Bucurii de sept-oct 2006 (138)
Raspunsuri - Pagina 8
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata.
Monica, multumesc de cafea. Eu azi am dormit ceva mai mult, si pana m-am urnit spre cana de cafea a mai trecut vreo ora.
Eu am scandal la intrarea in casa, sa stii, cu explicatiile de rigoare cu tot. Asa ca, ma fac si eu ca ploua, introduc kinderul in casa, ii dau sa bea ceva si de obicei se potoleste. Dar daca simte ca o ia somnul se cere singura in casa, trage de papuci, isi da jos palariuta...
Mira, multumim pentru linkuri, m-am uitat si eu pe acolo, chiar daca planul meu de bataie a prins deja contur, nu strica sa stiu mai multe.
La Quelle am avut noroc odata, cu puzzle-ul cu animale, care a venit la timp; si o data nu, am facut o comanda, pentru care am fost sunati ca nu mai au produsul pe stoc, am repetat-o cand a reaparut acel produs si de atunci au trecut vreo 2 ani si nimic ![]()
Eniko, sper sa treci peste teama de masina, imi pare rau ca ai trecut printr-o asa experienta. Pupici baietilor, sper sa-i treaca buba lui Toma.
Itzyshor, mai poftim pe la noi; ati mai facut ceva cu calcu`?
Gety, se poate sa-i placa Mariei motorizata, poate vezi pe la vreun loc de joaca asa ceva si o incerci...
Alexandrina
34+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
lilina spune:
buna
INTREBARE: MAMICILE CARE PRIMITI ALOCATIA SI INDEMNIZATIA PE CARD BCR, AU INTRAT BANII PE CARD???
de obicei banii intrau pe 16 ale lunii dar nu au nitrat nici pana acum :(((
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
Mirabelac spune:
Eunice ce harnica esti, spor la treaba.
Monica si David face nazuri de ma enerveaza la culme, imi spune in parc ca vrea in casa sa desenam, il urc in tricicleta si la scara il dau jos, el urca scarile si eu iau trici, noi stam la et. 1, pana ajung eu la usa, el deja e la et 2, pana fug eu dupa el, ajunge la 3, tot timpul fug dupa el si asa ma mentin in forma
urcand scarile pana la 3 zilnic, iar in casa urla ca el vrea afara si ca sta in casa daca-i dau o "bobonica", i-a luat socra-mea odata o acadea si de atunci ma innebuneste zilnic. I-am mai dat si comprimate de supt si cum vede o pastila vrea bomboane.
Lilina sunt "in plop" cu alocatia, tre sa-l intreb pe sot. Eu is cu salariul
.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
AdinaF spune:
Buna fetelor!
Eu cu despartzirea de anumite obiecte sau locuri am rezolvat-o pur si simplu invatzandu-i sa spuna "Tschüß" (un fel de Pa!) de fiecare data cand vreau sa-i iau de acolo. De exemplu, Pa banca, Pa loc de joaca, pa copiii, pa foca, pa girafa, pa elefantul (ca tocmai am fost la Zoo). Le-am salutat pe sarmanele animale de le-am innebunit:). Si vad ca n-am treaba nici in magazinele de jucarii, la plecare le spun ca sunt jucariile copiilor si tb sa le dam inapoi - si surprinzator se conformeaza.
In leg. cu petrecerea de 2 ani, eu o sa invit cateva prietene cu copiii lor acasa, daca am noroc de vreme se vor juca si prin gradina, voi gati una alta , tortul ii voi face singura, de jocuri nu prea cred ca au ei rabdare la varsta asta, eventual un dans, ceva ... deci nu ceva extraordinar.
Cadou, nu stiu, bunica lor le-a cumparat deja tractoare cu pedale, dar desi ajung bine la ele, nu prea vor sa pedaleze...mai asteptam. Eu le-am luat de curand o masutza cu 2 scaunele, ce e interesant la ele e ca pot desena cu creta suprafatza mesei si a scaunelelor, ii distreaza la culme ... si desenam Luna, Telele, barca si alte badaganii...
cam atat de la noi, revenim cand (cum) putem. O zi faina!
eloise spune:

Am revenit si eu dintr-o vacanta de o saptamina la mare (mare+ delta). Intre 11-17 am fost la festivalul de film de la Sf. Gheorghe. Vacanta boema, in stilul meu. A fost si frumos dar si obositor pentru ca ziua aveam programul de rutina al lui Vladut iar noaptea erau proiectiile filmelor la cinematograful in aer liber. Oricum sint incintata ca am reusit sa impac si copilul, si cinefilia mea :D. Sint incintata si de faptul ca am avut o vacanta fara peripetii, accidente, imbolnaviri. Si pentru ca am vazut pentru prima data delta Dunarii, care mi-a confirmat asteptarile, e intr-adevar un paradis terestru.
Va pun citeva poze, putine, ca mi-a fost cam lene sa le sortez si uploadez.
Din pacate n-am reusit sa citesc deloc din urma, sper sa recuperez macar paginile din capitolul asta.
Revin.
"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".
Andra si
Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
itzy-bitzy spune:
Eunice...noroc ca am citit repede
...sper sa fie ok doamna...si sa rezolvati cu bine...Numai bine copiilor.
Eloise foarte frumoase pozele...Vladut este adorabil...cu parul ala rebel...e incantator
. Ma bucur ca ai reusit sa ajungi pana la urmaa in delta. Stiu de acum 2 ani cand mi-ai cerut detalii ca iti doreai sa mergeti. Si mie mi-a placut foarte mult. Mai pune poze![]()
PS Tu arati grozav!
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
Monique_new spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mirabelac Monica si David face nazuri de ma enerveaza la culme, imi spune in parc ca vrea in casa sa desenam, il urc in tricicleta si la scara il dau jos, el urca scarile si eu iau trici, noi stam la et. 1, pana ajung eu la usa, el deja e la et 2, pana fug eu dupa el, ajunge la 3, tot timpul fug dupa el si asa ma mentin in forma |

hai ca m-ai distrat cum ai povestit, dar stiu ca iti vine sa te urci pe pereti de nervi. Si eu stau numai dupa ea, pt ca are acelasi stil...azi cica a fost super cuminte si ascultatoare afara.Adina eu procedez asa mai ales cand trebuie sa o scot din cada...spunem "pa pa" la toate "maimutele" din baie, se mai intampla si la copii sau mai stiu eu ce vede pe afara...dar cu intratul in casa chiar nu am reusit sub nici o forma sa o calmez.
eloise bine ati revenit.Ce dragut ca ati reusit sa va faceti timp si pt placerile voastre.Vazut Vladutul rebel.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

beatrix spune:
Salutare!
N-am mai intrat efectiv din lipsa de timp!
Eric este bine, si-a revenit complet doar de muci nu am scapat! Multumim celor care au intrebat de noi!
Eu am intrat iar in program "normal". Azi de dimineatza am avut o intalneala cu cativa grei din industrie! Am fost anuntata luni si am bagat la greu!
Acum am d elucr la un poster! Partea nasoala e ca de astea n-am facut nicioadata pana acum si sunt la stadiu de documentare! Ce ma enerveaza fazele astea de migaleala!
Aaaa, l-am inscris pe Eric la gradinita, ma rog scoala cum ii zic ei! Aici se merge dupa se copilul implineste 2 ani jumate! Pana atunci sta la cresa! Asadar, dupa vacantza de Paste, adica in 20 aprilie incepem gradinitza! Ce ma bucur este faptul ca e aproape de casa si de unde lucrez (10 minute) nu ca cresa la 7 km pe care ii fac in 40 de minute din cauza traficului!
Referitor la despartirea d elucrile de joaca si de lucruri si la noi tot faza cu "Pa" functioneaza! Mai nou aprope in fiecare seara mergem cu autobuzul la gara si vedem trenurile! N-ar mai cobari din autobuz si nu ar mai pleca din gara!Si lor le facem cu mana si ii povestesc ca merg la garaj sa se odihneasca/ sa doarma! ![]()
Vis-a-vis de cadouri si eu sunt in cautare! Nu ma tenteaza ceva motorizat ca ma gandesc ca vine toamna/iarna, ziua se micsoareaza si nu o sa mai putem iesi cu ele afara! iar in casa nu prea e spatiu de plimbat! Masutza din lemn cu doua scaune i-am luat, a fost incantat cat a mazgalit-o pe toata, incluziv pe dedesupt dar acum nu-l mai tenteaza asa mult! Ce-i drept cand ii tai fructe bucatzele in castronel se duce si se aseaza frumos la masutza si uneori mananca si acolo (cand nu mai vrea cu noi la masa isi ia farfuria si se duce la masutza)! asta probabil pt ca la cresa mananca la masutza! aaa, mai sta pe scaunel cand imi cere sa-i pun dvd-ul cu animale! are un dvd unde sunt imagini si filmuletze cu animale reale nu desene!
AA, ca era s auit, am vazut poze cu doi protagonisti minunati Cosmi si Vladutz!
Va pup pe toate,
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
xandrutza_76 spune:
Andra, am vazut pozele, tare frumoase, dar putine. Imi place cumm ii sta lui Vladut cu parul in vant, tare frumos e 
Lilina, si noi la Raiffeisen am mai avut parte de intarzieri cu plata alocatiei.
Beatrix, mult spor la lucru, sa termini repede posterul. Imi spunea si vara-mea cum e cu scoala la voi, are si ea un baietel de vreo 3 ani. Ma bucur ca Eric e bine acum, sper sa va lase si mucisorii.
Adina, faza cu "Pa" functioneaza si la noi, cateodata.
Mira, citind ce ai povestit tu, ma gandesc ce bine ca stau la casa si nu am scari de urcat; cu siguranta as pati la fel ca tine.
Alexandrina
34+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe

luta!!!!!!!!!