Comori de nov-dec 04 (183)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguletz

treaba cu soacrele e clara..Rar e o soacra ca sa isi multumeasca nora
si daca o fi una , aia e raritate...
si voi, mey fetilor mey, uitati esentialul : si anume ca multe dintre voi sunteti mame de baieti si cu sigurantza, nu veti fi voi raritatzile...
o sa vedeti voi...

De ce "voi" si nu "noi"? Sa inteleg ca deja esti o raritate?
Si cred ca mai corect ar fi..."rar e o nora care sa-si multumeasca soacra"...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

zise o mama care are si fata

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguletz

ochi verzi, ramasesem datoare la tine cu un raspuns...m-ai intrebat o data de unde mosteneste David aptitudinile de mare spotiv de olimpiada, etc...de la fostul sau actualul vecin???...
Treaba e logica, David de la fostul , iar asta din burta de la actualul...pai de ce cezi ca m-am mutat acu juma de an, ca sa mai variez si io un pic...Nu mai zic ca actualul are ca sport principal caratul lazii de bere cu o mana
nu ti-am raspuns pe PM ca poate mai erau curioasecare vroiau sa stie

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirandolina
["TRECI STRADA PE UNDE VREA EL, CA SA AJUNGI UNDE VREI TU."

asta e tare...

pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

zise o mama care are si fata

Eheheee...asta nu se pune.Fata mea e raritate din start.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

cuscra, lasa dreaga nu te mai stradui, punem mana de la mana angajam o menajera si gata...nu mai trebuie sa faca nici david nici ruxi nimik si nici noi n-avem ce barfi pe tema asta si-apai sa vezi ce raritati o sa fim
cu nepotii la plimbare

o idee minunata !

Mergi la inceput

Neatza..
Aveti idee cum s-ar putea face rost de vitamina D3 injectabila??? E adevarat ca la noi nu se mai gaseste?.. I-a recomandat doctorita nepoatei mele pt ca nu i se inchide frontanela si asimileaza calciu mult... Soacra cumnatei mele e inItalia si a zis ca a incercat sa ii ia de acolo dar e f complicat ... Trebuie neaparat cu reteta.. si nu stiu cate alte hartii.. (nu am retinut)

pozele noastre,
www.felis.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazzella spune:

Felis, am sa incerc sa ma interesez, sa intreb pe ici pe colo, dar nu promit nimic...
...si...fetelor, bine v-am gasit
va citesc de cateva zile, se mai accepta intrari?

Felix (3 ani si 8 luni) Bendis (1 an si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata! Cam liniste, nu am ce citi si eu azi..
Gazela, bine ai venit, sigur ti-am mai citit postarile pe undeva, poate la un subiect cu vaccinari, nu mai tin minte sigur.
Desigur se accepta, cu conditia sa fie vorbarete si sa dea din cand in cand pe aici, avem nevoie de forte proaspete.
Dana, pe unde esti mami, cu ce te mai ocupi?

Hai ca daca nu avem raceli si alte boli, doamne fereste de ele, eu ma stresez cu inaltimea Anei ca nu vreau sa ramana pitica ca mine. De 1 luna ii dau Omega 3 cu Vitaminele A, D, E si cum am fost si la soare o luna vad ca isi da drumul, in sfarsit numai calca pe pantalonii marimea 104.
As vrea insa sa-i dau si Calciu, am luat Ca Pharco din Ro, dar nu mai stiu cum i l-am dat in anii trecuti.
Mai da cineva Calciu copilului?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 25+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Gazzella, bine ai venit, astept data de nastere a piticului "de grup" sa va trec in listuta

oti, eu nu le mai dau calciu, stiu ca le dadeam 10 zile pe luna dar ce cantitate...vezi si tu nu are instructiuni?

cuscra, ma bucur ca esti de acord

Danette,chiar pe unde esti?cu ce poze minunate apari?
pe toate sa aveti o Duminica placuta

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput