Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (37)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna dimineata, fetele,

La noi ploua ploua ploua.... am avut un weekend semiploios, asta nu ne-a impiedicat sa iesim la niste plimbari dar parca tot altfel e cand rasare soarele... ati auzit de egipteanca ce a nascut 7 copii gemeni? Sa fie sanatosi, ma gandesc ca parintilor nu o sa le fie usor cu sapte bebei care vor sa manince, sa fie schimbati si dragaliti, toti in acelasi timp.
Puiul meu se misca in burtica plop plop, cind are chef, dar de obicei daca am mincat un fruct sau ceva dulce...zau ca nu stiu cum cine seamana.
Am mai vazut un film bun, Giorni e nuvole (zile si nori), al regizorului de la care am vazut Pani e tulipani si Agata e la tempesta. Mie imi place cinematografia italiana (si spaniola si frantuzeasca si...) si l-a cucerit si pe Paul(prin faptul ca l-am atras cu Malena, cine ii rezista Monicai Bellucci?.

Veronica, vacanta frumoasa in la bella Italia!

Lisa, norocoasa, aproape ai vacanta!

Alina, am vazut si eu imagini de la mare la stiri, e frumos si e maaare inghesuiala... pe caldurile acelea nu e de mirare ca toata lumea vine la racoare! Sa te distrezi!

Dark Bendis, ce tatic fericit!

Ledi, si eu ramasesem cu stirea despre bebelusii egipteni...au fost noua???? Sa se odihneasca in pace sufletelul celorlalti doi...
Esti figura si eu sunt cu Aidan tot de la Sex and the City, eu eram fan Aidan si nu pricepeam ce ii tot trebuie femeii cu Mr.Big!

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

buna dimineata fetelor

sunt foarte ingrijorata - sambata bebele meu abia daca a miscat de cateva ori, si nici ieri nu farte mult. un pic mai bine ca sambata

si pana acuma burta imi era tare ca piatra non stop, acuma e moale.

si ieri am avut niste junghiuri cumplite de nu ma puteam ridica de pe jos in talie( deasupra la buric)

??? ce se intampla cu bebele meu? oare se ridica uterul?

nu am facut efort sau ceva - a fost chiar un weekend de leneveala

19+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata mandrelor!
miericico imi pare rau de interviul ptr job.... dar dr are dreptate - nu are rost sa faci IDR in sarcina....
Venera aici a fost ingrozitor de cald tot week end-ul iar umezeala te doboara... nici noaptea nu se pot deschide geamurile, bleacks. suntem la aer conditionat de 3 zile depinde de rezultatele anterioare ale analizelor daca le mai faci sau nu. daca aveai imunitate pentru cmv si listeria si toxo, rubeola, atunci nu mai trebuie repetate - in principiu.
danotino sa iti traiasca fetita, sa te bucuri de ea! tinem pumnii pentru rezultatele la TT.
Porumbita trebuie sa bei multa apa, sa stai cat mai putin in picioare ca sa favorizezi drenarea limfatica si sa stai cu picioarele mai sus decat corpul atunci cand stai intinsa. iar verigheta - incearca sa o scoti acum.
Anculet felicitari pentru bb care e ok. imi pare rau ca nu s-a vazut ce e, dar ma consolez ca si altii sunt asa secretosi ca al meu
Stellutza lasa tigarile cat poti ca nu e bine... vb lui Iris, hai ca te certam noi de fiecare data ca sa nu mai fumezi deloc
Veronica drum bun si distractia placuta in Italia. sper sa iti fie bine pe drum - ca e destul de mica distanta.
Anculet, este asa cum zice Rein - nu conteaza daca mananci sau nu ptr ca nu se masoara glicemia sau alti nutrienti sangvini. succes la TT!
Rein tu ce mai faci? ceva noutati? Petru ce mai mestereste?
Ledi aoleu, 7?? brrr... ma ia cu frig cand ma gandesc
Iris te rog niste ploaie si la noi... ca ne cam topim aici!
Cristi - ai niste contractii. stai mai linistita zilele astea si ia no-spa. daca nu cedeaza suna medicul.

Mergi la inceput

ledi - asa face si al meu. cu mine uneori cu cristi de fiecare data

oare caldura mare sa-l fi afectat de sambata nu a miscat mult? ca la un moment dat eram disperata - am baut cafea la 10 seara poate poate face ceva. si a facut.

doamne ce nu am chef de nimic, vreau acasa sa ma uit la tv si sa dorm.

19+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

Cristi draga mea, mergi la doctor pentru linistea ta. Intre timp incearca sa te gandesti la bebe mic fara stress, daca esti tu nelinistita bebe mic simte.

Si eu am mai avut ceva dureri asa cum le descrii tu, au trecut repede.

te imbratisez

Mergi la inceput

in sfarsit miscare puternica - asa cum eram eu obisnuita.

m-am linistit un pic da tot il sun pe dr mai incolo

19+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

cristi ,acum iti vbeste femeia rationala din mine,ca daca ma prindeai acum 2 zile..cine stie ce-ti ziceam....Deci,draga mea,linisteste-te.Bb nu misca tot timpul,el doarme mult,plus ca la varsta asta miscarile nu sunt regulate!
Eu cum am zis zilele astea,mai ca voiam sa merg la un eco,ca nu prea-l simtisem 2 zile,decat 2-3 miscari acolo..si deja il zapacisem pe-al meu..Asa ca vineri seara cand am iesit la o terasa a dat copilu reprezentatie pt maica-sa ca e nebuna..Nici ieri nu a miscat mult si doar asa 2-3 tumbe cat sa nu moara maica-sa de inima cred.
Si culmea,simt ca misca,pun mana si gata..daca nu pun mana misca in continuare..Daca ma uit la burtica inceteaza cu miscatul..parca ar stii ca ma uit la burta zau.Daca pune si-al meu mana iar nu mai vrea..Ne face in ciuda si cu miscatul si nici nu ne arata ce are intre picioare..fite frate,fite cu fundite zau..Si pe mine m-a mai durut burtica zilele astea..dar am luat no-spa si atat..Scobutil nu mai am de mult si nici nu am mai luat..poate iar imi iau papara ca nu iau tratamentul cum trebuie
Deci,eu zic asa..daca il simti,linisteste-te..ca nu trebuie sa miste non-stop si miscarile acum nu-s regulate.Daca totusi esti nelinistita rau..mergi si fa un eco,desi iti zic eu,bb e bine,mama sta prost cu nervii(sper ca nu te superi..asa-mi zic mie niste pers dragi..roxana,te simti,te simti?)
pupam gasca.

POZE
Minunica mea
19+

Mergi la inceput

bine zici ledi - fitze de copii moderni!!! acuma se da peste cap prin burta. tot weekendul a stat si a lenevit

nici cristi nu reuseste nicicum sa-l prinda cand misca - imediat se calmeaza daca pune el mana. drept ca e bun de teracota- si poate se incalzeste la bb. sau o insemna ca va dormi in brate la el? vai ce bine ar fi

noroc ca a trecut caldura mare

19+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

Cristi, bravo ca te-ai linistit.

Roxana, ti-as trimite eu ploaie daca as putea.

va pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalma spune:

`Neatza fetelor

Eu is cam ruptutza dupa petrecerea de cununia civila a fratelui ce a avut loc sambata
Am umblat mult, m-am agitat p`acolo ca mama era si ea foarte stresata sa iasa totul bine ( a avut 40 pers la masa), o nebunie
Adevarul e ca am si mancat cam multisor iar acum sunt cam
Mie nu prea imi creste burtica , ma tot uit la pozele voastre si va invidiez pt burtici....eu par doar grasutza ca doar am pus deja 4 -5 kg...
Cu putin noroc , azi ne semeaza sefu si noua concediile si maine mergem la Paltinis. Abia astept cateva zile de odihna

Concediu placut tuturor si crestere curata sa dea D-zeu bb-lor

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev038prs.png

Mergi la inceput