Puiuti de randunici 2008!! (79)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

sa vedem, mai scriu odata, mai pe scurt de data asta
in primul rand........LA MULTI ANI BUBUUUUUU!!!!!!

Sa fii sanatoasa, sa-ti dea Dumnezeu numai zile fericite si sa te bucuri de puiutii tai!

Irina, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

liana hai cu al doilea rand pina nu adorm si eu cu capul pe tastatura Kya si-o mai fi turnat inca un martini?Ca a inceput paranghelia

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Mimo da mie ce-mi dai, ca eu am zis de lei ca sunt destepti (si nu pentru ca eu sunt leu, dar asa e )! Nico despre berbecuti zicea.

Mergi la inceput

Asta-i a doua oara cand confund mesajele de la /catre tine inca o data si cred ca mi-o iau, mai ales daca esti leu si tu !
Numai una e leoaica blanda :BUBU

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Liana , datoria :

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Multumesc mult de tot Mimoooo si Lianaaa!

Kya, pe bune, ai trecut la alt pahar?

Mimo, ma intreba Sovi odata ce/cine ma calca pe coada si daca se intampla vreodata

Raspuns: soacra-mea, cateodata!

LMA Marii si Marini!

Apropo, si eu sunt si Marie , of course!

Fug la impachetat, mai stau putin si ma culc!

Intru maine cu tortu' ca acum e la rece, sa se intareasca frisca!
Cu toate ca stiu ca e deja beton, am pus 3 pachetele de gelatina in loc de doua, ca sa fiu sigura

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

hai ca ma culc, m-ati convins Vad ca buhuhu nu mai e nimeni: Zoze, Vio, Varuna, Ursuleata DORM si Ariel e la moldova .... cica a auzit ea ca moldova e a ei , ca ea e urmasa urmasilor lui Stefan si s-a dus sa depuna dosar de revendicare ! adica, eu asa cred

poze

Mergi la inceput

stai bre Mimo, ca merge greu neuronu; ca fusei nervoasa azi, sub presiune, si pentru treaba asta si ca e ziua lui Bubu, ete ca dau si eu noroc aci cu voi , mi-am pus o crema de whisky ! vrusei sa comentez ce ati mai scris, sa mai zic ce facui si eu...da' mi se cam fac ochii miiccciii , cred ca de la praf
brava voua care azi ati si , sa imi consolez vecinaca a avut super poluare fonica azi! eu stau "la strada", asa ca zilnic e ca la urgente la noi: urla salvari, politie, pompieri, claxoane...; vreo 2 luni vecinii de sub noi au renovat si zici ca daramau peretii....
ete ca nici nu mai stiu ce mai vroiam sa zic...mmm ce buna e crema asta de whisky - si nu ma simt deloc vinovata (e, am mancat azi doar un cremwurst fara nimic altceva si 2 capucino; n-o fi foc ca ma cinstesc si eu de ziua lui Bubu )
aha, stai ca mi-am amintit ce vroiam sa va intreb: cum sunt jumper-ele astea? nu prea stiu de ele; si daca o face pe Duracell a mea sa isi consume energia si sa ii dea impresia ca sta in picioare, i-as lua si eu!

Mergi la inceput

Ati urmarit o productie Metro Goldwyn Mayer : Mimonix,Bubu si Liana
Si fetelor care m-au lasat singurica (mi-era frica )

poze

Mergi la inceput

nu te-am lasat mimo, dar fusei inceata rau

Mergi la inceput