Gravidutze si Mamici de Cluj-87
Raspunsuri - Pagina 10
Victo spune:
alex, eu mi-as lua un canon. chiar..s-a terminat cu alaptatul la voi?
adriana, felicitari pt baita fara scandal..la noi stefanut cd incep sa il spal, face crize..dar de fiecare data..ii place sa stea in apa, sa se joace, dar sa nu il spal.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
RAMONELLA spune:
Sa va spun ce a facut Bea ieri.Se zice ca cuvintele mama,tata,la aceasta varsta nu au adresa.Am iesit din masina cu Bea in brate si Radu a intins mainile sa o ia.Bea a intins si ea mainile si a zis Tata.
Asa de scumpa a fost.Amandoi am fost tare incantati.
Nu stiu daca a fost doar o coincidenta,sau chiar a vorbit cu adresa.Dar a fost frumos.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
dpop spune:
hello fetele
felicitari adriana pentru reusita! bravo alexia cuminte.
gabriela, pfii ce demult nu te-am mai vazut. ce frumoasa e fetita! am vazut pozele, ati crescut de numa! vai, nu cred ca a trecut anul. tin minte cum asteptam cu nerabdare sa apari sa vedem cum a fost nasterea.
oanaalina si eu cred ca o voi intarca pe irina in curand. stiu ca trebe sa aiba 2 mese de lapte: dimineata si seara. si in rest, dupa cum vor parintii. eu ii mai dau si dupa masa de pranz, pentru ca mananca ff putin si e tare mofturoasa, daca ceva nu-i place, nu mananca nimic, prefera sa moara de foame.
ramonella vai ce emotionant! si noi suntem topiti cand vorbeste irina, chiar ieri a zis un fel de tai-tai, cand a plecat bunica-sa de la noi.
noi incepem cresa de la 1 sept
am tare mari emotii ...
in rest suntem aprox ok.
alex, imi pare rau pt aparat, da' ce bine-i sa cumperi unu nou ![]()
mami de irina
ALEX29 spune:
Mai alaptez fetelor ,are numai 10 luni puiutzu ,dar ii mai dau si alt laptic
DIANA ma bucur ca mai dai un semn ,cum sunteti ?
RAMO nu cred ca a fost coincidenta eu zic ca l stie pe tati :)
si Tiadris are momente cand se uita la usa si spune tata asa i de scumpa de numa
gata feteor mi am luat un Sony 8,1mega si zoom de 10 sony h10
am scapat ,sper sa fiu multumita de el ,clar ca nu va mai pune Tiadris mana pe el :))
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
Victo spune:
diana, pana la urma unde ai rezolvat cu cresa?
RAMONELLA spune:
Alex super!!!Fratele meu are dinacela.E mai mic ca H9,chiar vroiam sa-ti zic de el.Si eu sunt cu Sony,parerea mea e ca sunt foarte bune.
Diana unde o s-o duci pe Irina la cresa???Eu zic sa nu-ti faci probleme.O sa fie bine.Eu vreau s-o dau pe Bea de la 2 ani,cateva ore pe zi.O sa vad eu unde.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
dpop spune:
am gasit loc la happy kids.nu prea am inima linistita, dar... nu am alta solutie.
si cu bebe si cu serviciul e tare greu, timpul tinde spre o limita apropiata de 0...
mami de irina
Victo spune:
maine dimineata mergem si noi acolo la cresa de pe pasteur unde l-am inscris..sa vb cu directoarea, sa vedem daca sunt sau nu locuri..sa vedem cum e pe acolo..
astept sa ne povestesti cum se adapteaza irina..
OanaAlina spune:
si eu inclin spre camerele foto sony! acum ce sa zic... cred ca depinde si de noroc...
dpop - nu esti multumita de serviciile de la happy kids???
ramonella - ce emotionant moment! felicitari! cum mai stati cu papa?
voi le dati soldatei la bebelusii de 10 luni (sau un picut mai mult) sau inca nu??? daca da, cu ce anume?
Oana-Alina si
Maria-Teodora (30.10.2007)
comoara din viata noastra
OanaAlina spune:
vroiam sa va intreb ce aveti la geamul de la bucatarie perdele sau jaluzele verticale/orizontale??? inca nu ma pot decide....
victo - cum v-ati acomodat in noua locuinta???
Oana-Alina si
Maria-Teodora (30.10.2007)
comoara din viata noastra