Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 12
violeta29 spune:
Salutare!
Mai intai un LA MULTI ANI din inima tuturor sarbatoritelor de astazi, scuze ca nu nominalizez da sunt atat de multe ca mi-e teama sa nu omit pe cineva. Deci 

LA MULTI ANI MARIILOR SA NE TRAITI CU NUMELE SI TOT CEEA CE VA DORITI SA SE INDEPLINEASCA

DMA, FELICITARI , REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC,ANDREEA MARIA BINE AI VENIT PE LUME , ASTAZI, DE ZIUA TA!
N-am apucat sa citesc nimic din urma, de dimineata am fost pe faleza sa vad serbarile de ziua marinei, si m-am intors tare dezamagita , anul asta au fost un mare fas! Apoi ne-a scos tati la o pizza , am papat si apoi am venit acasa si am dormiiiit![]()
Am facut si cateva poze la semnatura cu burtica de 38 saptamani , ca maine poimaine nasc si se duce si burtica
Citesc din urma si revin
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
38+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 2 SAPTAMANI

Didi81 spune:
Carmenela, cum sa ne deranjeze poezioarele? sunt super! 
Am mai pus poze cu Aida pe picasa; acum are 4 kg, la 6 saptamani. Avand in vedere ca s-a nascut cu 2.5 kg, s-a grasunizat binisor ![]()
Didi
de Aida Maria
ileanna spune:
Carmenela WOW!!! Pe mine una m-ai dat pe spate cu poeziile alea. Fat-o poate ajungi celebra ...
AnnaBaby ce mult ma bucur ca nu sunt probleme cu inimioara la voi!!!
Bujo legat de ce ti-a zis dr ca trebe sa pape 110, si eu eram crizata la un moment dat ca papa cam 85. Dar in greutate a luat ultra suficient iar dr mi-a zis sa nu-mi fac pb ca fiecare bebel papa in ritmul lui si ca mai depinde de momentul in care papa. Nu trebe sa pape la fiecare masa la fel. De ex daca a dormit 4 ore va rupe biberonul. Acuma daca tu spui ca nu ti-a luat bine la greutate ... nu stiu ce sa zic.
http://community.webshots.com/user/my_margaret
narcisa.s spune:
Serenity, ma gandesc ca nu va e usor...Poate au fetele din odisee cum sa va ajute acum cu niste hainutze, cu niste tetine, biberoane-una alta...De aici e ceva mai greu sa-ti trimit ca ti-as trimite niste hainutze, ceva samponele....Fetelor, daca aveti cum sa o ajutati pe fata, haideti sa o facem.O hainutza de la una, o suzeta de la alta, o paturica din alt loc poate se aduna cate ceva...
Mie imi place Adrian...Vaz ca numai eu sunt cu Adrian, fetele opteaza pentru Gabriel...Dar aici aproape toate fetele si toti baietii sunt Gabriela sau Gabriel, poate de aici mi se trage...Adica nu toti dar ffff multi
Andreea, lasa umpic timpul sa treaca.Nu lua decizii in momente de criza, de nervi, de stres sau de oboseala...Lasa vreo doua saptamani sa treaca si dupa aia sa te gandesti.Va fii bine, cred doar ca sunteti ceva mai obositi amandoi...Si stresul...O sa fie bine...Am vazut acum muuult timp un film frumos cu Bruce Willis si cuuuuuuu...am uitat cum o cheama dar imi naduc aminte...Cuplu, casatorit, doi copii un baiat si o fata...Ajung sa vorbeasca despre divortz, chiar se separa...Si se impaca...O sa ma uit sa vad numele filmului si sa mergi sa-l inchiriezi daca ai de unde...Mie mi-a placut tare mult...Adica nah, ma gandesc ca ati facut copii pentru ca va iubiti...Si ca aveti multe lucruri frumoase care va leaga
DMA o fii nascut??Daaaaa.FELICITARI Monicule!!!!!!Sa fiti sanatoase, refacere rapida, o Mariuca frumoasa si binecuvintata de Dumnezeu!!!!!!
Capri, deci pijama party numai cu fetele???Mai mai ce distractie o sa fie pe acolooooo
Anna, nici noi n-am pus carusel inca, ceva mai incolo punem
Ralu si tu ai o Mirunica fabuloasa...Mie imi plac toate Mirunicile!!!Sa speram ca va da rezultate ultima crema!!!
Bujo si noi facem la fel ca voi cu ragaiciul...Uneori ne iasa, alteori nu ne iasa dar macar incercam...Sa ne spui cum va descurcati cu lingurita...Ai incercat mai multe modele de tetine si nu ii plac???
Turtu, Vil e luteran...Cu botezul si noi ne gandeam sa il facem asa, cand va fii ea constienta, adica sa ia singurica decizia daca vrea sau nu vrea sa se boteze...Dar familia mea insista si nu cred ca ar intelege si atunci, decat sa avem discutii mai bine il facem acum, adica in ianuarie dupa ce trece postul...Dupa aia cand creste ea mai maricica o sa-i explicam ce si cum...
Ankule, eu am luat de pe net...Si 0+, si medium spre rapid, si suzete.In Bucuresti cred ca livreaza gratuit.
Didi grasunica grasunica smechera ta!!!!Trage bine la papa!!!!Ce frumoasa eeeeee!!!!!
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
narcisa.s spune:
Andreea - Cicel...
Filmul se numeste The story of us.Cu Bruce Willis si Michelle Pfeiffer...
Danutza, bine ati ajuns in Romania...Dragul de Alessio, o fi suferit saracul cu gropile de prin Ro
Caruciorul rosu
violeta29 spune:
CARMENELA , foarte frumoase poezicile, intr-adevar prima e atat de trista!
CRISTINA, am vazut pozele lui Mihaita, e un dulcic
SERENITY, votez si eu tot ptr Gabriel, suna mai bine.
MADA, sa faci poze dupa ce te gatesti pentru gratar sa te vedem. Iti urez de pe acum distractie placuta de pe acum, parca maine te duci , nu?
ANKALAURA, ce sa zic de soti, nu l-as ierta daca m-ar minti, daca m-ar insela si ar mai fi cateva aspecte, sper totusi sa nu fiu pusa niciodata intr-o asemenea situatie.Spor la bagaje , drum bun si distractie placuta la Constanta!
SUN drum bun si voua si distractie placuta!
DIARUXULEEEE, unde esti, imi lipsesc postarile tale!
ANDREY , da ce faci mama si tu vrei sa sari randul? Clar raman numa eu cu Oanasm pe-aici.
YAEL, am vazut pozele, sunteti o familie tare frumoasa!
DANANGIE, bine ca Alessio a fost cumintel pe drum si ati ajuns cu bine, distractie placuta la ziua nepoatei!
OANASM, unde ai mey burtoiu ala de care tot spui? Aia e burtica, nu burtoi, esti o graviduta tare sexy
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
38+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 2 SAPTAMANI

Didi81 spune:
Narcisa, merci
. Si Anais a ta e o scumpaaa! 
Bine zici ca sa o ajutam pe Serenity cumva. Serenity, imi inchipui ca treceti printr-o perioada grea, dar hai ca punem noi mana de la mana si o sa fie bine
.
Didi
de Aida Maria
Serenity90 spune:
NARCISA Multumesc mult de tot pentru intentie dar ne descurcam deocamdata! Hainute am sa-mi pun si in cap, cumparate de prieteni si unele folosite app noi de la niste fete care nu au mai avut nevoie de ele si sau gandit sa ma ajute...patut a cumparat unchiu lu bebe, carucior...avem vro 3 
1 e nou primit de la o mastusica dea lu iuby meu (Dan il cheama) si 2 tot primite da nu's noi, isa sunt mai mult decat bune si azi mai pe racoare mergem sa luam chestiile care mai trebe...cadita, sampoane, biberoane, suzete si etc...Avem niste banuti pusi deo'parte pt nastere si etc, ne descurcam acum!
Am nevoi de sfaturi acum...si am aflat multe de la voi, chestii despre care habar nu aveam si e mai mult decat suficient! Mersi inca odata!
Apropo cu numele...noi avem nasi care nu sunt cununati sunt decat prieteni...ea e prietena mea cea mai buna..el e prietenul lui cel mai bun...ea vrea adrian, el gabriel...si au zis k sa ne hotaram noi pe care il vrem..deasta vam cerut parerea

V-am pupacit dulce de tot!

Denisa
39+ bb Raducu
narcisa.s spune:
Serenity, tu stii mai bine...daca ai nevoie de ceva, spui tu si sunt sigura ca fetele te ajuta cu ce pot...sa-ti iei scutece ca vei avea nevoieeeeeee...nu-ti fa griji, tot ce vei face vei face bine...nimeni nu va stii mai bine decat tine sa-ti creasca bb-le
Caruciorul rosu
AnnaBaby spune:
Ankalaura, Ana a ms mult de sfaturi. Azi n-am avut timp sa caut info pe net, dar oricum o sa ma documentez serios. Dr la care am fost azi e foarte renumita in oras, acum nu stiu nici eu ce sa zic, dar oare poti pune un diagnostic de asta numai daca te uiti la copil? ma gandesc ca o fi avand ea experienta, dar o analiza ceva, nimic? In fine, mai vad eu...
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love