Strumfi de un an (iul-aug 2007) (96)
Raspunsuri - Pagina 6
mychydutza spune:
anya, frumoase poze, sunteti o familie tare frumoasa!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
jadi spune:
Buna dimineata si La Multi Ani pentru toti strumfii care au implinit 1 an de cand nu am mai intrat pe aici. Am avut o perioada mai aglomerata plus ca a trebuit sa ma reobisnuiesc cu 2 copii acasa asa ca timp liber mai putin. Am avut si socrii la mine ca sa stea cu copii cat eram la servici dar ieri m-a parasit soacra ca are si ea declaratii de facut si am ramas doar cu socrul.
Baietii sunt bine, Vlad nu e asa de bronzat dar se vede ca are alta culoare si mi se pare din ce in ce mai atletic desi la sport e varza, cred ca o sa il inscriu la sah ca nu se omoara cu alte sporturi. Nu ca ar sti sah, e doar un gand de al meu
Multumesc de raspunsurile cu copii care inca nu merg, vad ca Tudor incepe sa aiba progrese mai mari dar am si inceput o campanie de stimulare continua ca altfel cred ca ajunge la 2 ani nu se va desprinde de mana. Pana la urma o inteleg si pe bona ca il fereste de cazaturi dar ca sa vad progrese trebuie sa muncesc si eu Ieri spre exemplu i-am scos pe amandoi cu masinutele (are si Vlad si Tudor fiecare de cand au implinit 8-9 luni un fel de prewalk care se poate folosi si ca masina impinsa de picioare dar si sa mearga tinandu-se de partea din spate, nu mai zic ca Dodo a mai primit inca 2 prewalk din astea la mot pe langa cele 2 care le avem acasa, am casa plina de masini), si Dodo merge foarte bine impingand masina doar ca ma durea spatele de cat am stat aplecata ca sa il feresc de cazaturi zdravene asa ca mi-am adus aminte ca am si ham si apoi boierie in plus am reusit sa il desprind si de masina si sa mearga cu hamul, 2-3 pasi ii face destul de bine fara sa tin hamul deloc doar ca frica e mai mare si isi da seama ce face si se opreste si vrea sa se aseze in fund. Plus toata saptamana trecuta a tot incercat sa stea singur in picioare, se bucura cand vedea ca poate si apoi gata se agata de mine. Deci suntem pe calea cea buna.
In weekend mergem la Gura Humorului, drum lung drept pentru care nu iau niciunul din copii, mergem doar cu colegii de servici. Si cam atat!
Cu slabitul, nu uitati ca e zi de cantarit, eu am reusit saptamana asta sa trec sub 60 dar mi-am revenit bine ieri cand am mancat "gresit" asa ca raportez un 60.3 de care sunt foarte multumita.
Deni & Vlad & Tudor
violetan spune:
Multumim pentru urari anya/alina si alexi22!
La multi ani: Iris Eva - voinea
Matei Coriolan - letitia_maria
Miron Petru- paticut
Merwana Tahira - samadhi
Alex - roxy, sa fiti sanatosi, destepti, frumosi si norocosi!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/album/564842041kPctdG?start=0
brazuca25 spune:
Neatza!
anya superbe fetele! Iar pozele in care dorm amandoua cu manutele una peste alta e....
mychydutza si eu la fel ca voi. Parca o descrii pe Deni cu gesturile astea. Si eu mi-am pus problema intarcarii dar ma recunosc prea slaba din punctul asta de vedere. Nu am putere sa o las sa planga, si nu ma simt pregatita sa termin cu alaptatul. Asa ca am amanat momentul pana la un termen...nedefinit. Am zis ca poate dupa ce trece iarna asta, o sa renuntam si la tzitzi. Sincer eu nu cred ca se rezolva tot daca renunt sa o alaptez. Oricum ma bucur ca am reusit cu rabdare, sa scapam putin de crizele de plans, si de refuzul mancarii. Vad ca sunt niste etape care nu prea le vad legate de alaptare. Pur si simplu nu are ea chef sa manance si cateva zile face greva foamei...si apoi rupe cu mancatul ca sa recupereze.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
violetan spune:
Mychy, sa-ti traiasca strumful alpinist, ptiu ptiu! Si ce scumpic e el cum gafaie de atata oboseala!!!
Alina/anya, superbe poze! Ce i-a crescut perishorul arinei! Si ce tort superb! Imi inchipui ca a fost tare frumos la petrecere! Sa va traiasca!!!!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/album/564842041kPctdG?start=0
mychydutza spune:
jadi chiar ma gandeam la tine in dimineata asta, k n-ai mai dat nici un semn. vad ca voi sunteti o familie de contabili.....pe D tot contabil il faci?. drum bun la Gura Humorului si "cauciuce" trainice, ca avem niste drumuri pe aci.......daca va incumetati spre Vatra Dornei, aveti grija la gropi..
brazuca si noi cu mancarea la fel: ieri n-a mancat nimic(doar pufuleti ca sunt preferatii lui). am pus -o pe seama dintilor, cu toate ca nu se vede nimic la orizont.
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
liadorian spune:
Ne-am intooors! Si de la mare, si dintr-o vizita scurta la tara, ca a fost hram acolo si bunica-mea ma santajeaza in fiecare an cu placinte si cozonaci. Si cine-s eu sa rezist?!
Am citit si din urma, am vazut poze - Albastrel, petele Anyei - ce parada de rochiteeee - un anume strumf alpinist, pe Timi si de strumfita ei, "ghinetzii" in forma excelenta. Wow, sa tot fie vacanta, ca vad ca ne prieste!
Asaaaa... La mare a fost demential, nici nu mi-am imaginat ca poate fi asa bine. E drept ca nu aveam asteptari extraordinare si poate de aceea m-am bucurat mai mult de fiecare chestie faina. Ca au fost si chestii cu minus, e clar. Deci:
A fost frumos, dar prea scurt! Vreau inapoooooooooi!
Am fost impreuna cu nasul Unei, un tip de care suntem foarte apropiati cu totii dar am zapacit complet "programul" si-am ratat intalnirea cu Ame si cu J. Nu ma las pana nu ma revansez, vad eu cum!
Vama Veche nu mai e ce-a fost, dar m-am remontat in saptamana asta: aveam nevoie de-o schimbare ca de aer. Sau chiar mai mult! Plus cele cateva zile pe care le-am petrecut la Balcic, chiar n-am de ce sa ma plang. Cu Balcicul am eu o poveste veche de amor "virtual" care abia anul asta a capatat realitate, asa ca pe langa ziua Unei am bifat si-un vis al meu din adolescenta.
Una s-a acomodat excelent cu schimbarea de mediu, cu drumul cu trenul/masina - chiar ma gandeam ca am subestimat copila - dar a mancat fff prost si, in compensatie, a supt de credeam ca vrea sa ma extermine. Acum cred ca vinovata a fost si explozia dentara - vreo 3 canini, 4 molari (sper sa fi numarat eu bine) in diverse stadii de eruptie, cred ca a fost de inteles...
I-a placut la nebunie nisipul dar n-am putut s-o apropiem de mare decat dupa indelungi tatonari. Nici vorba de balaceala, desi la dus sau la baita e ca ratusca. Cred ca zgomotul de valuri a speriat-o. Pentru anul viitor imi fac rost de un CD cu zgomot de valuri - stiti voi, erau candva pe piata o serie intreaga de CD-uri dintr-astea pentru relaxare cu sunete din natura - padure, valuri etc. I-l pun in fiecare zi, pentru acomodare.
N-a socializat cu nimeni, desi eu "curtam" zilnic toti bebeii de pe plaja si pe mamicile respective in speranta ca-si va face si ea ceva prieteni. In schimb a hoinarit pe unde-a putut, se indeparta de mine fara probleme, a facut progrese fantastice (pentru mine) in doar o saptamana. Chiar imi fac acum griji ca mediul de acasa, rutina noastra de zi cu zi n-o stimuleaza suficient, asa ca am de gand sa fac mai des bagaje si s-o tulim in lumea larga, ca ne face tuturor bine.
Am taiat si motul fetei, fara sa facem vreo petrecere in adevaratul sens al cuvantului. Dar toata ziua a fost o sarbatoare, am fost fericiti cu totii si asta e tot ce conteaza, in ultima instanta. Cand se intoarce D din expeditie - ca acum haladuie prin Bucegi, pe undeva - o sa ducem bunicii la un restaurant pentru o friptura si-un fursec si cred ca asta va fi tot.
Acusica pregatesc un album cu pozele de la mare si trimit link!
liadorian spune:
Va multumesc mult celor care v-ati gandit la noi de ziua Unei, m-am emotiat tare citindu-va mesajele la intoarcere!
Si pentru ca n-am putut sa urez La multi ani tuturor strumfilor dragi chiar de ziua lor, ii felicit acum asa: sa va fie mereu viata plina de veselie si de lumina! Si melodia cu care am sarbatorit-o pe Una, pentru voi si mamicile voastre: http://www.trilulilu.ro/monaliza/4f9d8ca91178b8
Am editat ca sa pun linkul corect! Clar, inca visez...
Amethyst spune:
xerxe si mychydutza, daca va consoleaza cu ceva, fetita mea desi nu mai mananca san tot se trezeste foarte des, e agitata si bea si acum lapte praf noaptea.
deci nu e sanul de vina :)
si nici noi ca am raspuns prompt nevoilor lor, ceea ce mi se pare normal
si nici ei ca .... asa sunt :)
lia, astept cu mare nerabdare revansa :)
anya, multumim si spor la garzi, imi inchipui ca e dificil sa lucrezi toata noaptea cand faci garzi si ziua sa fii luata de odihnita.
liadorian spune:
Ame, ceva sugestii pentru revansa asta? Numai cu www.trilulilu.ro/monaliza/4f9d8ca91178b8" target="_blank">o portocala nu cred ca ma spal de pacate...
Anya, chiar asa: garzi usoare!
Mai fetelor, am uitat sa dau chiar vestea cea mare. A inceput si Una sa doarma. Oarecum. N-am idee de ce. In noaptea in care trebuia sa plecam - avea tren pe la 5 dimineata - s-a culcat ca de obicei pe la 9.30 si am constatat stupefiati ca ea nu s-a trezit deloc pana pe la 4. Noi ne beam cafeaua si nu stiam ce sa facem - s-o trezim, sa amanam plecarea? N-a mai repetat performanta, dar oricum avem numai 2-3 treziri noaptea, ceea ce e minunat. Asa incat, nu va pierdeti speranta!