Puiuti de randunici 2008!! (80)
Raspunsuri - Pagina 18
ccris_ccris spune:
Asta e Valentina, alta data!
Stelutza, nu-i bai, eu am inceput cu mar, ca asa zice in Capraru, si peste cateva zile ii introduc si morcov. Ei zic acolo si de banana, dar mi-e sa n-o constipe.
Meey, dar unde ati fugit???
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Aaaa, si noi plecam la mare, pe 2 septembrie, a gasit randunoiul bilet! 
Abia astept.
Mimo, vacanta placuta!
Pupici si revin diseara, cred.
de
POZELE MELE
mimonix spune:
Stelami se pare mult 100 lei pt 2 min...dar as tot da numai sa nu stau pe culoare la nu's ce spital asteptand sa apara nu se stie cine si cum arata si sa-mi zica acelasi lucru contra modestei sume de 50 lei ...si daca nu e nici modesta suma atunci musai trebuie sa mai vii o data ca sa faci radiografie si sa aduci filmul de acasa , ca spitalul n-are
si mai stai o data la coada si uite asa...cat priveste linistea "mamei" ....inca nu s-a instalat, dar nu vreau sa iradiez copilul degeaba doar pentru linistea mea, ca altceva n-ar avea ce-mi face alt doctor , nu?
Eu m-am dus de teama sa nu cumva sa fie nevoie de masaj ceva si eu sa ratez momentul si sa-mi zica cineva ca am venit prea tarziu, ca una era la cateva luni alta la 1 an 
Chiar n-as vrea sa credeti ca am o pasiune, dau bani si plimb copilul pe la doctori...ca urasc practicile astea!
Crissmultumesc pt urari, dar mergem doar un week-end! ![]()
Valentinaazi nu venim in parc,sorry!Exista vointa dar nema putiinta!
Poate zilele urmatoare 
mai citesc, mai ard o leguma, mai revin..
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
luny spune:
mimo ce aiurea..nu te-a lamurit omu' cum e cu piciorul..noua ne-a spus pediatra ca mai e putin vlag, sa ii fac masaj..am gasit o clinica unde se face un masaj de relaxare ptr bebei, intre multe altele ptr mamici
, si se poate include si masajul piciorusului! cica ar fi in jur de 550ron pachetul cu 10 sedinte bebei+10 masaje relaxare mami!!![]()
ne-am programat la o sedinta de proba vineri, 35 ron, sa vad eu intai ce-i de capul lor acolo..
vali si noi in Carol, poate putin mai tarziu ca avem ceva treaba!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Aoleu,mimo-Creanga de Titan,Doamne fere sa fi gandit ca-ti place sa te plimbi si sa arunci bani...ma miram doar de pret
,cu toate ca stiu prea bine si eu ce se intampla in romanik asta...dar nu prea avem ce face,treb sa mai rabdam
...Spor la legumaraie..
Maine merem si noi la iomc sa vedem ce e cu soldul.Sper sa fie bine.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
maryb spune:
buna seara dragi randunici !!!
abia acum am ajuns sa va multumesc pentru mesajele voastre de acum o saptamana, va pup si va imbratisez pe toate.
va multumesc pentru urari si voi mai trece pe la voi![]()
pupici la toate fetele 

maryb
28+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
maryb spune:
eeeeeee....stai ca am schimbat si semnatura ca am mai crescut cu o saptamana 

maryb
29+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
sovietica spune:
aaa, carolistele, noi inca n-am iesit. acum am vazut strigatele.
cris, nici noi nu prea stam cand merem in parc.
maryb
a votre sante :)
sovi&
sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
ccris_ccris spune:
Ati fugit toate in parc?
Eu am fost la smuls, am ratat parcul in seara asta, acum ma duc sa pregatesc cina, sa spal fata si om mai vedea. E cam maraita, cred ca-i lipseste plimbarea din parc
. O plimba randunoiul prin curte.
Fug si intru mai tarziu, dupa ce potolesc cupilu' poate v-adunati pe la cuib.
de
POZELE MELE

pentru biletul la mare! sa aveti vreme buna!