Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 17
danybv spune:
buna dimineata fetele 
Imi pare tare rau sa aud numai vesti rele, copii bolnaviori , mame obosite , epuizate etc
Tin sa va anunt ca la noi in casa este " carantina " totala , toti 4 bolim rau de tot , la inceput a fost Andrei chestia cu spitalul , acum 2 zile a inceput sotul cu dureri de gat , cap , nas , ieri dimineata a inceput si Maria cu o usoare tuse ,ieri seara am fost cu ea la dr pediatru si a verificat-o, a zis ca are un inceput de rosu in gat , a cantarit-o are 8,200 acum , si aseara m-a luat si pe mine o raceala , cel putin este bine ca ne vaitam toti in cor
eu zic sincer ca este ceva in atmosfera , este prea de tot atatia copii dintr-o data sa se imbolnaveasca 
Multumesc feteleor pentru complimente
: Angi,Ellenuta,miky_baby ,si celelalte fete care deja le-am raspuns in alte mesaje 
Ven pup
puiul mic sa sa faca bine si sa scape de spital 
Am vazut si eu foarte multi clopotei , nu dau nume ca sa nu omit pe cineva , sunteti niste mamici foarte frumoase cu copii frumosi 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
De Ziua Marinei 
danonique spune:
DANYBV am admirat si eu pozele cu cei doi marinari.Scumpi foc!Cred ca ai dreptate cu microbii ca si noi am avut cam aceleasi simptome:Vanessa rosu in gat si voma,eu greata si friguri si tatal meu raceala destul de puternica.Va doresc refacere rapida si multa sanatate!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
6+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
irlandeza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui virgo
Sotul tau este profesionist ????? Habar n-aveam ! Stiu ca e greu de intrat , si pe pile , dar nu ma las ! Eu am 6 ani experienta intr-un cor de Filarmonica , asta faceam inainte sa plec din tara . Mami de Matei Cazimir |
Da, e profesionist, canta la clarinet. A cantat in Filarmonica de la Bacau multi ani, inca de cand era in facultate. Canta si aici, dar nu ca profesionist. E f. greu sa intri intr-o orchestra , intai pt. ca sunt f.f.f. rasisti si in al doilea rand, pt. ca au doar 2 mari orchestre, si multi vin din Anglia.........
Oricum, e traditie la ei in fam., toti canta si bunicii si parintii si sora lui care a ajuns mult mai departe ca el, in afara, in Ro. nu o recunoaste nimeni, la fel ca si pe Costel Busuioc
Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 7 luni
Patricia Alexia - la 6 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca.b Irlandeza, Stefan da aara un pic de papa aproape dupa fiecare masa. Uneori mai mult, alteori mai putin. Pe el nu pare sa-l deranjeze, deci nu ma impacientez. La noi se intimpla chestia asta de cind avea trei saptamini. |
Si nu te impacientezi ????? Nu cred ca e normal sa se intample asa. Nici la noi , adultii nu se intampla, la ei de ce crezi ca ar fi normal ????? Eu ma ingrijorez, sa nu aiba probleme cu stomacul. Fetita nasilor nostri a fost operata inca de la cateva sapt. la stomac, dadea afara de fiecare ata, bine era mai grav ca la noi, dar totusi.........
Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 7 luni
Patricia Alexia - la 6 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
danybv spune:
saru`mana danonique

danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
De Ziua Marinei 
anca.b spune:
Medicul mi-a zis ca e vorba de un mic reflux. nu prea este cu ce sa fie tratat. medicamentele care se pot da sint fff tari si agresive cu organismul unui bb. va trece cu timpul, pe masura ce se maturizeaza stomacelul lui. oricum acum e muuult mai bine decit atunci cind papa doar lapte. regurgitarile sint mai rare si cu volum mai mic. deci dr a avut dreptate si se vindeca de la sine. iar atita timp cit pe el nu-l deranjeaza, nu are rost sa ma panichez eu.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui irlandeza
Si nu te impacientezi ????? Nu cred ca e normal sa se intample asa. Nici la noi , adultii nu se intampla, la ei de ce crezi ca ar fi normal ????? Eu ma ingrijorez, sa nu aiba probleme cu stomacul. Fetita nasilor nostri a fost operata inca de la cateva sapt. la stomac, dadea afara de fiecare ata, bine era mai grav ca la noi, dar totusi......... Poze de tot felul Patricia Alexia - la 7 luni Patricia Alexia - la 6 luni PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008 |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Laura Ioana spune:
Fetelor, Thea are bubite mici, mici si rosii pe umeri si sub bata din spate a pampersului. Parca-i iritata
Or fi de la caldura si transpiratie?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
grati.ela spune:
si Dudu are bubitze rosii sub banta de la pampers. E de la caldura. Noi in sfarsit suntem la BV la aer. E BINEEE!!!!
Am ajuns si la 10 in Herastrau sa predau banutii pt Alessia (am castigat licitatia si ne-am ales cu niste jucarele supersimpatice...si Dudu si Ozi sunt tare incantati de ele)
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
danybv spune:
ooff mai Laura Ioana eu cred ca de la caldura are aceste bubite
bebeii sunt tare sensibili , eu o tin pe Maria in pampers doar din cauza caldurii si tot are bubite pe mana si sub barbie .
danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
De Ziua Marinei 
danybv spune:
ce fericita esti Gratiela
esti la Brasov 

si eu vreau acasa , bucura-te de aerul de la munte si distrati-va cat de mult puteti si pentru noi , eu m-am saturat de canicula asta de la Tulcea
in casa , in dormitor am 33 de grade 
lasa ca mai am putin si plec si eu acasa la Brasov si atunci o sa savurez orice clipa petrecuta acolo ![]()
danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
De Ziua Marinei