Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 21
emabucuresti spune:
buna fetelor,
ieri am avut si noi botezul, uf n-am crezut ca voi avea emotii dar au fost!
slujba mi-a placut mult, la fel si invitatilor, iar la masa de dupa ne-am distrat frumos in ciuda caniculei, caci am fost pe terasa de vara a unui restaurant
va pup, azi avem baia de mir, deh, dac-i musai, cu placere
am citit printre picaturi ca Sara a scapat de pietricica si ma bucur mult!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
emabucuresti spune:
la multe lunite si la multi ani
ANDREI
CONRAD
CARLA
MATEI
sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
anca.b spune:
pentru pitetzica vorbareata!. al meu nu zice nimic inteligibil. i-a iesit un bububu acum citeva zile. si pronunta un "R" foarte corect. nici vorba de mama sau tata sau papa etc
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shose Si sa va mai spun una. Pipetu a zis acum cateva saptamani, nu demult : Me-me intr`o zi (in sens de MAMA cred) si la 3,4 zile te-te ( in sens de TATA banuim noi). Dar Ma-ma si Ta-ta deloc. Ce zicetzi, mai sunt bbii care nu zic mama si tata ci asa cum le suna lor mai frumos? Oricum, am fost asa emotionati.... ! Mai nou te-te nu mai zice deloc, iar me-me numai cand plange. Shose si Pipetzica (12.02.2008)www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze Botez Sunt mare Povestea Nasterii |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Lala_D spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anca.b pentru pitetzica vorbareata!. al meu nu zice nimic inteligibil. i-a iesit un bububu acum citeva zile. si pronunta un "R" foarte corect. nici vorba de mama sau tata sau papa etc
Anca si Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan Povestea Nasterii |
Si la noi tot asa Anca .
Bubu e la mare pret drept pentru care frati-su l-a poreclit "dl bubu" in rest doar hei, da si oi, oi .
Am ajuns la faza in care ii fac in oglinda : eu = mama, tu = bebe dar invata mai greu ca Tarzan

Cand ii fac asa rade in hohote de parca imi face in ciuda

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
anca.b spune:
Ema, felicitari pentru micul crestin. sa pui poze!!!
| citat din mesajul lui emabucuresti buna fetelor, ieri am avut si noi botezul, uf n-am crezut ca voi avea emotii dar au fost! slujba mi-a placut mult, la fel si invitatilor, iar la masa de dupa ne-am distrat frumos in ciuda caniculei, caci am fost pe terasa de vara a unui restaurant va pup, azi avem baia de mir, deh, dac-i musai, cu placere am citit printre picaturi ca Sara a scapat de pietricica si ma bucur mult! Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:

| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lala_D
Si la noi tot asa Anca . Bubu e la mare pret drept pentru care frati-su l-a poreclit "dl bubu" in rest doar hei, da si oi, oi . Am ajuns la faza in care ii fac in oglinda : eu = mama, tu = bebe dar invata mai greu ca Tarzan ![]() Cand ii fac asa rade in hohote de parca imi face in ciuda ![]() O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Anca si
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Si ultimul mesaj pe ziua de azi, ca trebuie scos la plimbare banditu'
LA MULTI ANI!!!! pentru bebeloii sarbatoriti azi:
CARLA

ANDREI

CONRAD 

MATEI 

Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
irlandeza spune:
| citat din mesajul lui miri_mik sara buna! IRLANDEZA, nu cred sa aiba legatura cu cazatura. poate ca ar trebui sa vezi ritmul in care mananca, e mai repezila? nus e misca mai mult? nu executa mai multe suciri si invartiri? pana luni nu credsa fie grav sa astepti, dar pt linistea ta fa o programare dupa aia la medic. cu sughitsul... vrei sa-ti spun? acu la 31 de ani, daca rad cu pofta, nu ma mai opresc repede, si apa... e apa de ploaie:))) pup ochishorii aia de cristal zwarowski! |
Laptele il bea cu pofta, dar mancarea nu, dureaza multisor pana mananca, se uita in toate partile.........Si nu prea se zbenguie la masa, mai trage de picioruse, dar cam ata, e linistita. Ieri, nu a dat nimic afara, azi o singura data.
Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 7 luni
Patricia Alexia - la 6 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
grati.ela spune:
Felicitari Ema pentru micutul crestin!
bebelutzilor ce serbeaza astazi lunitze noi!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Lala_D spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui irlandeza
Laptele il bea cu pofta, dar mancarea nu, dureaza multisor pana mananca, se uita in toate partile.........Si nu prea se zbenguie la masa, mai trage de picioruse, dar cam ata, e linistita. Ieri, nu a dat nimic afara, azi o singura data. Poze de tot felul Patricia Alexia - la 7 luni Patricia Alexia - la 6 luni PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008 |
Stiam eu ca tie uitasem sa iti raspund .
Andrei regurgiteaza aproape la fiecare masa nu conteaza ca e mancare solida sau lapte .Acum cantitatea de "reziduri " decartata e mica, o gurita doar. Eu nu imi fac nicio grija, l-a vazut dr si este normal. Cu timpul aceasta regurgitare va disparea odata cu maturarea sistemului digestiv.
Este foarte adevarat insa ca el mananca repede atat la lingurita cat si la bibe si se si agita dupa.
Dar nu cred ca asta e cauza ci doar imaturitatea sistemului digestiv.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze

Pipetzica (12.02.2008)