Puiuti de randunici 2008!! (80)
Raspunsuri - Pagina 14
nicol_conte spune:
Am uitat sa zic "Netaza".
Sunt si eu p-aici, dar merg sa citesc din urma ca am ramas codasa rau pe weekendul asta. Merg sa vad pozici si sa citesc povestioare din concediu de Clau si nu numai.
Edit: Neatza
se pare ca nu mi-am revenit dupa weekendul petrecaret
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Antonia
amira_roxana spune:
ne bucuram ca v-au placut kinderii nostri! Amira a pus la punct niste detalii legate de ocheadele pe care i le arunca teo de stela lui muffy! dar dupa aia s-au linistit!
mimo...ai avut dreptate! a venit ariel cu ali in dinti.
pucca noi aseara am fost in carol si nu v-am vazut!
cand ne mai intalnim si noi mai multe?
fii-mea refuza cu indarjire orice combinatie de legume in piure, inclusiv cu carnita. un lucru e bun: cred ca o stimuleaza culoarea sau mirosul piureului ca aproape de fiecare data la piure face kk. sau oare o fi un mecanism de aparare ca stie ca trebuie sa o iau sa o spal si s-a terminat astfel cu piureul?!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
lianam spune:
dragelor, stit ceva de cum sunt sterilizatoarele de biberoane cu microunde (nu stiu daca e chiar corect cum am zis)? eu am unul cu aburi si sunt super multumita, insa o prietena e in dilema de care sa cumpere. eu chiar nu am habar care e mai bun, si mai ales cum e cel cu microunde (sau poate "pentru" microunde). poate stiti voi sa ma luminati si pe mine!![]()
Irina, mami de Teo (27.03.2008)
luny spune:
Da mah, cuscra, l-a cam certat Amira pe Mufa!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Liana, eu am sterilizator pentru microunde de la Chicco. Cred ca e ok, dar eu nu prea il folosesc deocamdata caci fata nu ia nici suzeta , nici bibe, decat rar de tot, la cate-o cereala. Inainte ii dadeam completare seara, dar acum ii dau numai san caci oricum se trezeste foarte des noaptea ...Sa revenim la subiect, sterilizatorul pt microunde e bun doar acasa, daca pleci in deplasare nu prea mai ai ce sa faci cu el. Eu nu m-am gandit la asta cand l-am luat. Daca nu alaptam, trebuia sa iau altul pentru mare, munte si alte deplasari! Dar pentru acasa e super usor cu el! Il bag la microunde 12 minute si gata, totul e steril!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
somnorica spune:
Neata
Am intrat sa va spun ca mai traiesc, si sa va pup.
Sovi - sa sti ca nu pun poze cu mine, pentru ca nu iubesc aparatele foto. cand ma are vreunu` in vizor, ma simt de parca ar vrea sa ma impuste, si ma comport ca atare. prefer sa fiu cea care manuieste "pusca".
Liana - eu am sterilizator pentru microunde de la tefal. Sunt foarte multumita de el, pentru ca in 10 minute imi sterilizeaza 4 sticle + accesoriile.
Bebelu` meu are aproape 4 luni, si inca nu a facut nici un vaccin, si de la 2 luni nu l-a mai verificat nici un doctor asa cum trebuie. I-am spus doctoritei ca regurgiteaza, si mi-a zis ca este normal. E adevarat ca nu plange si nici nu se stramba atunci cand da afara, insa, o face dupa fiecare masa. Cateodata as vrea sa fiu in romania.
In rest, este bine, chiar acum a adormit in leganut, si suzeteaza cu limbuta scoasa. Profit de ocazie ca sa fac si eu ceva treaba.
La multi ani si luni pentru cei care au sarbatorit in WE.
Va pupic, si mai revin daca am timp.
Robi
luny spune:
somnorico, de ce nu il vaccinezi?..si Mufa a tot regurgitat, pe masura ce creste ar trebui sa se opreasca..dar el acum nu mai varsa de vreo saptamana de cand ii dau Gaviscon..
LUNY
lianam spune:
multumesc pentru informatii fetelor 
somnorica, dar acolo nu exista o schema a vaccinarilor obligatorii? sau ma rog, o schema de care or vrea ei care sa cuprinda tot ce trebuie sa faci unui bebe? sa dea dumnezeu sa ai un bebe sanatos, si nici sa nu fie nevoie de doctor, insa totusi...asa cate un control de rutina, sa vezi cum se dezvolta si ce ar mai trebui, si sa te lamuresti si tu cu unele chestii referitoare la puiut, nu cred ca strica. schimba pediatrul si gata. poate e comoda si lipsita de interes. intr-adevar, unii bebei regurgiteaza des, insa din cate mi-a zis mie pediatrul important e sa nu regurgiteze foarte mult cantitativ si sa nu aiba asociate alte semne. Teo cand era mai micuta nu regurgita deloc, acum de ceva vreme se intampla zilnic.
Irina, mami de Teo (27.03.2008)
somnorica spune:
Nu este schema de vaccinuri obligatorie. exista un sed de vaccinuri care este bine sa le faci, dar nu te obliga nimeni sa il vaccinezi pe bebe. Aici se trateaza totul cu "relax". am vazut foarte multe mamici in parc ce nu pareau deranjate ca le urla bebeii, ele conversau in continuare linistite.
trimit ca urla
Robi
luny spune:
Liana, Mufa varsa si de 2-3 ori dupa masa, cateodata si la o ora dupa...pediatra tot zicea ca e ok.Am incercat Debridat, nu mare diferenta...s-au rarit varsaturile de vreo 3 saptamani asa, dar de cand cu Gavisconul, rar mai scoate putin..
LUNY