Strumfi de un an (iul-aug 2007) (96)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Iris Eva - voinea
Matei Coriolan - letitia_maria
Miron Petru- paticut
Merwana Tahira - samadhi
Alex - roxy

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata si "La multi ani!" sarbatoritilor de azi, cu un pupic special pentru Miron Petru si Merwana Tahira.

Eu am descoperit de ce m-a supt Saby in ultimele zile de m-a zapacit: au erupt ieri ambii molari de jos, sunt aproape si caninii si molarii de sus. Saracuta, acum o inteleg, cred ca a durut-o tare.

Plecam la aniversarea Merwanei, le transmit parintilor urarile voastre. Daca vreti sa o vedeti pe Samadhi la stirile de la Antena1, aici este link-ul:
http://www.antena1.ro/index.php?page=news&id=28084

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Daca vreti sa o vedeti pe Samadhi la stirile de la Antena1, aici este link-ul:
http://www.antena1.ro/index.php?page=news&id=28084

Brrrrrrrrr.......

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

anya, ma bucur ca te-ai reintegrat usor in campu' muncii! garzi usoare si cat mai putini copii bolnaviori. la ce spital lucrezi????????
Luna, ce poze frumoase. ce fericite erati amandoua inconjurate de copilashi.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Noi ne-am intors din concediu, am fost in Mamaia si la munte, cate o saptamana fiecare, domnisoara J s-a simtit excelent, motiv pentru care a zis sa mai scoata niste maselute la iveala si in afara de lipsa poftei de mancare a copilului nu am avut de ce sa ma plang, avand in vedere ca problema cu somnul e vesnica.

xerxe, apropo, cum mai rezisti?

Cu Lia si Una era cat pe ce sa ne intalnim, adica am vorbit la telefon dar ei credeau ca stam mai mult si nu erau la mare acolo cand i-am sunat. Ne-a parut f rau.

Drumurile ne omoara caci n-are rabdare in scaunelul de masina, trebuie sa facem opriri dese si uneori o mai scot fiindca nu o pot distrage cu nimic.

Hotelul a fost ok iar mancarea excelenta, bufet la toate mesele, nu numai la mic dejun iar plaja curata in afara de mucurile de tigara, apa calda dar pe Jasmi am bagat-o mai mult in piscina hotelului fiindca marea a fost cam agitata si se speria de valuri.

A fost in elementul ei de-a dreptul, s-a jucat mult in nisip si cu alti copii, ne-am facut prieteni, alte doua familii foarte dragute cu copii de varste apropiate, a fost un concediu foarte reusit.

Canicula orasului ne omoara acum dupa briza marii si aerul placut de la munte.
Jasmi a progresat mult in aceasta luna in sensul ca intelege foarte mult din ce vorbim, incearca sa imite cuvintele care ii plac, chiar si reactiile noastre. Noi ne cam prapadim de ras cand o auzim cum pronunta ea dar clar ca o incurajam si-o laudam si nu-i mai tace gurita. Incearca sa alerge si e prea grabita. A mers pe scoici si nu a comentat deloc. Se ducea singura spre mare sa-si umple galetusa cu apa. Si dupa ce-am laudat-o, trebuie sa zic si reversul medaliei, ne cunostea tot restaurantul ca facea un scandal monstruos aproape la fiecare masa si nu mai stiau angajatii cum sa-i distraga atentia, pana la urma am ajuns sa mancam pe rand ca altfel cred ca-i alunga pe toti oaspetii. Desi restaurantul avea scaunele de masa pentru copii si ea acasa mananca fara probleme in scaunel, ei, la mare, parca avea ceva in fund cum se spune. Nu vroia nici in scaun, nici in brate, doar sa mearga in continuu, pe la toate mesele, tragea de oameni, vroia sa-si puna apa in pahar de plastic de "la fantana" si tot asa. Tipa in gura de sarpe daca vroiai sa-i dai sa manance la restaurant. Aproape numai pe plaja si in camera am reusit sa o hranesc. Cam asta a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Ame, bine ati revenit acasa! Ma bucur ca v-ati simtit bine si felicitari pentru maselute!

Anya, iti doresc sa reusesti sa te detasezi cat de cat, nu-ti face deloc bine sa te consumi atat! De ce crezi ca s-a dublat numarul de prezentari la camera de garda?

sarbatoritilor zilei: Iris Eva, Matei Coriolan, Miron Petru, Merwana Tahira, Alex! Sa cresteti mari si sanatosi!

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

azi mi-am surprins strumfu' escaladand canapeaua. acu ma gandesc, daca a prins gustu' catzaratului nu o sa sara si peste patutu de lemn???????? chiar am intrat la griji. mai bine scap de el inainte sa vad daca sare sau nu......ma gandeam sa-l mai pastrez pt situatii de urgenta cand l-as putea pune acolo si sa-mi fac treaba.....dar parca nu prea am curaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

multumesc pentru incurajari diane, micky .

deocamdata fac garzi la boli infectioase-pediatrie, la inst. "matei bals".
diane...sunt mai multi factori...tratamentele antibiotice facute aiurea, dupa ureche, care au dus la aparitia germnenilor rezistenti, alimentatia bogata in E-uri, poluarea de la oras si probabil si vaccinarile masive cu care ne-am "pricopsit" in ultimii ani.

azi am avut o zi mai lejera...asa ca am incarcat niste poze, pentru cine doreste sa le vada pe fete...sunt 3 albume noi...arina la un an, petrecerea de 1 an si vacanta din bucovina: http://picasaweb.google.com/alina.cibea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

a, am vazut filmuletul cu andrei-alpinistul...exact asa face si arina. escaladeaza tot ce prinde. se urca pe pat, pe scaunele...si cand nu ajunge, se supara si maraie...

ame, felicitari pentru dintisorii jasminei si pentru concediul reusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

LA MULTI ANI Iris Eva

LA MULTI ANI Matei Coriolan

LA MULTI ANI Miron Petru

LA MULTI ANI Merwana Tahira

LA MULTI ANI Alex

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput