Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Cadia, felicitari pentru pruncuta! Normal ca e frumoasa.

Ledi, ai dreptate, ce vremuri mai traiam eu in sarcina cu Francesca. Acasa de la servici, deodata cu Paul acasa, Paul facea mincare, ma servea, strangea masa, imi masa picioarele si umerii, alerga sa imi aduca Ferrero Rocher(nu ca acum nu ar face-o dar incerc sa ma mai abtin). Acum vin acasa, iau gaza de la cresa, ma lupt sa gatesc in timp ce ea imi calca picioarele si pretinde sa fie luata in brate, o iau in brate si continuu sa gatesc asa, cu un prunc pe solduri plus o burtoaca personala. Asta pentru ca Paul si-a schimbat si el orele, ca sa o duca el pe gaza la cresa si sa o iau eu ca sa nu stea prea mult la cresa. Si evident ca nu stau pina la 17.30 sa vina el sa gateasca, ci pregatesc eu cina ca sa mancam cu totii in jur de 17.45-18.00. Dupa cina ne plimbam o tara sau ne jucam, apoi evident citit povesti, baita, spalat pe dintisori, culcat. Si la ora 19.15 ai zice ca te relaxezi, dar e camera de zi plina de jucarii, trebuie sa faci curatenie in camera de zi (e drept o face Paul, dar fac si eu ceva, nu pot sa stau sa lincezesc cind e si el dupa o zi de munca, nu?)
Ca sa nu vorbesc despre diminetile cind Francesca ne da trezirea cam pe la 6 fra un sfert-6.00 (sa nu fiu nedreapta ca in weekend ne-a lasat sa dormim pina la 7.00!) cu: maaaaaaammaaaaaaaa laaattteeeeeeeee! Si unul dintre noi alearga sa incalzeasca laptele, celalalt sa faca dus si sa se imbrace, pentru a prelua cit mai repede pruncul si a-i da primului sansa sa faca dus si sa se imbrace la randul lui....
Dar "alergam" asa doar doua zile pe saptamina, din fericire. (in rest e unul dintre noi acasa cu prunca si e lejer).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Cadia - felicitari pt fetita!
Cristi - la urmatoru bebe ne vedem la Iosup!! :))
Si se pare ca cineva acolo sus chiar ma iubeste (ne iubeste pe amandoi ca suntem la pachet!) de juma de ora la Iasi ploua!!!

19+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia
eu mai am de asteptat pana pe 9 septembrie poate se vede atunci mai bine.....desi si eu am pregatit nume de fata....caci pe mine ma cheama doar cami....si antonia e pt bebe....antonia ioana sau antonia maria....daca e fata.....dar am visat ca voi avea baiat....si am visat 2 nume frumoase....gabriel sebastian....asa ca nu stiu sigur...imi mai place luca.....sau marian....oricum nume de sfant...

14+

Camelia

Cami, eu am citit la un moment dat ceva despre copiii de cristal, care-si trimit numele catre parinti prin vise. Cred ca am scris ceva tare alambicat.
Ceea ce vroiam sa zic este sa-i pui copilului numele pe care l-ai visat. E ceva divin in povestea asta. Eu asa as face daca as visa, dar n-am eu norocul asta. Tre' sa-mi sparg singura creierii...

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200519+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Cami, daca ai visat ca o sa ai baiat, sigur va fi fetitza.In general se intampla pe dos decat in vis.Mie mereu asa mi s-a intampalt, pe invers decat visasem.
De exemplu, am visat intr-o noapte ca o prietena va lua examenul de soferi a doua zi, si am sunat-o sa-i spun ce am visat si ea saraca plangea ca tocmai il picase.

asa ca.....

16+cu

Mergi la inceput

Nuu, Cadia.... nu sunt reguli cu visele, eu am visat la Francesca fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Cadia felicitari pt fetita!

Raluca,nu fi egoista si trimite ploaia si la noi.Nu era de ajuns ca lesin de cald din cauza caldurii de afara,dar m-a apucat si fiertul de porumbi..

Cami,am scris de nenuramate ori,bebele meu nu a vrut sa-mi arate la eco. ce are intre picioare.Stii,degeaba ai nu stiu cate sapt de sarcina si s-ar putea vedea f bine la eco,daca sta intr-o pozitie aiurea si nu se vede,n-ai ce-i face!
Pe 25 merg la dr mea pt controlul lunar si pe 9 sept merg la eco morfologica,o sa fiu in sapt 23.Doctorita mea se numeste Russu Elvira,am mai zis.:)

Iris si eu sunt rasfatata rau de al meu iubit,dar dr la care am mers zic sa stau in pat..mie mi-e greu sa stau numai in pat..Din sept incolo am zis ca nu mai merg la munca si zac in pat cat o fi ziua de lunga..seara o plimbare mica,ca face bine la circulatie si cam atat..Ce sa fac....
Al doilea,zau ca nu stiu,iti spun dupa ce nasc cum mi s-a parut per total totul si daca ma mai simt in stare sa ma incumet la unu'..Desi la inceput eu eram setata pe 1 bb...si al meu pe 2,acum avem perioade..cu eu vreau doar 1 si el 2..sau amandoi 1..Am zis ca mai intai trebuie sa vedem cum este cu unu..si apoi mai vorbim,sa vbim si noi in cunostiinta de cauza
pupam gasca.

POZE
Minunica mea
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Iris, he-he, parca descrii viata mea de dinainte si dupa Andrei...Numa' ca al meu nu doarme pana la 7, el la 6 e in picioare, gata de atac, poti sa iti pui ceasul dupa el...Am zis ca o sa renunt la a mai pune tel sa sune ca sa plec la serviciu, cu Andrei nu am cum sa dau gres...

Si io am visat prima data ca-i baiat si baiat a fost...Acu n-am visat nimic, da tot baiat e...husbandu zice ca sigur nu a vazut dr bine si e fata .D'aia o sa ma duc si io la Iosup..

Lavinia, 13+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annasofia spune:

Billy, Cadia multumesc pentru sfaturi.

Eu miercuri voi face TT, sper ca tot atunci voi afla ca am o fetita:)))
As putea sa jur ca e fetita, nu stiu dece, pur si simplu simt asta.
La TT imi trebuie si eco, nu? ca la DT.Doctora mea e in vacanta pana atunci si nu vreau sa o deranjez cu telefoane, oricum mi se pare ca aflu mai multe de la voi decat de la ea, nu e prea vorbareata, imi spune doar strictul necesar, detalii doar daca intreb eu, sper ca totusi e medic bun asa cum a fost recomandata si nu unul de scoala veche.
Va pup

ANNA SOFIA
15+

Mergi la inceput

Lavinia, pai nici Francesca mea nu e mai generoasa, weekend-ul acesta a fost o exceptie!

Ce fain ca visati ce e bebe, eu nu mai visez acum de bebe, am visat ca venea un spiridus imbracat in verde (ca un lepricon)care si zbura si venise sa imi sopteasca ceva despre bebe mic la ureche, si zambea; si eu am intrebat: despre Francesca? si el a zis: nu, despre celalalt bebe. Dar nu stiu ce mi-a zis. dar cred ca era de bine ca zambea frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Apropo de vise: eu am visat un baietel cu o luna inainte de a ramane insarcinata (stiu ca era cu o luna inainte pt ca dupa vis eram ferm convinsa ca ramasesem din luna aia, da' n-a fost sa fie...)
Credeti ca Matei poate fi baietelul cu pricina? Semana foarte bine cu Ciprian - era un fel de copie in miniatura!! Mi-ar placea sa fie asa!

19+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput