Puiuti de randunici 2008!! (80)
Raspunsuri - Pagina 10
lianam spune:

Zoze! esti o dragutica! iaca beau si eu cu tine
, ca-mi prinde bine acum putintica sarbatoare!![]()
Irina, mami de Teo (27.03.2008)
ccris_ccris spune:
Buhuhu,
randunici,
in sfarsit v-am ajuns din urma.
Desi cu intarziere, spun si eu 

La multi ani, Zoze, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de puiut si randunoi!

si puiutilor nascuti in zile de 16, 17 si 18, ca nu am reusit sa mai intru, si sa-mi traiasca si mie bebelina, ca am facut 4 lunite si va multumim pentru urari!

Zilele astea am fost foarte ocupata 
cu cumparaturile. Vineri am fost la Auchan si i-am luat puiutei centru de activitati, hainutze, umbrela pt. carucior, castronel cu ventuza si lingurita PP
. Ne-am luat si un laptop, la oferta, ca sa pot vorbi cu voi mai des, daca stau in curte cu fata. Sambata am fost la Ikea, Duminica am gatit si azi dupa-amiaza, cand a venit randunoiul de la serviciu, am fost in Parcul Carol s-o serbam pe micutza la terasa.
Ne-am agat si datori la CEC, am facut imprumutul, asteptam sa vedem daca ni-l aproba.
Am inceput sa-i dau si eu suculet de mar cu pulpa si-i place tare mult, rade cand apropii lingurita si deschide gurita. Desi pediatra mi-a zis sa incep la 4 luni jumate, nu ammai avut rabdare, mai ales ca in Capraru zice ca pot sa-i dau suc de fructe, chiar daca e alaptata exclusiv.
Nu prea se omoara dupa centrul de activitati, desi e curioasa la jucarii, dar se plictiseste repede si incepe sa planga.
Cam atat de spre noi, dau send si fac si scrisorica.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
lianam spune:

criss.....

sunt nauca de cap! ![]()
LA MULTI ANI la puiuta ta, sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea!

si sa va fie de bine suculetul de mere! ![]()

Irina, mami de Teo (27.03.2008)
ccris_ccris spune:
Spun si eu bun venit Clau si Ariel, am vazut pozite superbe de la mare, abia astept sa mergem si noi. L-am vazut si pe ursuletzul inotator, scumpel foc.
iedutzul Varunei ca sa-i treaca mai repede rubeola.
Tuchi, drum bun la Ilinca. Citind in rev. Superbebe un articol despre bone, m-am gandit la tine si iti recomand si site-ul ata: www.ajutormenaj.ro.
Cleme, Itsy Bitsy e pe 99,3 FM.
Roxana, nasol cu operatia aia, ai grija de tine!
Mii de
-ici tuturor randunicilor nenominalizate, v-am citit pe toate.
Mimo, sa-ti traiasca Vladutzu de 6 luni!
Sovi, despre ce izopren e vorba?![]()
Gata, ma duc si eu la
, randunoiul doarme in alta camera, ca era cam fonfait, ne-a lasat singurele
de
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Liana, multumim frumos, si tu sa te bucuri de a ta si sa Domnul sa nu aiba nimic copilu', doar rasfat.
Acu', chiar noapte buna!
de
POZELE MELE
sovietica spune:
Iaca buhuhu... pepsi mi-o trebuit mie la ora 9 seara...
Vio, multam de explicatii. Acuma sper sa nu fac mastita doar ca mi s-a facut teama de asta si ca am inteles ca se poate intampla oricui, oricand :).. Eu alaptez numai culcata (de lene si de drag cum sta puiul ghemuit langa mine) si nici nu mi-am batut capul pana acum sa ma gandesc daca mi-am golit bine sanii. Si eu uneori am 1 san nesupt de 12 ore! plesnste!
Sper sa va ocoleasca c*rva aia de uragan!

Kya, las, tot e ceva ca ati mai schimbat peisajul.
Eu o sa ma bag la hranit in parc. Daca m-o intreba careva de ce am terci in par, voi zice ca lansez o noua moda.
Oare sunt singura care mai alapteaza, fara nimic altceva pe langa?
Roxana, ce se mai pipaiau "promisii" 
Zoze, sa iti fie de bine petrecerea! 

Eheeee s-a "laptopizat" criss sa va fie de bine!
Si eu m-am gandit mult daca sa ii iau centru de activitati lui sash. Desi am vazut poze cu puiuti fericiti pe saltelute, eu nu il vad stand locului pe cerculetul respectiv. de aceea i-am luat izoprenul (este unul ordinar de la metro facut din 6 patrate imbinate cu latura de 60 cm) ca sa se tarasca/rostogoleasca in voie. Si acum vreau sa ii construiesc si ceva de atarnat jucarici deasupra.
Valeu, nici macar buhuhoaicele consacrate nu mai posteaza la ora asta...
Sa bag un cantecel?
despre cat sunt de singurel?
bing-bang??
sovi&
sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
mimonix spune:
Canta Sovi sau mi se pare mie?
Bre, m-ai trezit din somn!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
ok,ok ma culc la loc! Sovi,ssst!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze