Puiuti de randunici 2008!! (80)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cami, sa stapaniti sanatosi apartamentul mai mare! Si eu sunt la fel ca tine, puiul Razvan va fi bobocel cat de curand si deja ma gandesc la ce trebuie sa-i cumpar pentru scoala!

Simo, tie uitasem sa-ti raspund. Imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat, dar cred ca va fi bine sa mergeti la mare, chiar daca acum nu crezi asta. Pana la urma o sa va prinda bine la toti si o sa va relaxati cu siguranta. Mai gandeste-te pana sa iei o decizie.

Ce-o face Delphin?

Ariel,

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunici!
Vin si eu cu calda!
Referitor la cereale, mie dr mi-a zis sa ii dau cerealele dimineatza la prima masa si seara la ultima. Si vad ca doarme foarte bine noaptea. Acu "cate bordeie atatea obiceie".
Clau randunica bolnavioara. Mami poate nu ti-a priit ceva ce ai mancat. Asa am patit si eu saptamana trecuta, de la mancare, aveam varsaturi si ameteli.
Si apropo de intalnirile in parc....pe mine ma gasiti in fiecare seara in Carol...precizez in fiecare seara, fara exceptie...asa ca daca ma vedeti trageti-ma de maneca. Eu tot urmaresc " soferii si soferitzele de carucioare" dar nu recunosc pe nimeni. Ori nu am eu memorie fotografica, ori voi nu veniti prin Carol.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

mai frate da ce insomniace sunteti...la mine dupa cel tarziu ora 11 nu ma prindeti treaza...in conditiile in care ma trezesc pe la un 7-8...in functie de foamea bursucului.

sovi...nici eu nu am inceput diversificarea...dar dau de zor tarcoale la rafturile cu cereale/borcanase cu piureuri...ca ma mananca in talpa.

mihutza, nu prea au atletism asa ca nu il vad...in schimb inottt...bun si ala...chit ca nu prea au mai ramas medalii dupa ce a facut uragan in piscina americanul ala al vostru. ah da...si mie imi place mult ridicarea greutatilor (cred ca asa ii zice)...si "noroc" cu amaratul ala din ungaria ce si-a rupt mana ca asa am mai vazut si eu.

ghiciti ce fac acum... sterilizez pompa sa ma apuc sa imi desfund un canal...mama lui de bursuc...il mananc eu cu tot cu coada daca ma mai lasa cu marfa-n soare.

cami, sa va fie intr-un ceas bun mutarea...si spor la pregatirile pentru scoala...ufff, ce emotii.

sovi, la cat pepsi ai bagat tu...eu as fi fost chioara de somn toata ziua.

ma duc la aparat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Multumesc de re-primire, dragelor!
Sovi, eu de la 4 luni m-am pregatit cu cereale, storcator de fructe si legume, razatoare de sticla, etc dar doua pediatre mi-au zis ca daca Luca a crescut asa frumos doar cu lapticul meu sa nu-i introduc nik nou pana la 6 luni sau pana in momentul cand nu-i va mai fi de ajuns tzitzi. Chiar sunt curioasa ce recomandare vei primi tu.
Clau, noi suntem pregatite cu ghiozdanel, penar, etc pt scoala din mai cand a fost ziua lui Alex si le-a primit pe toate cadou de la prietenii nostri. Cu cat se apropie momentul emotiile mele cresc, cred ca pe 15 sept am sa bocesc de parca ar pleca in armata.
Ariel, voi nu sunteti scolaritze????

Edit: puuuup "consateanca"

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Sovi, da mai, eu stiam de arahide ca-s grele , dar mi se facuse o pofta de ele!!! Si randunoiul mi-a zis ca o sa-mi fie rau c-o mai patisem o data , dar cu cine sa se inteleaga...Asta e, bine c-o trecu!

Pucca, eu sunt in fiecare seara in IOR!

Noi tocmai ce-am papat piureul de fructe, i-am facut mar, piersica si banana si a papat tot! Acum mergem sa dam si tzitzi si apoi la joaca cu noi!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

gecko, cam asa si eu cu pepsi:)) am baut aseara o sticla de juma si pe la 15 am bagat si o cafea:)), apoi am dormit neintoarsa vreo 2 ore.

cami, nu inca. alex are abia 5 ani. si nici la anu' nu vreau sa o dau la scoala. am facut consiliu de coroana si s-a hotarat ca la 7 ani. vreau sa aiba "7 ani de acasa":))) sa mai copilareasca putin, ca destul va avea de invatat...

send si am fugit afara.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata, neata
Am intrat doar sa va spun ca la mine in casa ieri s-a unit Ardealul cu Tara Romaneasca , mare sarbatoare dom'ne! O data pe an, in drum de la si catre mare, se umple casa de clujeni si e tare dragutz ca-s oameni faini si mi-s tare dragi, no!
Nu va mai spun la ce ora m-am culcat si cate vase am de spalat Vreau masina de spalat vase
Nu zic decat : V-am zis eu ca Ariel vine "cu cuscra-n dinti!"
Scrsorele mai tarliu mai ales ca azi avem si prgramare la ortoped la ora 14...sa ne tineti pumnii, sa scapam doar cu un masajel ceva

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

mmm..papa si eu un capucino si citesc ce ati mai buhuit azi noapte...sau mai bine zis azi dimineata , in timp ce soricelul meu se chinuie cu un popou in sus sa se tarasca pe o pilota pe jos! mai avanseaza, mai ia pauza si roade un deget (cred ca e buuuun), mai cade in contemplatie asupra papagalului... ! a, apropo de papagal. am 2: un perus si o nimfa. nimfa de cativa ani (fluiera de zici ca-i om si zice "pupic la irina"), iar perusul l-am luat de vreo 2 luni, e puiut, si a inceput sa vorbeasca. ei, in chinuielile mele cu Teo la celebra diversificare, incerc sa o conving cu tot felul de gesturi, sunete, expresii , printre care si yami-yami!! si ieri, cand faceam "valuri" de zor ptr piureul de legume, aud perusul: yami-yami !
asa, sa revin, ca parca as fi mamaia: imi mai amintesc cate ceva...
ei, mai fetelor, nu fiti triste, nu e fructoza cel mai nesanatos lucru de-l mancam ! folositi si voi asa, "decent" ! e valabil ptr mai orice, ca doar stim ca avem ocazia sa mancam din ce in ce mai rar si mai putin chestii total sanatoase! eu sunt atenta la mancare, dar recunosc ca daca imi place ceva, fie si chimicala , mananc! v-am incurajat ?
a, si apropo de ce spunea claucu inghetata: eu prefer sa nu iau din cea la cornet
si voua va place sovi sa va jucati de-a avionul ? si teo are 6400 de grame, si are aproape 5 luni. insa nu imi fac griji de asta. e grasunica,m se incadreaza in limite, nu tin mortis sa fie mai grasa.si la cat e de sclifosita la mancare.....piureul de legume l-a papat cel mai bine pana acum, si a inceput sa inghita si sucurile, sa fie mai putina balta pe jos !
cami bine ai ...revenit, se pare ! sa stapaniti sanatosi cuibusorul

Irina, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

Oare sunt singura care mai alapteaza, fara nimic altceva pe langa?

Nu Sovi, noi tot doar cu tziti suntem.Si cel putin o luna de acum inainte tot asa o s-o tinem.

Edit: sau chiar 2 luni daca strumful se satura cu tzitzi.

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
Moaaama, Sovi, ce insomnie ai tras!!:))
Pucca, si noi mergem in Carol destul de des, aseara am fost impreuna cu Roxana!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput