Incepatoare

Incepatoare | Autor: toshador

Link direct la acest mesaj

Salutari tuturor mamicilor si viitoarelor mamici.

De luna asta eu si cu sotul meu, ne-am hotarat sa facem un bebelus. Mai am vre-o 10 zile pana cand voi afla daca sunt insarcinata sau nu....dar emotiile sunt mari. Mai ales la mine. Sotul zice ca ce-o fi o fi....dar pe mine ma omoara curiozitatea. Toata lumea imi zice ca nu voi ramane din prima...dar speranta moare ultima.

Cam asta e povestea mea si revin cu noutati

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Toshador,

Bine ai venit pe

Iti doresc sa ti se indeplineasca visul de a avea un copil chiar din prima luna,sa treci direct la Odisee.E posibil.

Daca insa bebele se lasa umpic asteptat(si asta e posibil)poti scrie la Aspirante Optimiste,sunt un grup de fete tare saritoare care impartasesc cu tine aceleasi emotii.

Mult,mult succes!

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Toshador, bun venit pe DC!

Tin pumnii sa descoperi in curand ca vei fi mamica... sa stii ca se poate sa ramai gravida din prima luna de "incercari". Iti spun io !

Mult succes

Dark Bendis

19+

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Salutari din nou.

Ieri am facut testul si... mi-a aparut a doua liniuta foarte slaba, dar era a doua liniuta!!!!!!!!!!!!!

Acum nu stiu ce sa zic. voi ce ma sfatuiti?
Eu din cate stiu la eco se vede doar de prin saptamana a 6, eu as avea 4 saptamani.

V-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Tosha in primul rand felicitari!!!! La eco acuma eventual se vede sacul, embrionul inca nu, eu zic sa iei acid folic in caz ca n-ai luat pana acuma si stai linistita pana la 6 saptamani cand se aude si inimioara.
Poti scrie si la aspirante optimiste daca vrei, sunt niste fete tare de treaba pe acolo.
Sarcina usoara!

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Ma bucur pentru tine. Nu ma prea pricep la sfaturi, pentru ca si eu sunt incepatoare. Sper sa ne regasim pe la Odisee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Tosha, adica luna asta te-ai hotarat sa ramai insarcina si tot luna asta ai reusit?????

Bravo! Creste inima in mine cand vad ca mai existe si femei normale.

sarcina usoara si un bebe sanatos!!!

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Felicitari!

Ma bucur mult pentru tine! Si la noi... tot asa a fost... din prima luna si a aparut liniuta "cu pricina". Mie mi se spusese cum ca in primele 2-3 luni dupa ce renunta la pilule femeia este foarte fertila... cat e de adevarat in asta nu stiu... da' uite ca se intampla!

Asa cum au zis fetele, asteapta sa treaca vreo 6 saptamani de la ultima menstruatie, ia cate o pastiluta de acid folic pe zi, ai grija ce mananci si bei (sunt multe subiecte pe DC cu ce trebuie evitat) si...cu mult drag inainte.

Sarcina usoara, sa va bucurati mult de lunile care urmeaza si...bebe sanatos!

Dark Bendis

19+

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla78 spune:

Buna fetelor, sunt noua pe aici, m-a incurajat tot ce ati scris, mi se spunea ca nu se poate ramane din prima luna gravida, ca nu e asa usor, dar eu aveam sperante, si din ce am citit aici vad ca unele dintre voi ati ramas gravidute din prima luna....asa ca mai am sperante, dupa cat timp de la primul contact sexual neprotejat sa-mi fac testul? sau sa astept luna viitoare sa vad daca imi vine sau nu si dupa aia imi fac test

Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Alla78, pe site poti gasi un calculator de perioada fertila. Eu m-am lasat de pastile cu 3 luni in urma. Asa am fost sfatuita de medic, sa am o pauza intre bb si pastile. asa ca acum trei luni am lasat pastilele si 2 luni m-am protejat, sa fiu sigura ca va fi totul bine cu bebita. Luna trecuta am incercat fara protectie si am fost mai atenta la perioada fertila. Asa a dat dumnezeu sa fie bine.
Azi ar fi trebuit sa-mi vina ciclul si deocamdata sunt fara. Deci liniuta aeea slaba da rezultate.

Eu iti recomand sa nu asculti de nimeni si sa ai incredere in tine. Multa lume iti va zice ca nu poti ramane si din astea. Important e sa ai incredere in cuplul vostru si atunci cand faci dragoste sa nu te gandesti la bebe ci la partenerul tau si sa-l iubesti cum nu l-ai iubit niciodata si bebe va veni de la sine.

O zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

nu inteleg de ce sa nu poti ramane gravida din prima. se intampla ca unele sa ramana gravide de la primul lor contact sexual, asa ca...
daca esti sanatoasa si nu ai (avut) nicio problema, de ce nu?
bafta, sa fie cu oki

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput