Gravidutze si Mamici de Cluj-87

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ancab..alex cred ca propusese intalnire fara pitici si tatici..
din pacate in 7 sept plec spre bucuresti.deci eu lipsesc sigur. saptamana asta daca s-ar putea..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

pai tocmai, victo, la noi e singura zi din saptamina in care sintem impreuna...in rest ne vedem doar seara si de asta nu pot veni duminica. in alta zi e ok pt mine. iar ora 18 e super.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

7 sapt. e duminica..nu stiu de ce credeam ca e sambata...acum am priceput ce ai vrut sa zici, anca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare,

remember us???

am ajuns si noi in Cluj dupa 3 saptamani ,10 zile la mare(Eforie Sud) cazare+mancare super,plaja dezastru..aglomeratie,mizerie,scoici,alge,bolovani in apa...fata de Albena unde am fost anu trecut suntem la 100 ani distanta, a fost bine pe o plaja particulara si oricum ne-am simtit bine ca doar e concediu...
am mai stat la mama doar eu cu Sorana pana sambata si una peste alta am reusit sa ma ingras ....asa ca de luni sunt la regim...

mai am doua zile de concediu in ghilimele sa zic asa pt ca am de facut curatenie,de spalat o tona de haine ,de facut mancare,...hihih gata cu binele.

Alex,gabriela77 vazut poze cu piticele voastre,sunt deja fetite nu mai au aliura de bebeluse,scumpe foc.

geany e cumva prin cluj sau nu inteles eu ...daca este musai vreau sa o vad!

sunt si eu de acord cu o intalnire in orice forma cu bebici,fara numai sa nu fe Duminica si in timpul orelor se servici aka pana la 16.

Victo,cum e la casa noua??te-ai obisnuit cu zona???si eu beau bere cu placerecate un paharel asa e buna si pt rinichi...hihihi

din 15 Septembrie incepem si noi gradinita...vaiiiiiiii asa emotii am de pe acum!

va pup si poate reusec sa pun maine ceva poze de la mare...

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Fetelor,

Am o mare rugaminte la voi.Imi dati va rog nr de tel unde pot sa-mi fac programare la Vasilescu!!Va multumesc!!
Pupicei si noapte buna~~

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

andreea, 0264.207.021 la recuperare
595.336 la artis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

buna dimineata!
nimeni la cafea?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna dimineata

Hai ca vin eu la a doua pe ziua de azi
Mai fetelor, o sa ziceti ca-s nebuna, dar eu nu ma simt bine fara Andrei, asa ca daca e 'interzis bebeilor' eu nu vin la intalnire
Anca, bine ai revenit, chiar nu te-am 'auzit' de mult

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

mie mi-e ok si cu bebei, oricum, numai sa fie in cursul saptamanii daca se poate. dar si fara. cum vreti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

neatza
scuzeeeee nu in 7 sept ,pe 5 sept ,vinerea ,sau in 4 sept cand vreti si voi
duminica nici pt noi nu i ok

am propus fara bebei ca sa putem sta linistite :))la masa ,eu o so las pe matzuca cu tati
de cand s a nascut mamarutza n am fost nicaieri fara ea asa ca i cazul sa i au o micutza pauza de 2 ore doar pt mine

ANCA bine ai revenit la ce gradi o duci pe Sorana ?

MELI o sa intru pe hi5 sper sa te gasesc :)

ANDREEA te rog mult cand ai timp sa mi scrii un pm cu nr de telef al d nei ce face masaj ,mersi mult

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput