Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 16
M&M spune:
Dar ce s-a intamplat cu bebe Darius???? Si cum adica sanse minime????!!! Chiar acum o ora am aprins o lumanarica pentru bebe DArius!!! Ma rog la DD sa il protejeze si operatia sa fie un succes!!! Amin. 
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
violeta29 spune:
Salutare! Doamne, ce canicula, parca sunt intr-un cuptor, simt ca ma topesc!
Nu-mi vine sa cred ca Darius a intrat deja in operatie, si cum asa cu sanse minime? Doamne, fa o minune si ajuta un sufletel nevinovat sa treaca cu bine peste aceasta incercare

La mine azi iar a fost zi de relax, am umblat prin supermarketuri, am mai cumparat cate ceva, am lenevit, nici macar mancare n-am mai facut. Ce sa mai, viata pe capul meu!Da si dupa ce s-o naste bebelina, ce-am sa duc eu dorul lenevelii asteia
, asa ca profit acum cat inca mai am timp.
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
38+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 2 SAPTAMANI

Carmenela spune:
buna fetele,
multumesc pentru aprecieri la adresa "poezicilor" mele.....Ma bucura ca v-au placut.... Intr-adevar prima e mult mai trista....eram obsedata ca o voi pierde....si distrusa...
Dar, Domnul Isus a vrut sa fie cu mine....si ii multumesc din suflet pentru asta....
Vad ca ruxandra, sor-mia.... nu a intrat...Ieri era un pic obosita, bebe a inceput sa planga cand au ajuns acasa si na......era mai greu...Cand sa ii raspund.....mi s-a descarcat telefonul.....si gata...cum nu eram acasa....nu am mai reusit sa vb cu ea... Acum i-am dat sms sa ma sune cand poate...M-am gandit ca doarme si sa nu o deranjez....
Si mie mi-e tare dor de ea.... Abia astept sa scrie povestea nasterii...
Va pup, azi am zi de relas, cu al meu sotz...o sa facem doar niste mici retusuri in camera bebelinei.....sa se simta asteptata... Abia astept sa o strang in brate.... Nu-mi vine sa cred ca a ramas atat de putin si o sa am copilul meu... Eu, care acum 3-4 ani ziceam ca nu vreau sa am copii niciodata..... Dupa cum vedeti eu am pierdut pariul...am zis ca nasc ieri.....sa vedem daca e maine...sau marti cum zic sora mea sau sotul.... Un nou pariu pentru mine e ca o duc pana in ziua cezarienei....

Va pup pe toate....
Decat o viata ca o capra, mai bine o zi ca un leu...
38+ am intrat in 39+...cu o bebelina luptatoare si incapatanata...Pe 20.08.2008 o sa o cunosc...
Carmenela
300 spune:
Buna,
Am postat ieri din greseala un mesaj pe odiseea voastra. L-am sters, eu sunt mamica de octombrie. Voiam sa imi cer scuze pentru deranj si sa va urez multa sanatate si nasteri usoare. Toate cele bune!
32+
Anda Teodora
Caprioara spune:
Fetele,
. Ma doare rau sanul drept. Nu e tare, nu simt noduli, da e mai cald ca celalalt si doareeee. Am crezut ca e prea plin, insa si dupa ce a papat matza ma durea. Durerea pleaca din zona subratului parca, si radiaza in sus spre mamelon. M-am masat, dar nu-i nici o schimbare. A inceput de pe la 12 chestia asta.
Ce sa fie? Si mai ales ce sa fac?
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Caprioara spune:
Precizez ca e partea pe care o ragai pe fata. M-o fi apasat sau lovit ea, o fi strivit vreun canal si de la asta o fi?
Caprioara, mami de
dana81 spune:
off ce dor imi e de voi...dar sunt asa de prinsa in jobul asta de mamica, defapt plang toata ziua, din orice, i-am pus labutele de la picioare in ghips bebitei si tb sa le tin 3 sapt, m-a terminat lucrul asta...in rest invatam sa ave grija de ea, laptic la san nu prea am, ma mulg cat pot si ii dau la bibe...sunt o DISPERATA...sper sa mi treaca!!!
DIARUX a nascut???? FELICITARI mamico sa dea dumnezeu sa fiti plini de noroc, sanatate si fericire...nu am citit din urma, nu gasesc timpul necesar, doar frunzaresc asa....

pt bebe DArIUS!!!
Ma duc sa mai citesc cat pot din urma, pana se trezeste bebita!!!
SA NU MA UITATI...sunt asa prinsa cu minunea asta...mi-a schimbat viatza total...
40 si 
CLARA ANDREEA
The big day...
Caprioara spune:
Bai, am si febra 38 cu 2
!
Mi-am pu gheata la san si acum tremur de frig
. E naspa ca sunt singura cu fata
.
Mai, forumu asta mai mult nu merge!!!
Caprioara, mami de
narcisa.s spune:
Dana, ai laptic destul...nu ai nici un motiv sa n-ai lapte.Bea lichide, 3-4 l pe zi, pune bb-le la piept de cate ori cere, bea ceaiuri de lactatie daca vrei, fa un glactogil, mananca bine...ai lapte destul...cateodata tzitzi are nevoie de doua trei zile pentru a regla productia...hai ca va fii bine, crede-ma...respira adanc si ia-o de la capat...si nu mai spune ca n-ai lapte destul
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu