Cutiuta pentru medicamente

Cutiuta pentru medicamente | Autor: lili81

Link direct la acest mesaj

Unde gasesc si eu de cumparat cutiute pt medicamente?

http://new.photos.yahoo.com/liliana_ignat/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ce fel de cutiute de medicamente doresti sa cumperi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Probabil din acelea in care iti pui doza de medicamente pentru ziua respectiva sau pentru urgente ca sa nu mai iei toate cutiile cu tine.

Ai putea incerca la farmacie. Eu am vazut anul acesta intr-un loc unde se vindeau...suveniruri.

www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Eu am vazut ieri in farmacia Dona de langa mine (vizavi de Pta Domenii) o cutie cu compartimente micute, ca un orar scolar. Era un tabel, pe orizontala erau trecute zilele saptamanii, in cap de coloana si pe verticala Dimineata, Pranz, Seara. Mi-a atras privirea pentru ca nu am vazut asa ceva niciodata si era pusa chiar langa casa de marcat. Costa 50 de RON ceea ce iar mi s-a parut cam mult.Asa ceva te intereseaza? Ar trebui sa gasesti la toate farmaciile din lantul Dona, atunci.
O cutiuta utila cu compartimentare reglabila (pot sa iti pui tu despartitoarele) am gasit la IKEA la raionul de copii (Acolo unde sunt toate cutiile pentru camera copiilor). Nu e mare, e cam ca acelea de alimente, mai plata, am luat-o pentru medicamentele copilului.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu am vazut la Daiso, un magazin ce face parte din galeriile Real. Pretul e 5ron si au multe, multe modele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

La magazinul chinezesc din Auchan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili81 spune:

Da, multumesc mult, asa ceva vreau, sa nu ma car cu o cutie intreaga dupa mine.

Mi se pare f scump la Dona, cred ca o sa leg una din celelalte dou variante. Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

la farmaciile centrofarm sunt cuii pentru o zi si pentru intreaga saptamana - acestea din urma au cutiutele pentru fiecare zi detasabile asa incat sa porti dupa tine doar 4 compartimente, nu 28.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Ca sa usuram discutia, se numesc "dozete".

Mergi la inceput