Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (298)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici

eu astept sa mergeem la dr ptr vaccinul de 2.6 ani dar...aseara a facut ceva temperatura (putina)dar s a plans ca l doare...buricul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Eu sunt cam chiauna azi, aseara a venit o prietena la noi, am baut niste vin si mi-a fost un rau....la 2 noaptea cine era cu capul in buda? moi. acum sunt mai bine, dar nu mi-am baut si parca mor de somn.
am fost la Z si nu mai erau pantalonii care ii vroiam pt. Marco, pt. nunta. parca vad ca ajung la costum dintr-asta clasic.....

Maraki lui Robert!!!!( stiu ca urma sa fie ziua lui, dar cred ca a trecut)
Ai terminat cu restaurantul? cand vin aia sa filmeze?
Cosmi bafta la vaccin si sa fie fara reactii adverse. eu cred ca il fac la sf. lui sept.cand se intoarce dr. din concediu.
Cristina nici nu stii cat ma bucur cand aud ca vi cu vesti dintr-astea. sa dea DD sa se vada cat mai multe rezultate in urma tratamentului. de luni merge la cresa?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ziua buna dragele mele!
Am promis (Cristinei si Ralucai) ca o sa revin cu detaliile privind remediile homeopate pe care i le administrez lui Razvan si am zis sa scriu pe forum poate ajuta si alte mamici.Deci:
La mare Razvanel a racit putin (nu cine stie ce - nas curgator, fara tuse sau febra si un pic de rosu in gat) si pentru ca facuse niste bubite oribile am mers la o dr pediatra. Dr respectiva avea specializarea si in homeopatie asa ca evident, tratamentul a fost homeopat. Ne-a chestionat o gramada, a intrebat daca Razvan a stat mai tarziu in fundulet, daca a mers in picioare mai tarziu, cum vorbeste etc. Ne-a prescris granule pt raceala, pt "intarzierea" in limbaj (expresia ei a fost "Sa-l ajutam sa accelereze putin ritmul de dezvoltare") si pentru raul de masina. Schema de tratament e urmatoarea:

- BARYTA CARBONICA CH 9 (un flacon intreg) cate 3 granule de 3 ori/zi, apoi
- BARYTA CARBONICA CH 15 (un flacon intreg) cate 3 granule de 3 ori/zi, apoi
- BARYTA CARBONICA CH 30 (un flacon intreg) cate 3 granule de 3 ori/zi

- NUX VOMICA CH 9 (un flacon intreg) cate 3 granule de 3 ori/zi

- COCCULUS INDICUS...(nu mai stiu concentratia, am acasa flaconasul) 3 granule la nevoie (asta e recomandat ptr raul de masina)

Poate unele mamici vor zambi ironic (mai ales cele care nu cred in remediile homeopate) dar sa stiti ca am vazut progrese foarte mari la Razvanel, in sensul ca:
- raceala i-a trecut intr-o zi si jumatate
- cooperarea este foarte buna, este mult mai atent si implicat, mult mai ascultator, efectiv ne jucam impreuna, este dornic sa repete si sa invete cuvinte noi, e mai sociabil, mai afectuos, vrea mai multa atentie (inainte prefera sa se joace singur, acum cauta companie).
- cand am mers spre mare, desi i-am dat Metoclopramid a vomat de 2 ori, la intoarcere nu a vomat deloc dupa ce i-am administrat granulele (e adevarat ca la intoarcere a adormit cand am iesit din Constanta si l-am mutat din scaun in patutul improvizat pe bancheta, deci e posibil sa nu fi vomat si ptr ca a dormit pana in Sighsoara).
Eu sunt foarte multumita de rezultate. Cand terminam si al treilea flaconas de BARYTA CARBONICA urmeaza sa o sun pe dr ca sa vedem ce recomanda in continuare.
Pe dna doctor o cheama Liliana Plaesu, este dr pediatru la clinica IOWEMED din Constanta si activeaza si la CENTRUL DE SANATATE NATURA (pe langa Institutul de Marina). Daca e cineva interesat pot da mai multe detalii, nr de telefon etc.

Fug la munca dar sunt prin zona.

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

kaput! kaput sant Vai cata treaba am avut, am ajuns acasa cu o ora mai tariu si m.am apucat de gatit RTL-ul vine astazi la ora 17.00 Robert va fi la bar astazi,cica au votat nemtalaii ca este cel mai frumos, curat, luxos si cu mancare buna restaurant din Munchen. Odata pe an se alege 1 singur restaurant si de data asta a iesit Calabrone Cand vine Giuseppe trebuie sa-i cer un bonus ca nu avea cum sa iasa cel mai cel rest daca nu era si super curat parerea mea Cica timp de 2 ani o data pe luna va fi dat la tv ca reclama Franco prietenul lui Giuseppe mi.a spus ca tot in seara asta va fi la tv dar ma gandesc ca nu ar avea timp sa faca montajul si sa.l dea deja pe posta atat de repede...sun eu mai incolo si aflu

Astery eu fac pe mine de emotii pt maine Auzi...sant foarte multi copii care nu stau langa parinti cand sant afara, nu ai citit ce scria si Silvie despre Alain? ca nu poate sa.i faca fatza sa se tina dupa el Nici al meu nu sta cuminte langa mine in parc, eu ma duc dupa el unde vrea sa se joace asa ca Razva e asa nu neaparat din cauza diagnosticului.

Robert e pe 1 Septembrie nascut...multumim anticipat

revin, sa ma uit la stiri....pupici......

giova lasa vinul daca nu-ti face bine

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

am venit am facut si piata si am culcat baiatul

are putin rosu un gat cica i virala treaba si ne a sarit vaccinul

MARAKI bravo draga mea tb sa ti dea o prima babana patronul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ioana ma bucur ca ii merge bine Razvanelului dupa tratament homeopatic. asa e la prima intalnire, iti pune fel de fel de intrebari ca sa afle care e remediul lui. a lui Marco e Pulsatilla si la orice boala mi-a zis sa il dau ca ii va trece. am vindecat asa viroze, conjuctivita, bronsita cu inceput de otita.
Oricum aceste remedii nu-si fac efectul la fiecare. sunt persoane care isi agraveaza boala si musai sa treaca pe alopate. Lui marco ii merge bine si isi fac bilutele efectul. ma bucur ca si voua va sunt folositoare si vindecatoare.
Maraki pai mai e putin pana in 1 sept. Noi ti-am urat in avans. sper sa nu uit nici pe 1.
Ar trebui sa-ti dea si tie macaronarul o prima, datorita tie e asa curat restaurantul. poate ii vine mintea la cap...acum ca va avea publicitate gratis un an intreg.
Cosmi imi pare rau ca nu ati facut vaccinul. dar daca e cu rosu in gat...mai bine asa.

Vineri am programare la mani, imi pun gel pe unghii. si tocmai mi-am rupt una. asa ca v-a trebui sa-mi puna falsa, ca sa fie de aceeasi lungime ca si celelalate. si nu vroiam.....

ne auzim mai tarziu, imediat fug dupa kinder.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
la toata lumea!
Si LA MULTI ANI sarbatoritelor de zilele trecute: Ioana T, Miha si Gabi!
Ioana, super cu remediile homeopate. La Razvanel era si cazul sa incercati diverse, ca tare s-a chinuit cu antibioticele.
Maraki, sper sa iasa mine EEG-ul. SI cred ca hormonul respectiv e mai putin nociv decat alt tip de sedative, altfel nu-l foloseau. Bafta si cu filmarea!
Astery, si rabdare, ca uite progresele nu se lasa asteptata, da?
Giova, mai spune odata, cand e nunta la care mergeti? sorry, sunt defazata. Si eu am o nunta la Timisoara pe 26 Sept! SI inca nu mi-am convins sotzul sa participam (o prietena din copilarie, cu care m-am vazut rarisim, dar care intr-un fel mi-e taaare aproape de suflet). Am amintiri asa de romantice despre orasul vostru. Acum mai bine de 3 ani am facut singura drumul Buc-Tim de 2 ori de dragul lui Radu. EL lucra acolo, abia ne cunoscusem (nici o luna) si am fugit dupa el. Ce vremuri.
Nu mai zic ca azi se fac 3 ani de cand sunt doamna in acte? Ma laud cam mult, nu? Dar sunt evenimente dragi, placute pe care le vreau oarecum impartasite.
Mai voiam eu sa spun una alta, dar am uitat. Astia mici? Ma alearga, dar sunt taaare dragutzi. I-am dus 2 zile la munte in Padina si ne-au cocosat. In spate si-n brate amandoi. Eu cu Ana nu mai stiu ce sa fac: ori in brate, ori in carutz, dar nu vrea pe jos! Iar Razvan vrea pe jos, adica vrea sa se arunce din carutz in cap. Solutia? I-am varat pe amandoi in carucior si defilez asa cu el 2 in 1! Buuun carzutzul.
inca odata. ce-ash mai sta si eu la povesti.........

