Casnicute sexy (178)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ioana,multumesc din suflet!
Multa bafta la noul job.
Am deschis pozele sa-i vad pe piticii tai si am dat de asta .Ce Doamne iarta-ma e aia? M-a luat tremuratul instantaneu. Urasc insectele!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

e o lacusta .Lui Nicolas nu-i placea sa o punem pe el9mai ales ca era in pielea goala), dar Alesio tare s-a mai jucat cu ea.De fapt amandoi se joaca cu toate goangele posibile....si ii incurajez in sensul asta ca nu vreau sa fie niste fricosi ca si mine(care ma tem de paianjeni de mor)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna dimineata, la ! Multumim Doina pentru cafeluta si pentru suc (ce-mi place emoticonul ala cu dat sucul pe git), dar vad ca fetele nu s-au trezit inca.
Pufymic, am vazut pozele cu baietii tai, frumusei foc. Si sta lacusta aia asa sa se joace ei cu ea!?! Cred ca Tudora ar urla ca din gura de sarpe, dar Agata tare ar mai studia-o...

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

hello,hello
am inceput scoala.prima zi un esec total.Robert mi-a facut dimin. la prima ora o super criza de personalitate.Nu a vrut sa-si puna uniforma.nu-i mai placea
la scoala a ramas fara scandal dar obosit,plans,necajit...
Eu nu-mi gasesc linistea,e casa goala...

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna sexoaselor,
azi am avut o dimineata agitata...am mers rapid, am aspirat am facut mancarica si prajiturica apoi am fugit dupa ruxi la gradi...deja era pranz...iar aspirat ca-mi mai ramasese de dimineata o camera...si uite-asa a trecut ziua...a venit dupa masa
ioana vazut pozele frumusheii...ai mei cred a lesinau daca [uneam lacusta pe ei
cami scolarul mic...lasa ca se obisnuieste el...si ruxi dupa atata timp mai are inca fitze dim cand o duc la gradi...dar azi a fost chiar prima si singura zi in care a fost super happy ca se ducea la gradi...ce-o fi patit ?
mihom te pregatesti intens? ce bunatati faci?
Danelutza pe unde ai fost azi de nu ai aparut/
nelia mi-ai mai lasat si mie niste suc?
Doina si multam de tratatie
miki, cum e acasa/
Liana, atelocin ce-ati mai papat bun azi?
cuscra, de unde fugisi bre?
alinutza ce mai face burtika?

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet
mihom te pregatesti intens? ce bunatati faci?

Inca nu m-am hotarat .Dar nu mare lucru...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Cami,bafta la scoala micului scolar. Eu stau cateodata si ma intreb...oare cat de pustie ni se va parea casa cand isi vor lua zborul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

aoleu miho...si eu tot asa ma gandeam intr-o zi..
cred ca o sa ne treaca incet, incet...oare ???

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Helau!

Vreau o cafea si niste chef de treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

.....chef de treaba n-am

Miki

Mergi la inceput