contraceptia dupa nastere

contraceptia dupa nastere | Autor: florina

Link direct la acest mesaj

Imi cer scuze ca postez acest subiect aici, insa nu mi se pare un subiect suficient de serios pt a-l deranja pe dr. Leonte.
Imi puteti spune ce folositi voi?...
Sunteti pro sau contra sterilet? Am auzit prea multe povesti si nu stiu ce sa mai cred. Aveti idee daca se poate monta sterilet dupa nastere sau cat timp trebuie sa astepti pt asa ceva?

Multumesc frumos,

Florina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Cred totusi ca ar trebui sa consulti dr.,sint persoane alergice la materialul din care e facut steriletul.De ce nu folositi voi prezervativul?Noi numai asta folosim de cind am "verde",adica din nov. trecut si n-am avut nici un fel de probleme.

Iren&Bogdanelu`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu am sterilet si n-am probleme, eu sunt pentru, de aia mi-am si pus, tot dupa nastere, inainte am folosit alte metode. Vorbeste cu un medic. Eu una, cred ca steriletul e potrivit dupa ce ai nascut, dar nu pot sa garantez ca nu apar probleme ulterioare, legate de manevrele de extragere a acestuia, de exemplu. Deci dc. vrei neaparat sa mai ai copii, poate mai bine nu, daca nu esti hotarata, potzi sa itzi pui, dupa o discutzie si un consult la doctor.

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta spune:

MIE MI-A ZIS DOCTORUL SA NU PUN STERILET CAND ALAPTEZ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Noi utilizam condomul, dar cheful meu de sex este aproape nul mai ales ca alaptez...si sint si putin alergica la latex. Of...nu stiu ce metoda sa mai folosesc, dupa mine as folosi abstinenta la greu, dar uneori nu e posibil...

Adina si bebe Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

La mine a fost simplu... si mai este. Trompe legate. Daca va hotarati sa urcati "sculele in pod" si sa nu mai aveti copii, eu zic ca asta e bine de facut. Se poate face operatia si dupa o nastere naturala, de fapt... oricand. Si nu e grea!
Bafta!
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi spune:

Ce bine ca ati adus vorba !!Chiar voiam sa pun eu intrebarea asta ! Dar eu am doar 2 variante : prezervativul sau pastilele ?Care din cele 2 este mai sigur ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi spune:

Am uitat sa mentionez ca in imensa mea familie s-au nascut copii la greu cu ajutorul anticonceptionalelor !Da, saracele doreau doar cate un copil si acum au 4 !!!Si nu un singur caz . Tocmai de asta ma sperie pastilele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Salut.
Uite aici si o alta discutie despre sterilet
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=10909

DeDe Câââââ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobo spune:

Eu am avut sterilet si inainte de prima sarcina si nu am patit nimic.
Imediat dupa nastere, dupa primele cicluri am pus sterilet( cred ca nu mai alaptam daca tin bine minte) si e totul OK. Se monteaza f usor, in 2 minute ai scapat si nu e dureros.

Sobo si BB Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Cit timp am alaptat am luat anticonceptionale monohormonale. La un an de la nastere, cind nu am mai alaptat, desi nu stiam de vreo legatura intre sterilet si alaptat, ginecologul mi-a spus ca as putea sa-mi pun sterilet. Am acceptat ideea rapid si pot sa spun ca sunt foarte multumita. Nu este dureros montatul, dureaza foarte putin si de atunci nu imi amintesc ca exista decit la control.
Mihaela.

Mergi la inceput