Mamici norocoase de sept-oct 2008 (120)
Raspunsuri - Pagina 15
angelynna82 spune:
Pana sa raman insarcinata cred ca aveam 60-62kg, am 1.70m
si le tineam in frau cu mare greutate...am un material genetic (vb Mirunei) prost...in sensul ca ma ingras foarte repede, orice as face.
Eva
si mie imi este dor de hainele mele cu masuri mici, dar deh...daca suntem ambitioase eu zic, ca vom scapa de kg acumulate in timpul sarcinii

32+
posibil Rebeca Alexandra
Bebe
Eco
_irina_ spune:
Andreea si eu am avut vergeturi de cand eram la pubertate, dar alea deja sunt vechi si albicioase. Altele noi nu am vazut sa am. Probabil ca din cauza lor pielea s-a intins cat a vrut. Am vergeturi pe sani si pe picioare, pe burtica nu am facut deloc.
Eva nu stiu unde se duce toata pielea aia, dar vedem noi. Eu ma uit la colegele mele mai slabanoage. Cand erau gravidute aveau burtica mare de tot si acum stomacul sta la fel de bine presat de sira spinarii, ca si inainte.

PLOUAAAAA 

Ma scuzati, dar nu ma pot abtine, e asa de bineeeee
33+
- Andreea
300 spune:
Salutare,
Suunt si eu putin in urma si ieri cand am vrut sa postez un msaj am intrat fara sa vreau pe alta odisee (multumsc simodina!!!)
O sa postz msajul de ieri ca-mi pare raud e el, chiar daca sunt offtopic...
Mariutelor, La multi ani, bebei sanatosi si cadouri frumoase !
AlexaM, Boo, Xor! Putin mai aveti pana nasteti... va urez multa sanatate, va trimit muuulti ca sa fiti senine pana la capat. Sa aveti bebei sanatosi si linistiti, lapte cat le trebuie si sa va recuperati grabnic sa ne povestiti cum a fost.
Andy_galro, sa-ti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa si sa aiba o viata plina de succese, sa-si bucure parintii!
Aly_c e bine daca nu transpiri, da’ lichide retii, ti s-au umflat gleznele? Nici eu nu transpir rau, da sunt o mingiuta.
Clau_geo ce-ti mai face burtica?
Simodina, ti-am botezat puiul intr-un post mai vechi, din Serban l-am facut Horia. :) Datoram niste scuze.
Tzitziri sper ca e ok la eco acolo!
Amanda, ce mamica zveltuta esti! Eu nu mi-as face atatea griji in locul tau. Inseamna ca nu retii lichide si nu te-ai ingrasat in plus, ceea ce oricum e bine. Sunt mamici in situatia ta care fac pui de peste 3 kg.
Musette, am citit ca nu ti-au dat dr. Boici. Zi-le ca nu e pentru tine crema. E ok, chiar daca nu face minuni, mie imi calmeaza din durerile de spate, umeri, mai ia din senzatia de picioare sau maini grele pentru un timp. Am mai zis asta dar ma repet si eu... Nu am mai auzit de probleme cu mentolul in sarcina pana acum. Dar Eva are dreptate, dr. Boici nu are mentol, m-am uitat si eu pe prospect. Miroase a rasina, a ienupar.
Dyanira si exportaniste morcovi spre mine,c a eu fac suc din ei la storcator si amestec cu mere :)
Bitza si pe tine sa treaca infectia aia. Ca o chestie genrala, dr. m-a avertizat ca infectiile cu e.coli se mai datoreaza si constipatiei, deci sa am grija cu asta.
Am fugit la Valcea, va pup pe toate
32+
Anda Teodora
freshanana spune:
eu am patit cu vergeturile intr-un mare fel : nu am avut la primul bb decat pe sani (pt ca aveam aproape 0 la sutien si am ajuns la 3).
daaaaaaaaaaaaaaaar, cand am revenit de la spital dupa nastere, am descoperit noile mele vergeturi care au aparut dupa ce am nascut si am scapat brusc de kg (deci in spital)
nu va doresc sa vi se intample, dar sa fiti pregatite "psihic"
mie nu mi se par o tragedie nici vergeturile si nici kg in plus pt ca sunt de la bb.
37+
Vlad Alexandru
puiutz
poze
puipui
_irina_ spune:
Nu mi se par o tragedie nici vergeturile nici kilogramele in plus dar refuz sa ma las pe o ureche si sa gandesc ca oricum o sa fiu o grasana plina de sunci si vergeturi acum ca am un copil. Vreau sa fac tot posibilul sa revin cel putin la cum eram inainte, daca nu chiar mai bine, nu vreau sa ma complac.
33+
- Andreea
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _irina_ Eva nu stiu unde se duce toata pielea aia, dar vedem noi. Eu ma uit la colegele mele mai slabanoage. Cand erau gravidute aveau burtica mare de tot si acum stomacul sta la fel de bine presat de sira spinarii, ca si inainte. 33+ - Andreea |
Da, sper sa revin f rapid si eu la un abdomen plat. Eu asociez femeile in forma cu sanatatea, o femeie flasca si neingrijita nu inspira sanatate! De fapt, citeam un studiu, de ce barbatii analizeaza o femeie si se pare ca le plac femeile cu dintii albi si sanatosi, unghii lungi si frumoase, sani mari, piele fina si neridata, par curat si bogat, pentru ca asociaza toate aceste aspecte cu sanatatea si fertilitatea (in subconstient la asta se gandesc, ca o femeie cu aceste criterii le face copii sanatosi si frumosi, chiar daca nu au ganduri constiente cu acea femeie!) Chiar nu ma imaginez cu o burta flescaita si dizgratioasa dupa nastere si sa ii zic sotzului, "Dragule, asa este cand facem bebe, ne taiem unghiile, parul si facem burta"
citat din mesajul lui _irina_![]() ![]() PLOUAAAAA ![]() ![]() ![]() Ma scuzati, dar nu ma pot abtine, e asa de bineeeee |
Unde? Unde?
35+
LUCA
AMR 35 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
Muuh spune:
irina ca si tine zic si eu. Sunt mama dar asta nu inseamna ca nu mai sunt femeie iar eu ca femeie ma simt bine slaba, atat. Si daca mai fac inca un copil tot ma voi "lupta" sa imi recapat formele. Pentru mine este o forma de respect fata de mine insami si daca eu nu ma respect atunci cine dracu sa o faca?![]()
Miruna
36+ si Alexei (13.07.2006)
Muuh spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui EvaF
Da, sper sa revin f rapid si eu la un abdomen plat. Eu asociez femeile in forma cu sanatatea, o femeie flasca si neingrijita nu inspira sanatate! De fapt, citeam un studiu, de ce barbatii analizeaza o femeie si se pare ca le plac femeile cu dintii albi si sanatosi, unghii lungi si frumoase, sani mari, piele fina si neridata, par curat si bogat, pentru ca asociaza toate aceste aspecte cu sanatatea si fertilitatea (in subconstient la asta se gandesc, ca o femeie cu aceste criterii le face copii sanatosi si frumosi, chiar daca nu au ganduri constiente cu acea femeie!) Chiar nu ma imaginez cu o burta flescaita si dizgratioasa dupa nastere si sa ii zic sotzului, "Dragule, asa este cand facem bebe, ne taiem unghiile, parul si facem burta"
Unde? Unde? 35+ LUCA AMR 35 ZILE!!! ![]() POZE VIDEOS LUCA!!! “Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23) |
Eu am parul si unghile scurte si cand nu sunt insarcinata. Se pune???

Miruna
36+ si Alexei (13.07.2006)
freshanana spune:
wow m-ati inteles gresit
eu cu vergeturile m-am acomodat ca nu aveam incotro
de kg am scapat fff greu si fff tarziu. dar am scapat. insa nu am avut complexe ca aveam kg in plus pt ca erau de la bb - la asta ma refeream
unde ploua ? ca la noi au emis cod galben pt maine . o sa muriiiim
37+
Vlad Alexandru
puiutz
poze
puipui
EvaF spune:
| citat din mesajul lui Muuh Eu am parul si unghile scurte si cand nu sunt insarcinata. Se pune??? ![]() ![]() ![]() Miruna 36+ si Alexei (13.07.2006) |

Nu am vreun dubiu ca tu nu ai inteles exact ce vroiam sa zic!
35+
LUCA
AMR 35 ZILE!!! 
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)