort amandina pentru copii, tort zebra cu crema de frisca si baileys si ciocolata si caramel pentru adulti, prajitura tiramisu cu blat homemade (din cartea lui Alice Medrich - the art of low fat desserts), inghetata de vanilie (care e gata deja si savurata chiar acum de Carina). Ca si feluri de mancare: pate, salata de vinete, panini, friptura teryaki (pui si porc)cu legume la grill, si tagliatele cu creveti. Pentru pranz, ciorbita cu perisoare. Sper sa am timp maine sa le si fac pe toate.
O seara minunata va doresc tuturor,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
hcclara spune:
salut guralivelor! pe pagina 2???
Anda, iar faci o multime de bunatati! sa ai spor!
Anky, uite asta e capsula:http://www.agathaplant.ro/index.php?main_page=product_info&products_id=217
si cat de scurt te-ai tuns? ca ma facusi curioasa. mie imi place parul scurt, adica eu arat mai tanara cu parul mai scurt! saptamana viitore ma duc si eu la frezat!
Crys,Tumpi,nastad, si la cat mai multi ani in iubire si fericire langa sotii vostri!
Hopes, bine ai revenit! pai voi singurei ati fost plecati? ce fain de voi! sanatate lui Edi!
A fost gasita fetita ce a disparut acum 2 zile, moarta intr-un lac!
ma tot intreb ce oameni pot fi criminalii astia! sper din suflet sa-l prinda si daca s-ar putea sa-l castreze!
tot mai groaza mi-e ca anul viitor va merge Marc la scoala, oare cum va fi? imi propun sa nu-l las niciodata sa vina singur acasa, dar daca se intampla sa le dea drumul mai repede si eu sa nu fiu acolo???scoala e la 5 minute de noi, de fapt la capatul strazii, dar tot imi fac ganduri!
Da, mi-am luat calcatorul, e super, am calcat insa nu ft mult, ramane pe maine sa-l solicit mai mult! e adevarat Tumpi ca sunt mari si cred ca ft multi nu cumpara din lipsa spatiului, eu mi-am facut acum seara loc in camara pt el!
Gabi mi s-a parut ok meniul tau!
Larissa, distractie placuta la mare! eu la neptun am fost des, dar asta pana acum vreo 10 ani, insa de cele mai multe ori stateam in jupiter! in neptun parca numai de vreo 2 ori am stat, era plaja faina! la mamaia n-am fost niciodata! si la saturn am fost odata si e fain!
na va pupicesc pe toate, ma duc sa ma dusuiesc!
vik, daca ai timp odata vreau reteta ta de paella!