Sindromul Femeii Frumoase...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Citat:

Copiii sunt ceeace le oferim pt. instructia lor.
Le oferim teme superficiale,superficiali vor fi,le oferim vulgaritate,vulgari si limitati vor fi,le oferim un univers de cunoastere,vor fi mereu insetati de cunoastere!
Daca nu stimulezi coltisoarele din mintea lor care sa le amplifice capacitatile, copiii vor fi limitati la ce le cerem.
Citat:

Imi place foarte mult ceea ce ai scris. Si cred ca 99.9% ai dreptate.

Mai cred ca modelingul ca domeniu de interes in copilaria mica stimuleaza in copil trufia si-l centreaza excesiv pe sine. Da, incurajeaza copiii sa fie cocheti... cochetarie careia eu nu-i vad rostul in copilarie. Un copil trebuie sa-si traiasca copilaria, sa se catere, sa alerge, sa prida fluturi, sa-si juleasca genunchii, sa se murdareasca, nu sa stea sa aiba grija de manichiura.

Pe de alta parte modelingul in copilarie poate fi sursa multor frustrari: o fetita frumusica in copilarie poate sa se transforme lejer intr-o adolescenta uratica dupa standardele modelingului sau poate sa nu aiba scheletul potrivit, etc. Si atunci ce-o sa spui copilului? Lasa mama ca frumusetea interioara conteaza? Sau o sa-i spui ca "aia" a fost selectata pentru ca are pile si "stim noi cum se pune problema aici..."

Dar modelingul, prin ceea ce ofera el (calatorii, cunoasterea oamenilor, etc.)poate fi o meserie foarte frumoasa pentru o adolescenta echilibrata si inteligenta.

Eu nu cred ca daca esti o fata frumoasa sau interesnta nu poti ajunge model daca te inscri la niste cursuri, sa zicem pe la 15-16 ani.

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Dintre cele insirate ,imi place Claudia Schiffer ,nu prea prezenta in scandaluri mondene,dar,din cate stiu eu,Cklaudia si-a inceput cariera mai tarziu,in niciun caz la 2-3-4-5 -10 ani.Ea a fost descoperita pentru ca este speciala.
Noi aici vorbim despre copiii siliti de parinti sa faca fata unor sesiuni obositoare de pozat din ambitia lor de a se lauda sau de a castiga bani.La 4-5-6 ani n-are cum sa-ti placa sa stai 10-12 ore intr-un studio.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Simali,nu,nu poti ajunge model, chiar daca esti frumoasa si interesanta,trebuie in primul rind sa ai peste 1,70 inaltime,in unele locuri ti se cere chiar mai mult(1,72) si trebuie sa fi slabuta.Asa ca,nu toate adolescentele pot sa ajunga modele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eternell spune:

Am o fetita frumoasa, de patru ani. In primii sai ani aveam bucuria de a ma lauda cu ea, postandu-i pozele peste tot unde puteam. Pana anul trecut cand fotografia sa a castigat un concurs local de frumusete pentru copii, organizat de 1 iunie. Discutiile iscate m-au determinat sa nu o mai fac. Unul scria ca fetita mea este stirba, ca de ce nu am pozat-o cu gura deschisa. Altul ca e banala... Mi s-a rupt sufletul sa vad cum unii improasca cu noroi un copil absolut inocent.
In privinta agentiilor care vaneaza parinti naivi am insa opinia mea. Majoritatea, daca nu toti, vor doar sa castige bani. Pana si Costin Marculescu se pare ca doar castigul il cauta prin agentia sa, prin campaniile sale in care cheama parintii sa isi inscrie copiii la scoala sa.

Desi am un copil frumos nu am acceptat nicio invitatie de acest gen, langa Mcdonalds stau unii la panda. Cum iese un parinte cu un odor, cum il abordeaza. Sigur, sedinta costa. Si mult. Ma lipsesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Costin Marculescu si seriozitatea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu nu am inca copii dar m-am gandit deja daca voi avea o fetita si vrea sa faca asta o voi lasa atata timp cat este alegerea ei si ceea ce face nu-i dauneaza.
Si mie mi-ar fi placut sa fac asta dar din pacate sunt prea mica de inaltime.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Copii ar trebui lasati sa isi urmeze pasiunile. Iar daca pasiunea lor este modeling-ul atunci asa sa fie. Dar trebuie invatati ca toate deciziile pe care le iau in viata lor sa fie cumpatate. Nici mie nu mi-a placut cum suna in articol "la 23 de ani necalificata".
Copilului ar trebui sa i se evidentieze totusi ca joburi ca modeling, balerin/balerina sau sport de performanta nu mai sunt de baza odata cu trecerea varstei si ca daca totusi se indreapta spre asta ar trebui sa se gandeasca la ceva de backup. Nu vorbesc de copii mici ca varsta ci adolescenti, pentru atunci cand sunt copii e mai mult o joaca, si e greu sa le ceri sa inteleaga urmarile pe termen lung.

Nu se pune problema "strugurilor acrii" dar va spun ca o mare parte din fotomodele nu-s de invidiat, vezi Kate Moss. Frumusete destula, minte mai putin. Si ca ea sunt destule. Eu sunt mai degraba ingrijorata de toate tentatiile pe care faima unui astfel de job le atrage.

Copilul meu va face ce va vrea dar va stii ca:
- frumusetea e trecatoare;
- a fii star nu inseamna numai stralucire si bani;
- a avea bani nu inseamna sa fii fericit.

PS. Copilul tau nu este modalitatea de a face tot ceea ce nu ai facut tu in viata. Este un om cu personalitate proprie si dorinte proprii, tot ce poti sa faci e sa-l calauzesti cum poti mai bine si sa speri ca e indeajuns de puternic si determinat sa realizeze ce si-a propus.

Va doresc numai impliniri voua si copiilor vostri

Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

apropo de frumusete, gusturi si gusturi...

dar sa nu uitam ca nu exista numai modelling din ala la 1,80 si 40 kg...modellingul e de tot felul...ia uitati-va mai bine in reviste si vedeti cate reclame....unele isi "vand" doar fata, tenul...altele doar mainile sau dintii/dantura/zambetul.. altele talia mai plina...unele picioarele..altele sunt persoane banale, bine aranjate pt foto, dar care nu se incadreaza deloc in tiparele despre care vorbiti voi...dar toata lumea cand vorbeste de modelling se gandeste la aschimodiile alea de pe catwalk...

io sincer nu cred ca un copil are ca pasiune ..adica ce, sa stea sa se pozeze ?..eu as numi-o placere...indusa. i se sugereaza ce se intampla in acest "joc" si la unii prinde...oricum e nevoie si de asta in viata ..si cu totii ne uitam in reviste ...si la poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Poftitzi la "struguri":
http://www.forbes.com/2008/07/17/supermodel-entrepreneur-gisele-ent-sales-cx_kb_0717modelpreneurs.html
http://www.forbes.com/entrepreneurs/2008/07/17/supermodel-entrepreneur-gisele-ent-sales-cx_kb_0717modelpreneurs_slide.html

Decat sa va "ingrijoratzi" ce "tragedie" ar fii daca copiii vostri ar ajunge modele ("Doamne feri!") mai bine v-atzi ingrijora de ceea ce vor copii sa copieze:
http://www.dailymail.co.uk/health/article-542730/Teenagers-copying-surgically-enhanced-celebrities-DOUBLE-number-breast-enlargements-year.html

Lorelai

May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Uite si una de-a noastra care" n-a invatat carte"
http://www.gardianul.ro/2007/03/22/monden-c6/elena_baguci_s_a_plimbat_cu_vaca_pe_islaz-s91889.html

Mergi la inceput