Gravidutze si Mamici de Cluj-87

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

“Neata si de la noi!

In primul rand, multumim de complimente tuturor, nu nominalizam sa nu carecumva sa uitam pe cineva.

Altfel, mami foarte ocupata, pe cand eram impacata cu decizia de a ramane acasa 2 ani, am primit de la serviciu o oferta supertentanta, asa ca... reevaluam situatia…Si vechea problema…mi se pare prea mica sa o dau la cresa…cu bona mi-e frica, pentru ca nu stiu pe nimeni…ce bine ne-ar prinde bunicii la Cluj! Ne mutam la casa, asa ca alta nebunie, alte rate…dar merita totul pt Sara si bebe 2 in perspectiva.

Noi ne pregatim de marea aniversare, va fi in familie, abia asteptam…deja am primit o gramada de cadouri in avans.
Sara face multe progrese, mananca singurica, face la olita, e dulce tare.

Am vazut de intalnire, din pacate ni s-au anuntat niste prieteni sa dea Sara de baut, dar poate va vad data vitoare.

Diana, va fi bine cu Irinuca, si eu aceleasi probleme mi le pun, dar am incredere ca TIMPUL DE CALITATE pe care i-l voi oferi va cantari mai mult decat grijile, angoasele si nelinistea mea. Si noi mai avem de vizitat vreo 2 crese private nou infiintate, dupa care ne decidem. Succes!

Anca, success cu Sorana la gradi!
Oana, Maria va sta cu buni?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

gabriela, felicitari pentru realizari! ce frumos sa va mutati la casa! in ce zona ati luat? si noi am vrea asa, in perspectiva, dar nu dinalea super-inghesuite intre blocuri, cu 0 curte.

eu am fost azi la happy kids, la pre-evaluare sau cum ii zice si sunt destul de multumita. sa vedem cum va fi cand intram in focuri.

gabi sunt ff curioasa tu ce parere ai de gradinite/crese vizitate, poate intri pe aici sa ne povestesti impresii si ce decideti, eu fix la patricia nu am fost (e tare departe de noi, si cu traficul asta ... ) dar in rest am cam vazut.

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sal
ANDREEA mersi de recomadare ,chiar imi place cum face masajul ,super
GABI felicitari pt decizia de a va lua casa ,bravo voua si noi vrem dar mai asteptam un picutz
DIANA unde i gradinitza Patricia?

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Salutare
si noi vrem la intalnire dar nu cred ca pot ajunge pt ca am restantze si nu stiu exact cand
Victoras a crescut si am pus poze noi cu el ca sa nu l uitati,iar saptamana viitoare va pun poze de la nunta la care vom particita sambata,i am luat si lui Victoras costum .
va pup pe toate s

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Salut
Ce mai faceti voi? Vad ca din intilnire in intilnire...
Noi azi am sosit de la bunici de la munte. Am vazut ca va intilniti miine, poate ajung si eu, sa vedem cum ajunge tati de la servici.
Se mai merge la Aquina in grup?

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

alex, patricia e un pic inainte de 7 strazi. noi ne invartim in zona zorilor/buna ziua cu casa/serviciul.

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Salutare, Ioana!

Ce mai faceti, ce face Patrick?

Intalnirea nu e maine, e saptamana viitoare, joi. La Aquina nu cred ca mai e valabila oferta, pana la 20 august a fost valabila.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare,
fetelor ma scuzati dat eu chiar nu am nici un numar de la HAVANA am fost doar o singura data si mi-a placut enoooorm,e in P.Mihai Viteazu (este la parter MC)se urca cu liftul pana la etajul 7 sau cu masina pana sus.Alex,incearca tu sa faci rezervare.

antoni,eu te intrebam de hi5.
geany,abia astept sa te reved,vii la intalnire???

ioana,ce faceti voi,ati fost la tara???azi am ridicat colet LR din 27.07

prima zi de dupa concediu a fost un dezastru,nu am birou ,nu am calculator,stau pe locul unei colege care e in concediu intr-un birou plin de cutii ,mobilier(la noi de renoveaza),vaii ce durere de cap ma luat pe la 14 am plecat acasa ca nu mai rezistam,ma impusc!

suntem doua Ance pe forum asa ca mie imi puteti scrie SOSO

Va pupic , pot citi ce scrieti doar seara cand ajung acasa din parc

maine este ziua de nastere a lui CO(BEX),Iti urez din suflet La multi ani!multe bucurii,fericire, sa ramai mereu la fel de tanara si frumoasa .
sper ca sunteti bine,da-ne un semn

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

soanso-scumpa, asta te rugam daca poti, mai repeti odata? ca stiu ca intrebai ceva de visitors sau ceva de genul dar nu mai stiu.

Alex-incerci tu cu Havana?ca ramanem fara pana la urma

eu acum am venit de la alergat din babes, hihi, erau multe mamici cu priovhindei si alergau cu schimbul, cate una facea pe dadaca. foarte tare. super!

va pupic si sa aveti o noapte linistita!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

ciao fetelor , sper k nu ati uitat de noi

ne-am intors din minunatul concediu, a fost superb, am avut parte de timp frumos, soare tot ce vrei, drumul pana la mare si inapoi a fost super ok, cand am plecat a facut ceva figuri pe masina dar nu a durat mult si a luat somn, am calatorit noaptea sa se poata odihni Dragos si pt aglomeratia de pe sosele, am circulat super repede.

am citit putin pe sarite si am vazut intalnirea, ne puneti pe lista k venim si noi

lore draga oferta cu pozele e pana in 30 sept, dar cel mai bine mergi la polus iti duci cd cu pozele , ti le descarci si apoi in cateva zile le ai,nu au mai schimbat pretul deoarece ziceau k oferta e scurta si nu merita sa schimbe programul

mi-am scos pozele de la domo 678 la numar , sunt superbe, isi merita tori bani , am platit 1 mil 300 mii, putin de tot, ma gandesc sa imi mai fac o serie cu cele facute la mare

alex felicitari pt aparat , ai sa vezi ce multumita vei fi de el, iti doresc sa faci cat mai multe poze frumoase

eu am retrag k sunt tare obosita, poze am sa pun maine cred

va pup

poze

Elena si Dragos Stefan

varsta lui Dragos

Mergi la inceput