Puiuti de randunici 2008!! (79)
Raspunsuri - Pagina 19
clauclau spune:
Va pupicim, noi plecam la Pitesti sa mai scapam de caldura!
Weekend minunat sa aveti!
Fug la bagaje...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
varuna spune:
Sal'tare n-am citit nimic...am intrat doar sa va spun ca a fost alarma falsa aparitia dintisorului...A facut ROSEOLA , 2 zile a avut febra 38.5, era iritata rau, plangea din orice si ziua si noaptea, cum a scapat de febra brusc i-au aparut bubite mici rosii pe piele. Acum e bine, a si mancat si face nani, se recupereaza, da' asa rau m-am speriat...ufff. Cum am spus revin pe cer senin...va pupam...hmmm...mai bine doar eu...ca cine stie...
Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Are mama o fetitza cat un ghemotoc...
lianam spune:
bine ca ati trecut de partea mai rea si de acum isi revine! va asteptam vesele si sanatoase 
| Citat: |
| citat din mesajul lui varuna Sal'tare n-am citit nimic...am intrat doar sa va spun ca a fost alarma falsa aparitia dintisorului...A facut ROSEOLA , 2 zile a avut febra 38.5, era iritata rau, plangea din orice si ziua si noaptea, cum a scapat de febra brusc i-au aparut bubite mici rosii pe piele. Acum e bine, a si mancat si face nani, se recupereaza, da' asa rau m-am speriat...ufff. Cum am spus revin pe cer senin...va pupam...hmmm...mai bine doar eu...ca cine stie... Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008) Are mama o fetitza cat un ghemotoc... |
Irina, mami de Teo (27.03.2008)
Simo27 spune:
Noi nu suntem deloc bine...dupa ce, ca eram eu rau-abia mai stau in popou din cauza injectiilor-,ieri a cazut David din pat(se juca cu varu-su),pe mana dreapta si plangea ingrozitor..s-a dus sotzu cu el la spital si are fractura de clavicula dreapta(ca si Samuel,la nastere),mana este complet imobilizata,e legat cu bandaje tot spatele si burtica,are ceva dureri si e marait..eu,ce sa mai zic ca,am creuzt ca mor a doua oara..stiti ce am patit anul trecut cu el..si era tot intr-o zi de vineri...in fine,tb sa stea asa 2-3 saptamani,vestea nasoala e ca in 24 plecam la mare si nu o sa se poata balaci...dar dr ne-a zis ca putem sa-i dam jos bandajul peste 14 zile...dar ce folos??ca o sa se poata balaci doar 3 zile...suntem tare necajiti!nu imi mai vine sa plec niciunde..nici nu poate manca,tb sa-i dau eu in gurita...off.
Mama ne-a zis sa il lasam acasa pe Sam,ca o sa ne fie fff greu cu amandoi,dar eu nu sunt in stare sa plec fara el..o sa ma topesc de dorul lui!pe de alta parte,o sa ne fie greu cu David marait si cu bebe.....mai avem 1 saptamana in care sa ne decidem...off,si avemam atatea de facut!mi-e asa de mila cand il vad pe David cum se chinuie..cred ca o sa se incinga ingrozitor in bandajele alea,plus ca nu stiu cum ii mai fac baie...sunt la pamant cu totul

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
si iar POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
lianam spune:
simo imi pare rau sa citesc ca nu sunteti bine
! sper din tot sufletul sa treaca mai repede perioada asta rea!
vezi si tu cum evolueaza lucrurile - iti doresc din suflet sa fie bine - si poate daca micutii nu sunt bazaiti tare, mergeti in concediu; poate chiar va prinde bine, desi stiu ca nu iti va fi tocmai usor; trebuie totusi sa te gandesti daca nu te suprasoliciti, ca sa nu iti faci mai mult rau! oooffff, nu stiu ce sfat ar fi mai bun
!imi pare tare rau de ce vi se intampla 

Irina, mami de Teo (27.03.2008)
Maia37 spune:
Simo-nu rata concediul caci veti gasi solutii pe malul marii si pt.David!O sa vezi ce incantat va fi ca va putea face castele de nisip...parerea mea...Multa sanatate!
mimo-ce caldura-i la mareee
Clau-eu traiesc clipa de fiecare data caci stiu ca-i ultima data cand alaptez.Asa dormim si noi si chiar am vazut pozele tale si le-am revazut.Dulci copilasi...Mie-mi place noaptea atunci cand Vlad "se serveste"singur.
Varuna-sanatate Sofiei!
La multi ani Amira,Sean,Iulian,Matei!
Mihaela, mamica Andreei
(5.09.1994)si a lui Vlad Constantin
(29.02.2008)
Maia37 spune:
Azi am facut alta serie de compot de piersici.Eu fac prajiturele cu piersici iarna si acum suntem toti 4 fani ai piersicii in frunte cu Vlad
Mihaela, mamica Andreei
(5.09.1994)si a lui Vlad Constantin
(29.02.2008)
amira_roxana spune:
multumim de urari!![]()
maia deci faci rezerve de piersicute...bine ca stim la cine sa apelam la iarna!![]()
varuna multa sanatate!
symo multi 
sa va fie bine si sunt sigura ca o sa aveti un concediu minunat!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
sovietica spune:
uau, Varuna, ati bifat prima boala a copilariei! poti sa zici, in afara de febra cum ghicim aceasta boala?
Simo, ce ghinion!! I-am povestit randunoiului- care e un monument de calm, si cica "si care e problema?"
Pai omule, copilul e mic, o sa vrea in apa, nici nu mai stie maica-sa daca sa il ia la mare! Si el: pai sa il ia, ca una la mana litoralul face bine si la oase, si a 2-a, pana la brau poate sa intre daca are grija sa nu il darame valul. Am tinut sa iti expun viziunea unui optimist 
Sanatate!
edit
Eventual o barcuta dinaceea cu 2 gauri pentru picioare sa dea din ele prin apa. Desigur, cu unu din parinti langa
sovi&
sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE