subiect vechi (inchis)

subiect vechi (inchis) | Autor: daniela_b

Link direct la acest mesaj

S-a intimplat, de mai multe ori, sa folosesc functia de cautare, sa gasesc subiectul care ma interesa dar pentru ca era prea vechi ( din 2005 de exemplu) si inchis sa ramin cu "buza umflata" sau sa trebuiasca sa deschid un altul, pe aceeasi tema.
Sint subiecte care s-au oprit la doar 3 pagini si au fost inchise ( poate din lipsa de interes la acel moment dat).

Concret: cum se redeschide un subiect inchis?

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Raspunsuri

Inceputul discutiei Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Marius,

De cind am scris si pina acum am uitat despre ce subiect ( exact) era vorba. oricum, ceva de la "bucatarie", in legatura cu o reteta.
Era un subiect cu doar trei pagini, inchis in 2006 ( parca) la care as fi vrut sa pun o intrebare.
Trebuie sa precizez insa ca, desi e prima oara cind intreb aici, mi s-a intimplat de multe ori sa gasesc subiecte cu doar 5-6 pagini, inchise ( sau chiar cu 10, de pe vremea cind dupa 10 pagini se inchideau automat).
N-am acum vreme sa caut ( si oricum cautarile mele sint spontane, nu ma pot "chinui" sa caut ceva) dar am gasit subiecte interesante la care as fi vrut sa raspund sau sa intreb insa din pacate erau inchise ( cel mai des s-a intimplat la subiecte de bucatarie sau decoratiuni, lectii know-how).

Care e ideea...
Ideea e ca eu inainte de a "face" un subiect, caut mai inainte daca s-a mai discutat la tema. Sper sa nu supar pe cineva spunind asta dar, pe mine, ma irita sa gasesc subiecte "noi" despre ceva anume cind poate chiar pe pagina urmatoare exista unul asemanator ( cu exact aceeasi tema si chiar titlu, uneori). Asa ca de aia prefer sa caut si sa raspund la subiecte care deja exista.
De felul meu sint mai timida, rar deschid subiecte ( si doar de-mi "crapa maseaua" sau sint "ingrozitor" de interesata de ceva), de aceea am pus intrebarea initiala a acestui topic : cum sa redeschizi un subiect inchis?

Pe de alta parte, prin calatoriile mele pe acest forum, am intilnit subiecte FRUMOASE care s-au oprit atunci ( in 2005 de exemplu) la doar citeva pagini si care ar merita azi redeschise, cine stie...poate ca azi exista si alte "voci", "pene de scris" sau minti mai proaspete care sa contribuie.
Pe mine nu ma intereseaza sa redeschid un anume subiect, acum! ci ce procedura sa urmez ( "tehnic" vorbind) ca sa se redeschida un subiect, odata ce l-am descoperit si cred ca merita.
Scriu moderatorului? Scriu administratorului? Deschid un subiect cu acelasi nume si pun link al subiectului vechi? Cum?

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Deschizi un subiect nou si pui un link catre cel vechi. Sau daca il gasesti poti sa dai linkul si cererea de redeschidere si se rezolva.

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Asa o sa fac, Marius! Multumesc, din nou!

Mergi la inceput