Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (177)
Raspunsuri - Pagina 11
ANDREEA11 spune:
La multi ani, Mario! sa fi sanatos, sa ai parte de o viata plina de noroc, liniste si iubire! Sa le aduci parintilor numai bucurii si impliniri! Dumnezeu sa-ti vegheze toti pasii in viata si sa-ti ofere numai carari line!
MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA, LAAAAA MULTI ANI!!!!!!! CINE SA TRAIASCA, CINE SA TRAIASCA? LA MULTI ANI! MARIO, SA TRAIASCA, MARIO SA TRAIASCA, LA MUUUULTI ANI! SI TOTI PAPANSHI SI DULCETELE SA TRAIASCA 

ANDREEA11 spune:
INTREBARE pt fetele care fac decalotare: la baieteii vostri se vede santul preputo-penian??????
alinus_25 spune:
Andreea, iar vii cu intrebari capcana?!? Eu stiu ca esti de formatie medicala, asa ca te rog sa ne explici pe unde se gaseste santul ala si ce importanta are(relevanta intrebarii).
La Teo se vede putin gauricea pe unde face pipi, are un diametru de vreo 2 mm.Mi-am facut griji o perioada ca e prea mica, insa m-au linistit medicii.
Alinus
de Iulius Teodor (10.10.2007)
alinus_25 spune:
In sfarsit sarbatoresc 1 ANISOR dulcetica Iarina si papanashul Mario!!!
La multi ani!
sa fiti sanatosi si curajosi, sa puteti descoperi lumea,
voiosi si haiosi, sa umpleti inimile parintilor vostri de bucurie!
Alinus
alinus_25 spune:
Felicitari Betty, sa-ti traiasca papanashul minunat!
Felicitari Mirela pt dulcetica ta!
Alinus
alinus_25 spune:
La multi ani Erina, fericita mamica! 
La multi ani Anca!
Petrecere frumoasa tuturor sarbatoritilor zilei, asteptam pozici cu firimituri de turta si motz roscatel vitregit!
Alinus
alinus_25 spune:
Adi, multumesc pt retetele minunate. Suna yammi tare de tot.
Cat depre laptele de capra, bine ca exista pe piata intr-o forma ambalata. In orasul meu gasesc doar in piata agroalimentara la tarani, si nu ma risc.
Alinus
papanash spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei Iarina si Mario, sa va fie viata frumoasa si senina !
Sa fiti iubiti si norocul sa fie mereu cu voi !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
aeperju spune:
Multumesc mult fetelor! (Luy esti o dulce ca intotdeauna)
Fetelor...am avut o zi superba. Mai intai sotul mi-a adus un buchet cu 30 de trandafiri absolut superb care m-a dat pe spate ...apoi petrecerea cu prietenii...vai...m-am simtit ca o adevarata printesa.
Intr-adevar in sud se sarbatoreste Maria (eu sunt din Braila)dar aiaci in Moldova sarbatoresc pe cea din septembrie...iar eu...ha ha...pe amandoua fiindca nu ma deranjeaza ca mi se spune la multi ani si in sept. Dar eu pe cea din august o serbez..adica si nume si nastere in aceeasi zi...numai ca...am schimbat prefixul acum si a fost o zi speciala.
Pupici! Multa sanatate si tot binele din lume vi-l doresc!
emma