Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (125)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

La multi ani! tuturor Mariilor, Marianelor, Marinilor si alte derivate ! sa ne traiti sanatosi, voiosi si voinici.

Andreea Maria, pui de Monica, bine ai venit pe lume! Felicitari Monica, refacere rapida si Dumnezeu sa va aiba in paza si de-acum inainte!

Eu sunt usor amarata, am fost la control cu pisoiul cel mic la ORL si avem polipi, congenital Ne-a dat picaturi de Colargol, a recomandat cu insistenta alaptare la san pina la 6 luni si trebuie sa evitam locurile aglomerate, comunitatile de copii, nu tu mall-uri sau supermaketuri, grija la raceli, offf N-avem ce face pina la 2 ani, abia atunci se pot opera. Speram ca macar ea sa scape ca noi toata familia ne-am chinuit cu polipii.

Multumim tuturor pentru aprecieri Si sa stiti ca pe langa frumoasa, suntem si cuminte , ultimele dati mi-a adormit singurica, sta si se uita la diverse chestii fara sa plinga si apoi cade in somn, deci nu mai depindem exclusiv de tzitzi pentru adormit

Ale si eu cred ca cel mai bine e sa alapteze la cerere, bebeii mai cresc si-n somn nu numai mancand. Sa o ragaie dupa masa, in timp se va obisnui, puiul meu adoarme in timp ce io o bat prieteneste pe coada, uneori nici nu mai ragaie, asta e...

Bujo vazut poze de Filipan mortal , fata, iti seamana total, Vlad e doar cu numele . Mie nu-mi suna a bine sfarseala ta, nu iei si tu ceva vitamine? Auzi, dar Filipocul inca n-are luna, sa stii ca si Garga a luat-o mai greu, primele 3 saptamani abia a recuperat scaderea fiziologica dar apoi a pus constant 300 gr/saptamana. Sper sa fie si cazul vostru

Narci vazut poze cu Vil somnoros si printesa cocheta, doamne ce frumusica e...

Anna ce bine ca nu are nimic ariciul la inimioara Tie cardiologul ti-a zis ca aveti dermatita atopica? Poate totusi e mai binevenita parerea unui dermatolog, nu stiu, zic si eu... Io nu cred chestia cu caruselul si ochii copiilor, chiar se zice ca exista la bebelushi cele 3 chestii cu "s" de care nu trebuie sa te sperii: sughitul, stranutul si strabismul. Normal ca muschii sunt neantrenati dar se vor antrena ei, parerea mea, evident

Denisa o si un de la mine pentru curaj. O sa fie bine, o sa vezi. Si fosta mea cumnata facuse fata devreme si au crescut impreuna, au o relatie minunata, e tare fain sa ai parinti tineri.

Ileanna si eu v-am vazut pozele inca de cand te chinuiai intr-o dimineata sa faci linkul sa mearga . Si chiar vroiam sa-ti zic ca si gandacul si tu si taticul gandacesc sunteti niste frumosi!

Io m-am gandit sa fac botezul pe 20 septembrie. O sa merg sa fac vorbele la bisericuta de peste drum de mine si apoi am vorbit cu cumnata mea sa facem un barbeque la ei la casuta. Mie tare mi-a placut cum a facut Mada la cununie si asa ceva imi doresc si eu pentru fata. Si vreau sa fie doar familia, in definiv botezul e o taina nu e nunta cu dar... Sper sa-mi iasa pasentele si sa fie vreme frumoasa. O sa aiba pisoiul 2 luni jumate, ma gandesc ca nu-i nici prea mare si nici prea mica, sa n-aiba popa pe ce pune mina

_

Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251

_

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Astept bebeu sa se trezeasca sa ii dau papa, pana atunci mami sta pe net( ce mama exemplu sunt!!!..)

Vio, sa va fie de bine plimbareala si pizza!!! Am vazut pozele!!! Esti o graviduta tare simpatica si tare mandra de burtica ei!!! Mie asa rau imi pare c anu mi-am facut poze mai multe in timpul sarcinii!!! Si chiar cu o seara inainte sa nasc imi ziceam ca mai am timp sa imi fac poze in weekendul ce urma sa vina...daca as fi stiut!!!...

Didi, ce bine a recuperat Aida!!! Asta imi da speranta ca si bebe al meu va recupera; doctora pediatra mi-a facut capul calendar ca bebe nu a luat destul in greutate pana acum!!!

Oana, arati super!!!

Carmenela, super poezicile!!! MAi, dar ai talent, nu gluma!!!

Narci, ma bucur ca ai timp si de noi..VAzut pozele cu sotul tau si Anais...Ce cumintica sta la tati in brate!!!!

Oare Tiberica ce o mai face???

Kimmy, am vazut poze si cu bebelina ta...Ce muuuult a crescut !!!! Chiar ca nu mai e bebelus!!! O scumpete, nu alta!!!

Cristina
Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Uff revin si eu am reusit sa atipesc putin jos pe canapea ca a dormit si printesa mica apoi am mai impaturit si pus la loc din haine ca am un maldar intreg de sortat si nu am reusit sa termin ca a trebuit sa ii dau papa lui Ami apoi lui Ari si acuma pun sa fac papa pt cand vine Flo.
Asa am citit da nu stiu cat am retinut.
Serenity tot cu Gabriel votez.
Narcisa ce faine pozele ce scumpa e printesa ia mai si pozeaza fata fiecare secunda fiecare miscare ca mai tarziu ai sa regreti, vb din experienta. Astept poze si cu printesa in carucior.
Anna mai eu nu am vrut sa zic sa nu te superi pe mine da si la piersicutze si si aici vad ca in ro e la moda diagnosticul de dermatita atopica mai frate creca toti copii de la piersicutze au avut diagnosticul asta. In ro vad ca pe la medici se poarta moda asta la gravide toate is cu risc de avort spontan, apoi toate au placenta imbatranita apoi toate tre sa nasca prin cezeriana din diverse motive, cel mai vehiculat fiind e prea mare copilul, bebeii toti au dermatita atopica si tot felul de alte minunatii, stai sa vezi la prima raceala cum sar medici pediatri cu tonele de antibiotice ca vii cu ditamai sacosa de medicamnete de la farmacie si unele nici nu sunt indicate copiilor si aici la noi nu iti da mai nimic si uite mai minune se vindeca cupilul si fara plasa de medicamnete. Grrrrr sincer ma dispera sistemul sanitar din ro eu nu stiu de ce mai fac meseria asta ca majoritatea, nu zic toti da majoritatea nu au nici o treaba cu ce e bine pt pacient ci cu ce le convine lor ca medic. Avem si noi exemplu o cunostinta a facut medicina la cLuj bani bagati de familie sa fie fata medic mare si habar nu are sa trateze propiul copil o suna pe mama sa o intrebe sa ii dea paracetamol pt febra? Si e medic de familie acuma deci va dati seama.
Dana eu de aia nici nu mai merg in ro am mers anul trecut in dec pt bunicile mele sa vada fata si pt Flo ca el nu a mai fost de 6 ani dar in rest nu ma trage nimic in ro sunt f dezamagita de tara aia sincer, ca ma tot intreaba si pe mine lueam si cand veniti in ro raspunsul numai in cazuri de urgenta in rest prefer sa vad alte tari care nu le-am vazut decat sa imi fac draci in romania ca mersul in ro numai concediu nu se cheama ca mai mult te enervezi decat sa te odihnesti.
Dma felicitari pt printesa mica sa creasca mare frumoasa si sanatoasa si tie refacere rapida.
Carmenela super poeziile imi plac mai ales a doua e f faina.
Violeta, Oana am sa fac poze sa ma vedeti acuma maine am program intens pensat apoi merg sa imi caut bluza in oras sa vad daca o gasesc aia daca nu alta asemanatoare si apoi vin acasa ma vopsesc ma gatesc si asteptam sa vina babysitter-ul. Mi se pare asa ciudat sa angajez pe cineva sa vina babysitter. Nu-s obisnuita. Oricum am sa stau cu ochii in telefon din cinci in cinci minute sa fiu sigura ca nu m-a sunat si eu nu am vazut. Mama paranoica iubitoare de puii ei.
Am vazut si eu pozele cu pepenasii mai super pepenasi avem ce mai odisee de odisee.
Legat de ce nu i-as ierta sotului o sa ziceti ca is nebuna da eu mai degraba pot sa il iert ca ma inseala decat ca ma minte sau imi ascunde vreo ceva legat de bani, de familie, de el. Partea cu inselatul eu am o alta conceptie asa despre ea, eu sunt f sincer uneori cam dureros de sincera si i-am zis la al meu de la inceput daca vrei sa te duci cu alta iei frumos si imi spui nu imi place sa aud de la altii ca ma inseli sau ceva zi-mi tu fii barbat si spune-mi in fatza discutam noi doi ca doi oameni rationali, eu nu is genul super emotiva sa ma pun pe bocit de sare camasa de pe mine ca m-a inselat barbatul eu is genul care analizeaza intreb ce l-a indemnat la asa ceva sa imi dea o explicatie si apoi discutam ce si cum. Dar minciuna nu pot sa i-o iert ca eu am incrdere in el pana in panzele albe dar daca ma minte o sg data e greu apoi sa il mai cred logic nu?
Bine eu is si mai ciudata ca l-am cam speriat cand l-am luat tare din prima cand ne-am cunoscut i-am zis clar eu asta vreau de la un barbat adik viitorul sotz partener etc eu imi fac partea mea de deal da si tu sa o faci pe a ta suntem un cuplu facem lcururile impreuna ca nici lui nu ii cade vreo ceva daca spala un vas schimba un pampers si nici mie daca bat un cui repar vreo ceva. Eu sunt de parere ca sunt unele lucruri care intredevar numai o femeie la poate face si la fel unele care numai un barbat le poate face da daca nu lucram impreuna nu va iesi nimic.
Na hai ca v-am inenbunit ma duc sa fac pastaile. revin daca apuc ca tre sa fac si baie la fete azi ca Flo tre sa termine ceva la servici si s-ar putea sa intarzie nu stiu la cat ajunge acasa exact.

Mami de printese Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Na ca ma mananca undeva sa ma uit eu la ce papuci au scos Aldo sezonul de tomana-iarna si m-am indragostit, nu ca pot merge pe ei da www.aldoshoes.com/eng/storeSection/redirect.cfm?sectionID=b2c/style/productDetails.cfm&itemID=69587145&&var=d&ckey=UK&colorid=95" target="_blank">uitati-va ce bestiali sunt.Uff eu ar trebui sa am o casa numai pt pantofi ca is innebunita dupa ei cu toate ca nu port tocuri decat f rar.

Mami de printese Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!

Abia apuc sa mai fac ceva...ca fata ar sta tot agatata de tztza...si is si singura acasa pana seara...asa am petrecut ultimele 2 zile...cu matza de gat...ooofff!!

Anka mii de scuze ca nu ti-am raspuns, inca nu am apucat sa ajung la magazin, dar o voi face luni, cand am cu cine lasa fata 10 minute, ca pana acum am fost tot singura pana seara. Trimite pe mail adresa la care vrei sa ti- trimit, iar eu voi trimite cu fancurierul ca e super comod. Iti pot trimite cu ramburs, si tu platesti cand vine coletul, noi asa facem de obicei.
Capri eu nu-i fac singura baie, da' pot spune ca nu a alunecat pana acum, iat capul fetei e bine sprijinit intre urechile pernitei. Noi nici nu punem apa multa in vanita.

LA MULTI ANI MARIILOR!!! Si fetelor care si-au serbat recent ziua!!!

DMA FELICITARI SA-TI TRAIASCA FETITA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!! REFACERE RAPIDA!!

Serenity impresionanta povestea ta! Jos palaria pentru curaj si atitudine! Si eu votez Gabriel..se potriveste mai bine ca sonoritate.
Sun distractie placuta in weekend la intalneala cu blanosul!
Mada ce de schimbari de look...dar toate te prind bine!
Boti ai o Garga superba!! E asa dulceee...imi pare rau sa aud de polipi...si mie mi i-a scos cand aveam un an.
Flo vai da' ce doctori idioti! Sper sa gasesti pe cineva competent si care sa vina acasa, si sa te lamureasca cum trebuie!

Fetelor...matza mea are niste gaze cumplite...trage muulte vanturi si se chinuie enorm sa faca kk, si ala 1 singur pe zi...si se agita si se screme de numa, kk e moale si imprastiat...nu stiu daca e constipata! Nu stiu daca are colici ca nu prea plange...Eu beau ceai de la Fares pt. stimularea lactatiei, ceai de chimion si anason anticolici si ei ii dau de 2 zile baby drink. Si iau si Galafor. E prea mult oare?

Eu am o problema delicata, nu va suparati pt. detalii, dar cand am facut 4 saptsamani am scapat si noi la . A fost dureros rau la inceput prima data, dar spre surprinderea mea si a doua oara a fost la fel de dureros. cate dati ar trebui sa doara? Sper ca nu e definitiv!! Oricum am "inspectat" zona inainte de "eveniment" si am observat ca interiorul e umflat tare, si moale. Oare ramane asa, sau se mai dezumfla? Totusi au trecut 4 saptamani! Scuze pt. detalii, dar sunt worried!!

Ma duc sa incerc sa pun fata jos ca imi doarme in brate! Culmea, cand o pun jos se trezeste si urla...si vrea san intr-una!!

O seara placuta!

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Eu ma confrunt cu o problema,nu stiu daca am procedat corect, acu sa vedem. Deci, sa va povestesc: De cateva zile fetita mea mananca maxim cate 10 min. la sam, cel mai des in jur de 5 min. dupa care adoarme sau maraie. Ieri a fost pusa la san aproape din ora in ora, seara dupa baita a mancat 5 min. si a dormit de la 23:00 pana azi dimineata la 5:00. Dupa care iar mancat din ora in ora cate 5 min. Nu stiu ce sa m-ai cred, ori ii e foame, ori nu? Acum spre seara dupa ce a mancat la san, bineinteles ca de obicei 5 min, dupa care incepe sa maraie si nu m-ai vrea, i-am dat c-am 25 ml de lapte praf (NAN1). Acum a adormit, astept sa vad.
Nu vreau sa renunt la san absolut deloc.
Fetele care alptati + le dati si lapte praf, cat lapte praf le dati peste zi? Nu va spun ca i l-am dat cu lingurita, ne-am inteles foarte bine. Ce-i drept la inceput bea fara probleme, dar ultimele 5 lingurite le scotea afara cu limbuta.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Am uitat sa precizez, ca de fiecare data chiar si la supt din ora in ora din san inca mai curge lapte. Oare ce ar trebui sa fac? Cred ca o i-au razna. Inca nu am inscris-o nici la un pediatru, am mai multe optiuni si nu sunt hotarata la care sa merg. Sper sa rezolv saptamana care vine.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna fetleor. Abia acum am reusit sa citesc tot capitolul asta si ma grabesc sa scriu 2 vorbe pana nu se trezeste vizigotul. noi suntem bine in general dar titi meu e insuficient. Adica mai spe seara trebuie sa bag si completare ca nu se satura cu ce am eu in san. Dar cat este i-l dau tot si bag lichide la greu ca inca nu mi-am pierdut speranta ca va mai creste si productia mea.
Eu sunt cu inima in gat ca azi dimineata Ana mea a plecat cu parintii mei la mare. Nu a fost niciodata plecata fara noi pana acum asa ca am emotii. Tocmai m-au sunat ca au ajuns cu bine si spr sa ii placa fetei. Oricum sunt multi copii iar ea e innebunita dupa apa si nisip. Daca stau bine sa ma gandesc copilul se va simti super iar eu o sa jelesc aici de dorul ei, dar ce sa fac daca imi lipseste deja si mi-e dor sa vina sa imi ceara pupici. Mama obsedata si dusa cu capul mai sunt!

Sa nu uit, Anaxena ce simti tu probabil e un canal infundat. Am patit si eu ieri. Sfatul meu e sa faci dus cu apa calda, sa masezi locul chiar daca doare si sa incerci sa te mulgi. La fel, cand suge printesa sa masezi locul dinspre axila inspre mamelon pt a ajuta la desfundarea lui.

Nu in ultimul rand vreau sa urez si eu LA MULTI ANI! Mariilor de la odiseea noastra. Sa fie sanatoase si mereu voioase iar DD sa le presare muuulte bucurii in cale.

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

'sara buna
crisule vazut poze noi cu Mihaita ! mey..asa de faini sunteti toti 3!!!! si cu zambetu' ala faaaain de tot de fericire! faina familie!
carmenela merci de vestile drag! pupici fetii de la noi! iar cu poeziile... adica jos palaria! si io am obiceiul sa astern pe hartie "clipe"..io asa le numesc
ana(xena) merci frumos! cum merge cu salonul nr 2? ai deja locatie?
vio ce mandra burtica! eee...asta da program de relax ai avut azi! va sa zica ramen noi 2 pe final de odisee!?
didi ce scumpa e Aida!
Boti imi pare rau de Garfa..dar cu grija maaaare sa speram ca nu vor fi probleme! Un pupic mic Gargaritei! Si felicitari pt somnicul fara tzitzi!
Truli ee...na..esti o mamica ce duce dorul puiului no 1..n-ai ce-i face! Profita o leac’ si incerca sa te mai relaxezi un pic!
ok..pupici..iesim la o plimbareala

Oana
38+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

boti x 1.000

mada eu sunt de acord cu privire la conceptia ta legat de adulter. Cam asa vad si eu lucrurile ... ba poate chiar un pic mai liberal decat tine si nu se potriveste deloc cu conceptia majoritara de pe forum.

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput