Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (188)
Raspunsuri - Pagina 4
kikineata spune:
Danita, io as merge cu el la un kineto. Mie mi s epar tare priceputi. Face vreo 10-20 de sedinte, iti arata sa-i faci si tu acasa. Din ce zici pare a fi un talg sau valg. Poate si platfusul ala dar...
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
ruxandra_sb spune:
Danutz, super-nunta, super-poze si super-povesti. Mai ales peisajele si cele cu dansul ielelor.. si mireasa pe vaporasul de delta.. Ma bucur tare pentru voi c-ati petrecut asa frumos. Am trimis pe mail o restanta.
Danita, pe mine personal talonetele si ghetele ortopedice m-au ajutat f mult. Platfusul nu a disparut 100%, dar s-a corectat mult.
Aka, ma bucur ca v-a priit la mare.. chiar daca cu niscaiva mucisori. Bafta la gradinita. Ah, in 2 mai unde ati stat si pe unde ati mancat?
Dianocica.. mi-au placut mult d si cu canapeaua.
Roxanica, daca medicul a zis ca-i o.k... eu as mai sta cateva zile pan sa investighez mai departe.. probabil ca schiopatatul va disparea.
Sanatate lui Marc.
Monica.. vai, vai ce povestesti tu. Si eu as zice ca Madaluta.. dar voi stiti mai bine. Multa putere mami. Da poze cu Teodora si cu Dragos nu ne pui?
Lacramioara, bafta la job. Si nu am auzit despre acel medicament.
Kikineata, voi pe cand ati incepe gradinita?
Acs si Asiza am avut placerea sa va admir pozele din vacanta . Mai ales cele de la Dunare mi-au trezit amintiri de acu vreo 3 ani.. ce excursie faina am tras atunci..
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
mamaana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxandra_sb Mamaana, ce-mi place poza asta. Mi se pare ca Tudor seamana tare cu bunicul. Si tunsorile fetelor is asa faine. Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1) |
multumesc - am incercat de vreo 10 ori sa le fac poze - tot imi tremurau mainile si nu reuseam... taticu are 79 de ani si nu mai vede
mamaana spune:
a fost un baietel la daycare cu muci, asa ca am pus aspiratorul tot week end-ul sa le suflu nasul. la amandoua. macar n-au facut febra. acum sunt mai bine, asta dimineata nu am mai scos nimic, sa vedem deseara
ruxandra_sb spune:
.. si fiindca azi is in toane mai bune.. ptiu, ptiu sa nu ma recunosc..
profit c-am mai descarcat din poze si va arat cu ce ne mai indeletnicim noi.
ruxandra_sb spune:
citat din mesajul lui mamaana multumesc - am incercat de vreo 10 ori sa le fac poze - tot imi tremurau mainile si nu reuseam... taticu are 79 de ani si nu mai vede |
Multa, multa sanatate. Off.. pacat ca nu mai poate vedea cu ochii lui ce mandrete de nepot are si ce nepotele scumpe..
Chinico, Dia toate bune?
si revin cu intrebarea: stie cineva care este data nasterii lui Radu al Porumbitei?
mamaana spune:
citat din mesajul lui ruxandra_sb .. si fiindca azi is in toane mai bune.. ptiu, ptiu sa nu ma recunosc.. profit c-am mai descarcat din poze si va arat cu ce ne mai indeletnicim noi. Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1) |
frumos
multumesc pentru portia de munte, nu am reusit sa ajungem decat la mare in vara asta
aka spune:
povesti din prima zi.
s-a trezit binedispusa, am facut ultima repetitie despre gradinita si am plecat. e cea mai mica din grupa mai e doar o fetita de 2 ani care a venit acum cateva zile si inca plange. a stat vreo 10 minute cat a mutat niste scaunele prin clasa si apoi m-a cautat. eu mai stateam de vorba cu directoarea, a fost ok ca m-a vazut. m-a luat de mana si m-a dus la covor sa ne jucam. apoi au venit o educatoare si directoarea cu fetita cealalta si au inceput sa se joace si au antrenat-o si pe ea. atunci mi-a facut semn sa plec. am lipsit 35 minute, vreo 5 minute am stat pe langa gard dar nu am auzit nici un planset. cand m-am intors copii erau afara si am incercat sa o localizez si pe ea prin curte, dar nu se vedea nicaieri. doar ca aud un planset din ce in ce mai tare, era Cris. am intrat imediat si cand am vazut-o mi s-a rupt inima. ea era in brate la o educatoare si plangea cu sughituri, parea ca plansese mult, avea niste ochisori rosii...nu va pot spune cum s-a luminat la fata cand m-a vazut. am luat-o in brate si s-a linistit imediat, am mai stat dupa aia vreo 10 minute, dar in prezenta mea s-a jucat cu un scaun, il tot muta prin curtea gradinitei.
ce nu mi-a placut. toti copii erau la tv, s-a mirat educatoarea ca nu se uita deloc. cat erau afara se alergau unii pe altii, educatoarea vorbea la telefon, vreau sa spun ca nu erau antrenati in nici un joc. aproape toti copii sunt peste 2.5 ani, mananca singuri, au o singura ingrijitoare care nu stiu daca ar sta sa-i dea sa manance. si ea singura nu mananca. de dimineata aveau ceai sau lapte si tartine cu unt si gem, ea nici nu gusta asa ceva. sunt prea multe care nu-mi convin, sunt constienta ca nu voi gasi ceva care sa-mi satisfaca toate cerintele dar vreau sa fie cat mai aproape. plus ca imi tot propun sa o duc la alt sediu, care e mult mai departe de casa si nu am cu ce sa ajung, mai ales ca va trebui sa o duc si sa o aduc eu. alesesem gradinita tocmai pt ca e aproape si putem merge pe jos. asa ca dupa amiaza am cautat alta gradinita, e mai departe putin, poate o mut acolo.
dupa ziua de azi daca o intreb daca ii place la gradi/ se mai duce si maine/orice altceva legat de subiect imi raspunde afirmativ. inclusiv ca va plange.
m-am intins o gramada. si maine alte povesti cu aventuri la gradi.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
aka spune:
Ruxandra am stat la o pensiune "casa lucretia" se numeste. avea spatiu de joaca pentru copii destul de mic, insa pe acasa nu prea stateam, sau daca eram doarmeau copii, seara mai ieseam prin curte. iar de mancat "la dinamo" de cele mai multe ori, si pe la "fara un sfert". "la fara un sfert" am fost intr-o zi si parca au fost bagati in priza copii, n-au avut stare deloc, au murdarit fata de masa, mancare pe jos, parca manacasera purceii la masa noastra plus galagie cat cuprinde. de am zis ca a doua zi vedem afis sa nu mai intram in locatie . ce poze frumoase si la voi...
Danita si Cris merge cu un picior in interior. un medic mi-a spus ca va se stabiliza mersul spre 2-3 ani, altul dupa ce i-a facut radiografie la sold a vazut el nu`s ce unghi la oasele bazinului care nu e asa cum ar trebui, si rezulta tal valg dupa parerea lui. ne-a recomandat gimnastica medicala, dar la care n-am ajuns. mai spre toamna o sa mai mergem odata sa vedem ce mai zice.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
Ktrinel spune:
aka, of mititica ...imi pare rau pt asa o experienta...sunt multi copii in grupa ? nu putea cineva sa se ocupe de ea mai mult azi ca era prima zi ? ...cu micul dejun : la ce ora o duci la gradi? poate ii poti da tu acasa sa pape ..
acolo cum sunt grupele , pe ce varste ?
sa stii ca si Julia imi raspunde anapoda la intrebari ...ori o tine in dadadada ..ori in nununu ...desi actioneaza pe invers. nu te lua in totalitate dupa asta. mai bine ai mai vorbi cu educatoarele...asta e gradi de stat ?