Strumfi de un an (iul-aug 2007) (96)
Raspunsuri - Pagina 7
xerxe2005 spune:
CarlaV cred ca eu nu as purta un diamant realizat din ramasitele unei persoane dragi. M-ar inspaimanta. Acum, la momentul asta, in care nu am nici o persoana draga disparuta.
Dar recunosc ca s-ar putea sa imi schimb parerea intr-un asemenea caz tragic si mi-as putea dori sa simt aproape prin orice mijloace persoana draga disparuta.
Colega mea de birou mi-a zis ca ea ar fi facut asa ceva cu cenusa tatalui ei, daca ar fi putut fi incinerat, pentru a-l avea mereu aproape. I-ar mai alina dorul.
Razvan Gabriel
diane_dun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xerxe2005 Acum, la momentul asta, in care nu am nici o persoana draga disparuta. Razvan Gabriel |
xerxe, esti o norocoasa! Iti doresc sa treaca muuuult timp pana va trebui sa te confrunti prima data cu pierderea cuiva drag. Succes cu intarcatul! La fel si tie, mychy!
ddanagh, ma bucur ca e bine acum micuta Daria, ooff, vaccinurile astea! Spune-mi te rog, vaccinul pe care i l-ai facut era din cele date de stat gratuit sau e vorba de Infanrix penta?
Mami de anya, am admirat pozele, sunt cu adevarat deosebite! Sa-ti traiasca fetele, sunt superbe, iar micuta Arina iti seamana bine de tot! Sunteti o familie foarte frumoasa!
Lia, bine ati revenit, sa-ti fie de bine cozonacii si placintele! Felicitari pentru mot, canini, maselute si trezirile putine pe noapte! Cum ti s-a parut Balcikul?
Mami de Dani (1 august 2007)
paticut spune:
buna dimineata pe la prannz.
incep prin a va multumi celor care v-ati ganditi la noi la implinirea unui anisor: pentru telefoane: Andutzy si Madalaina (housepocket), pentru SMS-uri - karligutza si pentru mesajele dragi de me DC:
Simo78, CarlaV (am primit pupicul special virtual si vi-l returnam inzecit - tie si lui Saby) - am trimis pe mess - ne auzim curand., Diane DUn, Otim, Alexi 22, Nikole, si nu in ultimul rand Violetan.
trebuie sa multumesc in mod special Alinei - mama de A-uri care si-a adus aminte de bucuria pe care am simtit-o in suflet si pe care am transmis-o si prin sms catre ea acum un an. Sa-ti traiasca si tie fetele frumoasele (mie imi place si tunsa!! tot dulcica e!!!)), sa va fie de bine excursiile si garzi usoare, copii mai putin bolnavi.
Urez si eu cu aceasta ocazie La multi ani celor nascuti in aceeasi zi cu noi:
Iris Eva de Voinea (Doamne nu am sa uit niciodata ce frumoasa erai cand erai insarcinata!!! sa fii fericita mamico si sa-ti traiasca printesa!!
Matei Coriolan - Letitia Maria
un pup special Merwanei Tahira de Samadhi - sa va traiasca cele doua blonde frumoase si sa fiti fericiti!
si nu in ultimul rand - Alex de Roxy.
sa cresteti mari, voinici si sanatosi.. putin noroc si intelepciune!!
din pacate nu am apucat sa pun poze de la mot dar probabil ca pana maine voi reusi.
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru
ddanagh spune:
Diane am mers pe schema cu infanrix. La spital ne- au zis ca sunt multi bebei care reactioneaza asa la revaccinare, adica la un an, avand deja in corp din vaccinul de la 6 luni.
Nu mi se pare normal sa sufere atat din cauza unui vaccin. Sper insa sa nu fie cazul la voi.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
paticut spune:
acum:
Cristina, sa va fie de bine excursia in Anglia. v-am admirat si la voi si in pozele Lunei. intr-adevar pareti ca va cunaosteti de ani buni si se vede ca aveti o compatibilitate deosebita. fetele sunt minunate si va asteptam cu drag si la Bucuresti. bineinteles ca ai pus paie pe foc se de abia astept s-o vad si eu pe Lissy si Cosmin in realitate si sa ma bucur de zambetele lor.
Ingrid este o dulcica - sa va traiasca si sa va bucurati de ea!!!
Lia - sa va fie si voua de bine vacanta. am salivat virtual cand m-am gandit la Balcic. si eu as vrea sa trec pe acolo.. OFF!
sa va fie de bine si taierea motului fetei - sa fie cu noroc... si la cat mai putine treziri noaptea.
Jadi - drum bun si petrecere frumaosa la Gura Humorului!!
Mychy - scumpic foc si tare energic pustiul tau. mi-e tare drag sa-i vad cum se cocoata. noi am inceput sa urcam treptele si deja imi da fiori reci pe spate cand il vad.!!
DDanagh - saracuta daria si biata de tine.. stiu cum e sa aiba febra! imi pare tare rau ca ati trecut prin asta! si eu sunt ingrozita de vaccinuri si clar am exclus ROR-ul din portia de vaccinuri. nu stiu cat sunt de obligatorii (asa stiu de la pediatra mea) dar nu cred ca ma mai intereseaza.. o sa-l dau la o gradi particulara eventual si nu cred ca ma poate obliga nimeni sa fac un lucru in care nu cred.. te rog poate ii raspunzi dianei - ce vaccin a fost infanrix-ul sau altceva? multumesc si toate cele bune !!
gata am plecat la treaba. am avut multi musafiri la mot(unii chiar neastetati si inca unii de pe meleaguri foarte indepartate, fapt pentru care nu am fost la servici din mijlocul saptamanii trecute si acu recuperez.(sau trebuie!! iac!!)
va pup si sa aveti o zi buna cu toatele!
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru
paticut spune:
multumesc de raspuns DDanagh.
si va rog sa-mi iertati greselile de scriere!
graba asta strica treaba!
Luna1 spune:
Hello hello!
Eu foarte ocupata cu impachetatul, ma intreb unde o sa le bag pe toate si cine o sa le care, dar reusim noi.
Urez si eu un BIG La multi ani! strumfilor ce s-au sarbatorit zilele astea cu un pupic special pentru Miron de Paticut.
Mamii ti-am scris mai in urma sa imi plasi un nr de telfon sa va gasesc daca ai, ca nu stiu daca am internet acces acolo.
Am citit putin din urma si am vazut un Andrei catarator (asa se catara si Adelise insa nu cred ca are sanse sa escaladeze patutul ca e jos rau, ii vine pana la barbie, insa escaladeaza scari, canapeaua, scaune, patul nostru si escalada si patul lui Cosmin insa acum i-am luat etajat si nu mai poate).
Am mai vazut doua strumfite frumoase foc si parintii tineri si indragostiti de fetele lor, ma refer la Alina/Anya, sa va traisca sunt minunate, cand le vad mereu mi-as dori sa le cunosc personal. Cine stie poate intr-o zi... Multumesc de urarile pt Adelise, stai linistita ca mi-am dat seama ca esti ocupata pana peste cap. Garzi usoare!
Multumesc celor care ne-au admirat pozicile!
Dana imi pare rau sa aud de probleme cu vaccinarea, Adelise nu a avut nicio reactie la vaccinul de o luna si ROR-ul il fac neaparat caci e epidemie aici, am fost informata prin posta deja. Am citit si cartea de la Anya si sincer nu m-a convins, mi s-a parut extremista chiar, n-am citit-o toata insa cat am citit mi s-a parut prea categorica.
Acum sa va zic de mandria mea mica, cum mananca ea. Fetelor cu probleme la apetit nu vreau sa va fac in necaz deci nu ma injurati cu cele ce voi scrie. Adelise mananca la greu, devoreaza tot, in plus am trecut pe mancare de copii mari, mai exact nu mai pasam deloc, nu mai maruntim totul e marime normala si mananca fara probleme. Nu ii mai dau borcane insa de frica iau mereu unul cu mine ca poate nu gasesc ce sa-i dau cand sunt plecata. Si am facut un oaresce program de masa zilnic care include neaparat o masa gatita ori pranzul ori cina in fct de unde suntem, micul dejun cereale ca de obicei si fructe, pe la 11 mananca o banana, la pranz sandvis (ieri i-am cumparat sunca naturala, practic nu are e-uri e proaspata, am uitat sa va zic al meu sot e obsesia mancatului total natural si cu sunca am obtinut aprobare numai dupa ce m-a dus in magazin si mi-a aratat de care sunca sa cumpar sa fie naturala) iar seara la cina mancare gatita, pe cat posibil ce mancam si noi. Nu-mi vine sa cred ce bine mananca si ce schimbare dupa implinirea varstei de un an. A inceput brusc sa mearga (insa tot prefera de-a buselea daca e singura intr-o camera) sa manance bucati mari, fructe netaiate de ex prune cu coaja, mere zici ca stie ca s-a facut mare.
Fetelor succes cu intarcatul, nu cred ca are legatura cu titi trezitul noaptea ci doar s-a format asa obiceiul. Plus aici mi-au explicat ca im jurul varstei de un an vine anxietatea de separare si fie-mea de ex are seri cand o pun in patut si doarme insa si seri ca aseara cand se agata de mine urland asa ca am luat-o in pat si a dormit de gatul meu toata noaptea.
Ma duc sa mai muncesc.
Un pupic special lui Jadi de care mi=a fost dor.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
X-ray spune:
la multi ani strumfi frumosi care v-ati sarbatorit ieri si sarbatoriti azi!pupici si de la eli!
sory, sunt pe fuga dar am o groaza de lucruri amanate pe care le fac acum tinand cont ca are cine sa stea cu eli.mare minune bunicii astia la casa omului....
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
diane_dun spune:
ddanagh, multumesc! Anya, iti multumesc si tie pentru raspuns, uitai mai devreme!
Mami de Dani (1 august 2007)
Anya20 spune:
xerxe, michy, brazuca...imi pare rau ca treceti si prin astfel de momente. va admir, pentru ca in fond sunteti puternice. este valabil pentru toate mamicile ai caror copii nu mananca sau au frecvente treziri nocturne...eu daca pierd o noapte, sunt terminata!
apropo...simo, karli, cum mai merge la voi cu alaptatul si trezirile? simo, poate ai scris, mai suge matei?
multumim pentru cuvintele frumoase...simo, brazuca, micky, lia, ame, paticut, diane
dana...stiu problema ta cu vaccinul...din pacate, e plin de copii cu probleme postvaccin...acum sunt si eu mai orientata si ii inteb intotdeauna daca sunt vaccinati si cu ce...si abia atunci isi dau seama si parintii ca ar putea exista o legatura, isi aduc aminte ca imediat dupa vaccin copilul n-a mai mancat sau ca din ziua aia a fost apatic sau ca a facut febra cateva zile si a fost agitat, ca de atunci a tot foat bolnav de diverse...
apropo de intrebarea ta, micky, ror-ul nu este in schema recomandata de minister, doar antirujeolicul. spre rusinea mea, am aflat asta de curand...pentru ca se face asa o reclama la ror, incat putina lume mai stie ca nu este "obligatoriu".