Gravidutze si Mamici de Cluj-87
Raspunsuri - Pagina 16
Andree27 spune:
Neatza la amiaz,
Victo merci mult!
Alex nr e :0743-307831 Cristina o cheama!Spune-i ca suni din partea mea!!
Fetelor mai am o rugaminte la voi!Cum fac sa imi fac si eu comanda la pozele de la DOmo??
Pupice
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
soanso spune:
la a doua cafea si eu...
nrl,alex ..mersi de primire!
pai la gradi de stat peste drum de Big...e de 4 ore(08-12),o scoate socrela care a zis ca ia ce face daca dau fata la gradi de 8 ore,nu ma puteam gandi vreodata ca ma va ajuta socrela ...plus ca la gradi asta lucreaza vecina (usa in usa) e educatoare si ia a zis ca e ok aici sa o las cu incredere.
dar am niste emotii cat casa...zilninc numa la asta ma gandesc..incepe o noua etapa importanta din viata Soranei,nu stiu cum va reactiona acolo,e cam batausa a mea(a muscat un baietel prin trocou ,de burtica ,ia lasat dintii semn in forma de semicerc) am crezut ca ma bag in pamant de rusine ,mi-am cerut un car de scuze si pe ia am certat-o.offfff
eu din start vin singura la intalnire,alfel nu voi putea sta la masa mai mult de 2 minute!Alex incepe si fa listuta!eu abia astept sa va revad!
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
antoni spune:
na, hai sa fixam pe data de 5 care e vineri, la ora 15 in polus de exemplu?sau nu e ok ora?Alex tu zici?
facem listuta?
1.Meli
cine mai vine?
anca.b spune:
As veni si eu, dar ma primiti cu bebe?
insa la ora 18, pe care o propusese alex.
nu v-ar placea la o tersa in centru? pe eroilor? sint atitea acuma?
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
mami_alexia spune:
Treceti-ma si pe mine pe lista, cu sau fara Alexia, desi cred ca vin cu ea, vorba lui Nico, nici eu nu ma simt bine fara ea. Si e buna si idea Ancai, la o tereasa pe Eroilor...
In alta ordine de idei, nu-mi vad capul de treburi, examene, proiecte,etc...Si Alexia e intr-o stare de aceea de tocat nervii la toata lumea, nu-i convine nimic, se maraie incontinuu..asta e..o sa treaca...
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
dpop spune:
hola soanso, bine ai revenit. ce frumos, acu relaxata... eu te inteleg cu gradi, si eu is cam disperata ca trebuie sa o ducem la cresa pe irina. sta e, daca alta solutie n-am gasit...
cu happy kids, eu nus' ce sa zic. pe cand ne-am trezit noi, nu mai erau locuri la stat, vezi ce a zis si victo, ca numai cu piloane intri. iar restul ce le-am mai vazut eu private (care iau copii asa mici), sincer, mi s-au parut cam horror. ori conditiile, ori persoanele (educatoare). la patricia nu am mai fost pentru ca deja ne inscrisesem aici si e si f departe de noi, 1/2 ora cu masina e mult, ca nu mai apuci sa stai 8 ore la lucru asa. dar in biletel parea fain ![]()
cu patuturile nu mi s-a parut o problema mare, finca oricum nicaieri unde am vizitat nu aveau gratii, si sunt si foarte joase. iar cu toaleta, irina oricum e in pampers, si o sa fie inca multa vreme de-acu incolo. o sa ne reevaluam optiunile dupa cateva luni, dupa ce o sa vedem cum merge acolo. pretul e ca la privat, nu e mare diferenta fata de alte private care m-au ingrozit de-a dreptul.
oricum ma cam apuca supararea pe tema asta, incontinuu ma gandesc cate pot aparea, ca n-o sa-i dea sa manance, ca nu stie singura, ca nu o s-o spele pe maini, ca nu stie singura, ca aia si ca cealalta .... plus ca fix azi ne-au sunat ca ne maresc una din rate cu 15 euro! numai acu cateva luni mai crescuse cu 10 euro. iac-asa... necajita, necajita
mami de irina
Victo spune:
fetelor, unde gasesc un aparat de curatat cu aburi ca lumea? pt parchet..gresie..canapele..
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
anca.b spune:
Victo, daca afli vreo informatie legat de aparatul de curatat sa-mi zici si mie. ma intereseaza f tare, dar inca nu am gasit nimic sa-mi convina.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
redai spune:
Fetelor am incercat si eu sa fac comanda la Domo , dar se pare ca pretul este cel de 4000 bucata.Acolo scrie ca oferta a fost doar pana pe 15 august, deci am ratat ocazia :(
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
Victo spune:
anca, ma tot gandesc la solutii de curatat ca lumea podelele, mai ales ca bb incepe sa o ia de-a busilea.
insa acu ma gandesc..minunatia aia cu abur nu face caldura de crapi?
am vazut ceva la zepter..dar nu stiu unde se comercializeaza asa ceva..pe site nu am gasit.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)