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am intrat sa ii spun Marakinei bafta maine la EEG, nu te stresa aiurea ,vei vedea ca nu are nimic.
Ma bucur ca Ioana a primit ce si-a dorit de ziua ei si Astery sta bine cu moralul. Cosmi bine ca un pic rosu gatul si nu sunt alte simptome.
Giova nu mai bea atata ca te imbeti si ti se face rau .
Eu nu am chef de scris prea mult, copii sunt bine, acasa la noi, toata lumea e bine.
Ma gandesc cu groaza la examen ca fac orice altceva numai sa invatz nu. Ca sa ies din starea asta depresiva azi mi-am cumparat 2 bluze ...generos decoltate . Mi-am luat una alba, una rosie si mai aveam una neagra cumparata de vreo 2 luni. Am ce purta la toamna la servici . Ador bluzele cu decolteu si ma bucur ca mi-am gasit ceva pe masura si sa imi si placa....
Bombo cum e bebelina? Azi maine e termenul... Sa ne anunti cand simti ceva...sa stim si noi
1-0 pt Steaua
A...Ioana..decat tratament cu antibiotice mai bine homeopat, si incercarea moarte nu are nu? .
Eu nu cunosc nici un medic homeopat, ba sa nu mint am dat peste un cabinet medical pe net din Mures dar inca nu m-a ars ca sa trebuiasca sa merg. Si nu e departe de mine dupa cate am vazut la adresa. Cand ma arde...stiu unde sa apelez.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

La Multi Ani, Ioanei de Bistrita si Gabrielei, multa sanatate si numai bucurii!! Multumesc de urari fetelor si scuze ca n-am intrat mai demuld dar efectiv n-am apucat sa deschid calc.
Maraki, tinem pumnii maine. Felicitari ptr. contributia ta la premiul obtinut de restaurant. Sunt locuri in care curatenia e esentiala si restaurantele sigur se aleg, dupa calitatea mancarii si curatenie asa ca, chiar ar tb. sa ceri o prima.
Cristina, frumoase lucruri ne spui despre Razvan, abia asteptam sa ne mai spui.
Despre homeopatie ce sa zic, vad ca suntem deja multe care credemin efectele ei benefice.
Bee, multi ani fericiti impreuna sa aveti. Cred ca e super sa plimbi doi copii chiar daca e greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Mai da-i incolo cu filmarea lor Am sunat adineauri si a spus Robert ca a venit un tip cu o camera si a filmat pe acolo.Eu ma asteptam la cu reporter Deocamdata stiu ca vor fi pusi pe...net dar mie Giuseppe mi.a spus de RTL si tv, deci trebuie sa aflu mai multe cand ma duc la sv si vine cineva sa intreb( de obicei nu ma deranjeaza nimeni )

Eu am emotii pt maine ca nu stiu cum va lua Angelo siropul ala, el numai daca vrea sa il consulte dr. face scandal....nu am nici un chef pt maine....

Bianca sa porti sanatoasa bluzele, cine are inaintare, normal ca vrea si decolteu

azi m-a luat una la misto si m-a numit " printesa carpatina " pe la decretei

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput