Puiuti de randunici 2008!! (80)
Raspunsuri - Pagina 17
VALENTINA C spune:
Sovi, hai ca si eu sunt in clubul celor care alapteaza exclusiv. Si mie mi-a intrezis pediatra sa-i dau ceva pana la 6 luni, pt ca l-ai vazut, are aproape 8 kg la 4 luni..Auzi, daca alaptezi si bei Pepsi, nu se intampla nimic???Adica nimic cu Sasha, ca la tine am vazut ce efect are...
Azi mergem in CArol, pe la 18. CIne mai vine???? Cuscra, hai ca te caut!!!
Ursu,
, iti sta foarte bine tunsa! Cum te-ai indurat de plete? Maine ma duc si eu la coafor, dar n-am curajul tau si nu stiu daca mi-ar sta bine asa scurt tunsa..
Ce ziceti? http://good-times.webshots.com/photo/2736914120103382524prlVIv
Am inceput sa practicam sport!!
Valentina si MAtei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/photo/2736914120103382524prlVIv
ccris_ccris spune:
Mimo,
, subscriu: mamica ocupata+bebe treaz=nerecomandat. Numai ca pe bebelina o apuca srtechea exacand eu am treaba sau nu stiu eu sa ma pliez dupa programul ei
. Acum, de exemplu, doarme, iar eu forumesc.
Stelutza, Liana
.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
mstela spune:
Liana,vad ca m-ai strigat
.Abia mi-am mai revenit..sunt intr-o oboseala continua pe motiv de Teo frichinita,maraita care ne trezeste la fix 6.30 in fiecare dimineata si incepe maraiala...ofof..maimai...nu pot sa fac nimik de ea...daca mi-a dat Domnul berbeaca?
Of..citesc ca tiza e inca in program...nasoala situatie
...mai poti?Vad ca,din pacate,a intrat si bb Luca de Cami "in program"
..
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
ccris_ccris spune:
Maria, 
Valentina, eu ma duc la epilat la 6,30, ca as fi venit. Daca termin la 7,30, as ajunge pe la 8 si ceva, cand cred ca tu pleci, nu?
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
VALENTINA C spune:
Cine vine in Carol, azi la 18.00-18.15?????
Ultima strigare!!!!!Cred ca o sa intram dinspre Sincai...
Valentina si MAtei (10.04.2008)
lianam spune:
mimo, sper sa fie sanatos vladutu. eu de asta mooooooor pe doctorii care adopta mutra aia atotstiutoare si trateaza parintii ca pe niste...plictisiti - ca sa nu zic altfel - care nu mai au altceva de facut decat sa isi imagineze boli pentru copilul lui! nu neg ca or fi si din aia, - si chiar cunosc - dar..... ! si mai rau e ca abia daca te zbarlai nitel la ei sau le arati concret, atunci paaaarca observa si ei ceva! si eu am aceeasi meserie, si niciodata nu bag toti oamenii in aceeasi oala (valabil pentru orice meserie sau altceva de genu'), insa nici nu pot sa nu recunosc si.... unele lucruri(
ma opresc ca nu e bine de continuat)
asa caaaa, draga mimo, nu e exclus ca si eu sa ma intorc bou dupa ce voi pleca vaca , sambata cu teo la control
! desi cand am mai mers la dr asta, a fost foarte atenta la tot ce i-am spus, si chiar daca am avut exagerari, mi-a explicat frumos, pe inteles (eee, sunt si din astia, nu?
). sper sa fi ramas la fel de comunicativa ![]()
iepurasu meu duracell e inca bine dispus, de vreo 5 minute ca a dormit nitel, asa ca incerc sa o pacalesc cu un piure de fructe cu cereale
; pana nu incepe bazaiala 
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
mstela spune:
Moamaa,mimo,1 mil pt 2 min
...dar e bine ca totul e bine.Sa speram ca nu vor mai fi probleme.Sau poate e bine sa-l mai vada un ortoped pt linistea mamei??
cris.Nu prea stiu ce sa zic la intrebarile tale.Eu,una,nu as incepe cu mar..nu stiu..
Vali
eu nu am cu ce veni..Poate data viitoare si poate undeva mai aproape de mine,in ior par exemple?
Stela,
mamica fericita de
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
Moamaa,Vali,ce luptator simpatic!!!
Stela,
mamica fericita de
VALENTINA C spune:
Da, Cris, noi plecam la 8,ca trebuie sa ne tinem de program!![]()
Valentina si Matei (10.04.2008)
mimonix spune:
Scrisorica mica
Sovi "cu galagia nocturna" e deja "saptamana viitoare" si jur ca vin in Carol ca abia astept sa iau si eu de la tine un pic de pace si de liniste (macar sufleteasca, daca scuterele "nu obosesc").Maine sau poimaine, ca vineri plecam la mare .Intr-un fel abia astept sa plecam, in alt fel clujenii tocmai reclamau nervosi prezenta unui numar infiorator de mare de bebelusi pe plaja, toti plangaciosi si frichiniti, care nu prea isi aveau locul acolo unde ei doreau sa se relaxeze si sa auda valu'
Sa ingrosam si noi randurile....asta e, poate doar ne plimbam pe faleza, stam in curte, vedem noi...
Olgutama bucur tare pentru realizarle voastre cu casa si cu cerealele si cu concediul...dar si mai tare ma bucur ca sora ta si-a croit un drum bun in cariera...cat despre noi, despre mine mai ales...eu tocmai am cunoscut ieri un preot care a renuntat la preotie si si-a deschis un lant de resturante in Bucuresti iar din profit a sponsorizat constructia unei biserici ....deci incurcate sunt caile Domnului si nu se stie niciodata cum "vaslind la stanga ajungi la dreapta" (din invataturile unui fost sef indian
)
Arielnici de tine se pare ca nu se lipeste prea repede starea aia de liniste deplina, satisfactia unei calatorii de vis, odihna mult visata...mai o febra, mai un taximetrist,asta e
...bine ai revenit acasa !
Am uitat sa dau verdictul final pentru avocado: YES! Am rezolvat in sfarsit problema cu burta si piureul de fructe il mananca fara nicio problema....
Mai mananca f bine branza de vaci (lapte + Ca lactic) cu pulpa de rosie cruda...
Azi am inlocuit gaina "ecologica" cu oul de taran ![]()
Am vazut ca ati vorbit despre sterilizatorul la microunde...eu am avut unul in plus ,primit la botez, si l-am lasat in Belgia prietenei mele. Era o cutie de plastic cu capac , nici mai mult nici mai putin...puneam acolo bibe, suzete, etc+ 100 ml apa bagam 10 min la micro si scoteam abureala afara...Or mai fi si alte modele, ca pe mine tare m-a distrat faza cu "sterilizatorul" ...inventia secolului !
Noroc cu Teo ca lua foc bucataria....legumele se pot servi si coapte sau soar fierte?
Ma rog , sper sa iasa macar oala la lumina ! Alte vaseeeeeeee 

Revin, dar nu stiu cand ....
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze