Incepatoare
Raspunsuri - Pagina 2
alla78 spune:
Buna fetelor,
Nu, decat zic eu unele minore, am racit
, recunosc sincer ca nu am fost periodic la ginecolog dar ultima oara aveam o rana mica vaginala care din fericire pt. mine s-a vindecat in urma tratamentului si acum sunt bine, dar nu am ramas niciodata gravida pana acum, m-am protejat dar nu am luat decat acuma vreo 8 ani 1data pastile - doar 1 luna dupa care am incetat sa mai iau.
Astept sa vad, poate poate e cu noroc, sa fie cu oki 
Imi doresc un 
toshador spune:
Fetelor...ma cam pune pe ganduri.....
ieri trebuia sa-mi vina ciclu si nu mi-a venit. In schimb azi am ceva scurgeri maronii. Nu stiu ce sa zic. Poate ar trebui sa repet testul. Dar daca mi-a aratat deja 2 liniute, credeti ca se putea schimba ceva?
Ce stiti de sangerari la inceputul sarcinei?
Nu stiu ce sa mai cred
toshador spune:
Am revenit cu noutati.
Nu stiu care a fost faza cu testele care au aratat pozitiv ca vineri mi-am facut 2 teste si au aratat negativ dupa care mi-a venit si cilclul.
Am un sfat petru incepatoare, sa nu faceti testul decat dupa ce va intarzie ciclul, altfel patiti ca si mine, simtiti ca vi se rupe sufletul cand aflati ca de fapt nu ati ramas ci doar a fost o gluma proasta din partea..... unor teste.
Numai bine fetelor
tosicuta spune:
buna fetelor, si eu sunt noua pe aici, de luna asta incercam sa vedem daca ne iese din prima
as avea o intrebare la voi, deoarece la mine a fost ceva programat am facut o serie de analize inainte dar nu am facut micoplasma/ureaplasma, dr spune ca nu este nevoie de astea acum
o prietena care este deja in 6 sapt le-a facut inainte de sarcina, credeti ca este f grav ca nu le-am facut? precizez ca celelalte analize au iesit bine (dupa spusele medicului ginecolog)
multumesc pt raspunsurile vostre si mult succes
Amabella spune:
Tosicuta, nu e nimic grav ca nu ai facut ureaplasma. O poti face oricand. Cel mai probabil e ca nu ai asa ceva. Eu am o cunostinta care avea si nu a putut ramane insarcinata din cauza asta mai mult de un an, iar cand a ramas, a pierdut sarcina. S-a trata, iar acum e insarcinata si ii e bine.
De aia e bine sa o faci, dar si daca nu ai facut-o si ai ramas insarcinata, nu e nimic grav, pentru ca probabil ca nu ai nimic. Dar pentru linistea ta, du-te si fa-o.
Toshador, imi pare tare rau! Cunosc senzatia aia de sperante prabusite. Din pacate, am trait-o si eu de 7 ori, numai ca eu nu imi faceam teste inainte de a intarzia ciclul.
Oricum, ideea ca nu poti ramane din prima e o prostie. Eu sunt un exemplu ca se poate (asa a fost cu prima sarcina) si sunt sigura ca mai sunt multe alte fete pe forum. Mai mult, cunosc doua fete care au ramas din prima la ambele sarcini. La mine, din pacate, a doua oara a durat ceva mai mult, dar pana la urma s-a intamplat si ii multumesc mereu lui Dumnezeu pentru asta.
Luiza
de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006) si
9+
ioana_olaf spune:
Buna fetelor eu si viitorul meu sot ne dorim foarte mult un 
insa de un an jumatate nu sa intamplat nimic 
Amabella spune:
Anca, cum a mers la termenul pentru plasament?
A fost un termen la tribunal sau o procedura prealabila pe la autoritati administrative?
Luiza
de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006) si
9+
roxanaz spune:
am sa va rog sa continuati aceste discutii la subiectul aspirantelor: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125668
multumesc pentru intelegere,
Roxana

grea e asteptarea asta .....