Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (188)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

iulia-stefy: ...Bine k a dat cu acuarele k se pot curata .darius isi scrie cu pixul pe picioare si maini de innebunesc frecand la el.
Si k tot vorbeai de muci..si noi posedam asa ceva din cauza k el sta numai in apa cand mergem la plaja. Dr ne-a dat Septilin, un produs naturist si sper k va avea efect...Multa sanatate si sa nu fie mai rau!

acum sa va povestesc si isprava noastra de ieri k nu cumva sa patiti si voi vreodata.darius este innebunit dupa cheia de la masina, dar trebuie sa fie neaparat cea cu telecomanda, nu cea de rezerva, fara. face adevarate crize de nervi cand o vrea.Asa k noi plecam de-acasa cu ambele chei de la masina. ieri dupa ce am fost in carrefour,cand ne indreptam spre masina darius a inceput "chia, chia" si bineinteles k a primit-o imediat. am bagat cumparaturile in masina, apoi si copii, am inchis usile, si cand sa ne urcam si noi, urca-te daca mai poti...darius blocase usile.....Am inlemnit pe loc..cheia de rezerva era tot in maina in poseta....deja mi-i imaginam pe amandoi urland in masina , iar noi spargand geamul...Ne-am dus la geamul lui darius si am inceput sa ne rugam de el sa apese de doua ori butonul de deschidere....Nu speram sa inteleaga sau sa reusesca, dar sper marea noastra surprindere dupa 2-3 incercari a reusit...Doamne ce bucurie pe capul nostru..L-am luat in brate, l-am pupat..l-am laudat...Cred k saracu copil n-a inteles nimic din toate astea, dar eram in culmea fericirii k ne-a salvat de la geamuri sparte. Am zis k luna asta ii cumpar jucarii de cati bani costa un geam de Mondeo.....

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare de la munte :) - inca acasa ptr ca in curand ne vom muta nitzel in casa cotoroantei din motive constructive [;) ].

noutati de la noi :
-P a fost la 2 concerte de orga la biserica neagra - s-a comportat exemplar chiar mai bine decat s-a comportat tacsu' cand l-am dus prima data ! [:))]. mi-a zis ca vrea sa mai "miergem" .....acum vom vedea ...

-azi l-a vazut ortopedul : tre talonet, are platfuss ... :((

lucia : "unde e serban? " ma innebuneste P .....tre musai inca o excursie la noi :)

hai pupici

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Mamaana, ce-mi place poza asta. Mi se pare ca Tudor seamana tare cu bunicul. Si tunsorile fetelor is asa faine.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

salutari si de la noi. maine plecam la mare, evident ca d e subfebril de 2 zile, ca doar asa se intampla inainte de mult-asteptatul concediu. sper sa fie bine, oricum nu mananca nimic in afara de tz, eu zic ca e de la caldura plus penultima masea care sta sa iasa, sper sa am dreptate. am un pic de emotii cu drumul, dar trebuie () sa fie bine.

d...e din ce in ce mai...stiti voi...si mai..si mai...iar eu tot mai indragostita de el, de noi trei, de cat de bine ne e tuturor impreuna...

am mai pus cateva poze cu d, putine ce-i drept, dar ma revansez eu dupa mare. mai nou canta, isi canta singur, io, io, io, pam-pam, de 2 zile aceleasi versuri :), aceeasi melodie.

si gata, caci ma duc la bagaje, asta e partea frumoasa, mai nasol o sa fie cand o sa incercam sa le inghesuim in masina

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salut!

Stefy doarme, si cred ca ma bag si eu langa ea, dar am vrut intai sa citesc ce a-ti mai scris.

madaluta, si eu ii dau Stefaniei Septilin, de vreo 2 luni. Cu mucii.... cam la fel. Cat am fost la mare, n-a avut nimic si acum....
Legat de pix... eu o mai sterg cu alcool sanitar si se duce usor. Multa sanatate si un pentru istetul mamii care a stiut sa deschida masina.

danita, un la baiatul mamii, care asculta muzica la orga....

dianarus, ce mai fac muschetarii?

dianocica, multa sanatate lui David. Drum bun si sa aveti un concediu placut si linistit.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Am apucat sa citesc si eu putin din urma.

Kiki, imi pare tare rau de ce a patit Garga. Un dulce sa treaca.

Luciaro, deeaA, sper ca si micutii vostri sunt bine acum.

Kiki, Yagmur, ce cure de slabire tineti? Ca m-ati bagat la idei. Nu am avut niciodata taria sa merg pina la capat, dar parca ar fi cazul sa mai dau jos.

dianav, trimite-mi articolul pe adresa clnemes@yahoo.com. Multumesc.

deeaA, Stefy cand era micuta, ii dadeam ceai in loc de lapte si asa, usor, usor, a renuntat la mesele de noaptea. Ea parca avea ceas in burtica, din 3 in 3 ore cerea mancare. Insa acum mai cere noaptea apa. Striga in somn, mama-bibi, sau mama-apa.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou

Mergi la inceput

Roxanica, Teutz, citind despre despartirile voastre, am plans....

Yagmur, ai mare grija. Zilele trecute, asa m-am suparat, ca aleea din fata blocului, unde ies copi s-a transformat in autostrada si merg cu o viteza de nici nu ai timp sa reactionezi. O fetita de 4 ani si jumatate a vrut sa se fereasca, s-a impiedicat si si-a rupt mana la cot. Acum are toata mana pina la umar in ghips. E normal asa ceva? Parca nu-s tot oameni. Si cand i-a atrs soferului atentia a zis ca ce e el vinovat? O sa-l vad peste vreun an incolo, ca si sotia lui e insarcinata, cum o sa reactioneze cand vor trece altii pe langa copilul lui.
Mie mi-e groaza, ca si Stefy mai nou, se smulge din mana si iese fara mine in aleea respectiva. Pina acum vreo saptamana mergeam asa frumos de mana pe strada, dar acum nu stiu ce a apucat-o, ca nu mai vrea.

Zilele trecute, a intrat in parcul dintre blocuri si direct la chestia aia de catarat s-a dus. N-am apucat sa ajung si a picat pe spate, cu capul de pamant cam de la un metru inaltime. Am zis ca mor pe loc. Am simtit ca nu mai am aer. Tipa cat o tinea gura. Am luat-o in brate si i-a trecut si s-a dus iar sa se catere. Acum are un cucui.... Ii explic si sunt momente cand intelege si asculta, dar momente cand se uita undeva departe, ea stie unde si eu vorbesc singura.

crycket, Ruxmax, auras-v, lory32, La multi ani! cu intarziere.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna fetelor!
Noi tocmai ne-am intors din Delta de la o nunta, si cum Rares e inca la bona acasa am zis sa profit sa vad ce mai fac minunatele mele dragi.
De citit am citit pe diagonala, vad ca d pleaca la mare, Dianocico fii fara grija ca ai sa vezi ca o sa-i priiasca!
Vad ca P se culturalizeaza...bravo lui si bravo mamicii Danita
Madaluto, mi-a inghetat sangele in vine (si e greu sa stii ca afara-s 100 grade!!!)citind de isprava voastra. Bine ca ati avut prezenta de spirit, bine ca nu v-ati panicat fiindca l-ati fi speriat...si chiar ca invatatura de minte...
Am vazut niste poze superbe din concediul Mameeiana si ale Iuliei_stefy...
Despre noi...
Am participat la cea mai cea mai... nunta din viata mea...nu fiindca a fost nunta prietenei mele ci fiindca a fost inedita cap coada.
Si mai ales fiindca totul a fost o aventura:
Drumul pana la Murighiol cu ratacirea pe la Mahmudia, imbarcatul pe salupa si apoi pe vaporas pe bratul Sf. Gheorghe, unde era sa-mi scap rochia de petrecere in Dunare, adunarea gastii pe vaporas unde mi-am revazut prieteni dragi pe care-i credeam prin alte zari, sositul mirilor in salupa si impiedicatul miresei de treptele vaporasului, asfintitul in crepuscul pe puntea de sus, unde camera mea a facut o mica baie (adika pozele s-au pierdut, inclusiv majoritatea celor din noaptea nuntii), petrecerea in sine cu dans in forta toata noaptea(pe muzica rock in cea mai mare parte), furatul miresei pe o barca pescareasca fara sa se prinda nimeni vreo ora ca lipseste ,tantarii roi care ne-au atacat cu tot Autanul de pe noi toti, focul de tabara de pe mal si 'dansul ielelor' din jurul lui, rasaritul si soarele printre plopii de pe mal, fetzele noastre lungi si trase de dimineata, borsul de peste cu apa din Dunare care ne-a pus pe picioare, drumul inapoi pe canal facut cu salupa care ne-a facut sa ne fie rau intr-un mare hal(de la tangajul stomacelor noastre greu incercate), etc.
Ne-a prins tareeee bine distractia asta...si niste poze care au rezistat pe un alt memory card pt exemplificare
Nunta in Delta
La intoarcere a condus Cata ca nebunul, am facut 3 ore inapoi-record absolut, fiindca trebuie sa ajunga la aeroport la o anumita ora...
Acum imi astept cu mare dor baiatul si cu un dor aproape la fel de mare vacanta adevarata de peste aprox. o saptamana jumate!!!
Va pup si mai intru eu cand mai apuc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

danita: Platfusul se corecteaza? din cate stiam eu, nu..De ce sa-l chinui cu taloneta atunci?...Dar poate k nu stiu eu bine..Normal k iti vei asculta medicul...

dianocica: concediu placut si sanatate lui D...In ce statiune veti merge?

luciaro:nicio poza din concediu, nimic? sau ati pus si le-am ratat eu?

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

salutare.
ne-am intors si de la mare. n-am mai apucat sa intru sa va spun ca plecam, din cauza de spalat, calcat, bagat iar in rucsaci. am fost bine in general, ne-a placut. doar ca mititica Cristinuta nu prea a facut baie in mare. in seara dinante de plecare am iesit in parculet sa ne intalnim cu prietenii cu care am fost sa mai vorbim una, alta si acolo un copilas bolnav care tusea de nu se mai oprea. am plecat dar se pare ca tot a luat ceva, pe drum a stranutat continuu, iar cand am ajuns a inceput sa-i curga nasul. asa ca doua zile nu am bagat-o decat cu piciorusele in apa, dar n-a facut prea urat din cauza asta. ne-am jucat la nisip, ne-am plimbat mult pe malul marii si nu s-a plictisit. abia in ultima zi a facut baita, asa de incantata ce era, mi-a parut rau ca s-a intamplat sa fie racita. acum tuseste cand doarme de cateva ori. ii dau plantusin si panadol.
maine e prima zi de gradi, am asa o strangere de inima cum nu va imaginati. sper din tot sufletul sa nu planga mult, sa-i placa la copii, sa-i placa educatoarea. va sta pana la 12 in prima perioada pana se mai obisnuieste. parca mie teama sa o las, n-am stat niciodata fara ea mai mult de 3 ore. am inceput sa o pregatesc de vreo luna, in fiecare zi i-am povestit de gradi, ce frumos va fi, ca vor fi multi copii, jucarii, si de fiecare data imi spune ca o sa-i placa, ca o sa stea fara mine. vom vedea maine cum va fi de fapt.

Kiki te-ai hotarat sa o duci la Ada? te lasa sa stai cu ea cateva zile pana se obisnuieste? si de cand incepeti? imi pare rau ca a fost bolnavioara, bine ca i-a trecut acum.
Dianocica mie mi-a placut 2 mai. nu foarte multa mizerie, poate si din cauza ca erau multi copii si parintii sunt putin mai responsabili, liniste, nici foarte aglomerat nu era pe plaja cu toate ca nu e foarte mare, mancarica buna, a mancat Cris fara multe mofturi. multa sanatate, sa va bucurati de vacanta.
danutz, Acs am vazut pozele, sunt absolut superbe. ne gandisem si noi la delta ca si destinatie de vacanta dar ne-a fost frica de tantari.

va pup pe toate. n-am nici un elan in seara asta, cred ca ma paste un pui de depresie.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput