Aspirante optimiste > 20 (337)
Raspunsuri - Pagina 2
anidaz spune:
Buna dimineataaaa,hai ca am facut cafeluta 

,cine se trezeste,cine mai doreste???![]()
Acusica plec si mi teama sa las cafeaua asa ...singurica,asa ca desteptareeeeea

poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Tinand cont ca mai am 5 zile pana la testare ,era normal sa ma apuce simptomeala lunara ,nu,

?
Deci sa incep:dureri mai mari ca niciodata de sani (ieri imi venea sa plang din cauza asta)chiar si fara sutien,dureri vagi de burta asa cand-cum,scurgere groasa smantanoasa,pipi noaptea ,sete continua,salivez abundent,dureri de cap zilnice de o saptamana,ma mir ca nu mi-a zburat inca de pe umeri.
Anuntat,enumerat ,iar acum am de asteptat.Nu stiu ce astept ,dar astept.
Nu vreau galerie fiindca v-am dezamagit de prea multe ori si dupa simptome se pare ca nu ne maio putem lua,ele sunt ,dar probabil comandate de creier nu de bebe 
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Iaca se facu ora sa plec si cafeaua tot nebauta a ramas,

Paaa,pe mai tarziu,
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
tumpi spune:
Adina, iau eu o cafeluta desi deja am baut una dimineata la munca,dar eu nu refuz niciodata una oricare ar fi ora din zi sau noapte.
La multi ani cu intarziere tuturor ce si-au serbat ziua ieri.
Anne mary, pe langa analizele spuse de fete ar mai fi si listeria si e foarte important sa o faci mai ales cand ai o sarcina pierduta la activ.Sindromul antifosfolipidic nu cuzeaza pierderea sarcinei doar la inceput, e putin mai complicat.Am o prietena care toata sarcina trebuit sa faca injectii.Sunt multe cauze care pot duce la pierderea unei sarcini,de aceea e bine de facut cat mai repede analize amanuntite.Stiu ca multi dr spun, esti tana, abia dupa un an fa-ti probleme, dar nue asa,de ce sa stai sa suferi cand poti prevenii?
Acum 10 ani cand am inceput lupta pt bebe, dr mi-a spus ca abia dupa 2 ani sa-mi fac probleme,dar nici unul pe la care am mers nu si-a pus problema sa fac analize mai amanuntite.
Va urez la toate sa reusiti cat mai repede si sa lasati stresul de o parte ca asa cum zicea cineva este cel mai mare inamic.
Un we placut va doresc.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
lalala13 spune:
wow tumpi de cand astepti...eu nu stiu dc rezist 6 luni sa ma duc sa ma vad serios!!!
in alta ordine de idei raportez z 34 , in asteptarea uratilor azi -maine.Macar de ar fi asa sa mi se fi reglat!!!
in schimb azi noapte am visat un TEST CU 2 LINII GROASE!!!!
yeah right...de parca se poate intampla asta
de era sigura ca sunt su am luat un surechek de am plans langa de cautam a doua linie si nimik. eu una nu mai inteleg nimik. este clar ca nu sunt caci surechekul nu minte...in schimb am facut 3 teste barza de 3 tipuri si mi-a aparut a 2-a linie vaaaaaaaaaaaga, da este..Nu mai cred nimik!!!
decat surechek! Nu mai iau in veci alte teste!
saracu sot ce ma suporta..a zis ca deja e o obsesie pt mine si ca-i fac si lui rau ca spera si el saracul...si dupa ce vin o arunc si nu iese nimik tot el trebuie sa ma mature frumos de pe jos si sa ma imbune caci sunt trista si incep boceala.
offf...voi cum mai stati...
rallu da tu ai avut menstruatie asa cum trebuia? ma gandesc ceva gen nidare...stiuu si io.
..mai dau sperante si la altii![]()
lalala13 spune:
anidaz stai mamam cuminte...pana nu iti intarzie uratii nu mai fa nimik vedeti la sfaturi sunt tare buuuuuuuna
lalala13 spune:
okiee..sunt nebuna.. da sa moor io de parca ...cumva...se intrazareste o vaga din ce ar putea fi o urma de a 2-a linie...

da' a aparaut ..
vorba vine a aparut
....caci nu stiu sigur daca este acolo...
dupa 10 minute.....la surechek ma refer
voi ce ziceti???????

vreau si eu niste pareri...fiti dure!!!!
anidaz spune:
Am pareri proaste despre unele teste,dar nu si despre sure check.Esti sigura ca e acolo,fiindca atunci chiar cred ca e bebe.Nu poti sa faci poza sa vedem si noi?
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
adiutza spune:
Ziua buna, dragele mele!
Anidaz, mai e valabila cafeluta? Eu acum am tare nevoie de una... din cauza caldurii nu am dormit mai deloc, iar acum mi se inchid ochii.... Doamne ajuta sa fie cu bebe luna asta!
http://mt.lilypie.com/wZQCp3.png
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...
lalala13 spune:
de ce eu??!!
numai la mine se poate intampla sa fiu in ceata..ideea e ca tesul a ramas putin patat..nu stiu de ce...dar mi se pare ca mai are o linie...sau am insoltaie...nu stiuuuuuuuu
macar ss stiu una buna....
o sa incerc sa pozez..
adiutza...sa te auda DD!!! la toata lumea