Puiuti de randunici 2008!! (80)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Cami, si eu prin zona, dar sunt lovita rau in aripa, ma doare capu, sash a fost tare marait si se picamareste de la 8.30 pe sub geamuri. A, si cand sa ii fac o baie mai lunga, ceva ce il linisteste pe mai mult timp, nu aveam apa de nici un fel.
ma duc sa ram prin casa, poate ii scot fatza putin.

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Aproape 2 ore m-am chinuit sa-l adorm pe Luca, nu stiu ce are azi dar vad ca nu e singurul marait de pe crenguta. Ma duc pe la bucatarie sa vad ce reusesc sa gatesc azi...asa n-am nici un chef...Pana acum 2 sapt cand ne-am mutat stateam in aceeasi scara cu parintii mei si mama gatea pt tot familionul, acum e mai greu ca trebuie sa fac eu tot si m-am cam dezobisnuit

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

cami si eu sunt pe aici!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

intru si eu in club cu puiul marait...acum vad ca e bine, deocamdata ...a papat un mar intreg cu jumate de nectarina...fetele cu copii diversificati, ce fructe le mai dati?

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Maria! Prin Bacau cand ajungi?

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Hello.
Moamaa,ce de insomnatice,cu sovi in frunte!!
Ariel,bine revenish..nasol cu Alex,bine cu Teolitul.
Dragut ca te-ai intalnit cu Ali.bia.
Vio,cum e cu uraganul?
Sovi,nici noi nu am inceput diversificarea si inca papam tzatzi...dar abia mai trage saraca..Cred ca in curand varam cereale.
Sa va spun ca Teo a mea,cum o las un pic in pat,cum o gasesc intinsa la soare pe burta??E asa haioasa...
Azi,iar a sarit din scoica si daca mai intarziam juma de minut o adunam de pe jos,cazuta de la o inaltime de luat in seama..
Liana,tiza Teo are aceeasi greutate cu Teo a mea!!Bine,atat avea la cantarirea anterioara,de acum 2 sapt..sper sa mai fi luat in greutate pana azi.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

cami nu stiu zau...mi-e greu cu el pe masina...dar cu prima ocazie te anunt

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am venit de la doctor...m-am dus bou si m-am intors tot bou, na
Adica doctorului nu i s-a parut nimic evident in neregula, iar cand eu i-am aratat exact care e problema "mea" a zis mda, poate fi viciu de pozitie sau displazie de sold Dar cum la baieti displazia apare muult mai rar ca la fete, el a zis ca nu-i ingrijorat si nu-mi recomanda inca sa fac radiografie Sa-l urmaresc in continuare, sa-l las sa se ridice singur in picioare altfel sa nu-l fortez nicicum si dupa aceea, daca e tot aiurea piciorul sa ma mai duc...poate ii face atunci radiografie. Am intrebat daca poate sa stea in premergator (ca el asa vrea, pe verticala ) si a zis ca premergatorul e o porcarie, un instrument pentru parinti ca sa scape de copii...ca in felul asta copilul in loc sa invete sa paseasca invata sa se impinga in varfuri si la 2-3 ani capata un mers defectuos, pe varfuri...si vin parintii si blalallala
Luny, e 100 lei consultatia si dureaza cu totul 2 min
Deci, baiatul meu poate are-poate n-are ceva la picior
In rest, am rasarit si eu acum dintre mormanele de vase si asternuturi spalate, schimbate, uscate, etc....
Combinatia copil treaz+ mama ocupata = NERECOMANDATA Am vazut ca si Cami si Liana au copii plangaciosi, si al meu e asa daca nu fac intr-una brbrbr, bzbzbz, bubuuu, nu ma hlizesc, nu-l plimb prin casa, nu mirosim floricele, etc....daca n-am treaba si clovnaresc cu talent e foarte vesel si cuminte...a plus muzica, tavalelli prin pat, mangaieri pe cap si spate, etcetcetc
Revin...

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici,
Si noi am avut o noapte frichinita, a durut-o burtica, iar acum doarme ca un ingeras dupa ce a facut big kk salvator, cu miros de mar . Mai, da ce se intampla daca i-am dat mai devreme suculetz de mar? Eu am zis ca-i pregatita, si-l papa chiar foarte bine (acum ii dau si cu un pic de pulpa, fiindca asa mi-l scoate storcatorul), sper sa-i regleze si digestia... Oare se ingrasa mai tare? Ca are 7,960 kg.
Simo, imi pare tare rau de puiul tau cu manutza in gips, eu zic sa mergeti la mare, poate se mai consoleaza un pic.
Cami, sa stapaniti sanatosi si fericiti noua casutza!
Clau, sa treaca indigestia!
Sovi, m-ai amuzat teribil cu numaratul tau azi-noapte Dar daca-l alaptezi pe Sasha bei Pepsi? Multamim de urare!
Pucca, Sovi, la ce ora mergeti de obicei in Carol si pe unde va asezati? Ca noi am fost si aseara, dar n-am vazut pe nimeni
Luny, Roxana, .
Si Andreea mai regurgiteaza, mai putin ca inainte insa. Dar nu ma ingrijorez, fiindca e vesela si nu pare s-o deranjeze.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui amira_roxana

ne bucuram ca v-au placut kinderii nostri! Amira a pus la punct niste detalii legate de ocheadele pe care i le arunca teo de stela lui muffy! dar dupa aia s-au linistit!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Roxana,acum,sa-l ierte si Amira pe Muffy,sa inteleaga ca asa sunt barbatii..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput