Shoppaholicele Redouto-masochiste (117)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

L-am primit si eu. Geanta aia LC mi-ar placea si mie. Ce, eu nu sunt fetita?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Salut! Am dat si eu o comanda acum 4 zile. Am citit ca tot spuneti a ati primit bon d'achat. Eu pana acum am primit un email "Confirmation de votre commande sur laredoute.fr ". Am citit ghidul de pe prima pagina, insa nu am inteles ce e cu acest bon d'achat. Il vad in suivi de commande sau il primesc pe email?

Multumesc,
Anca

Mergi la inceput

Bon d'achat il vezi in suivi (mes remboursement) NUMAI daca unul sau mai multe produse deja comandate s-au epuizat pana la procesarea comenzii.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Caldura mare mon chere!

vaz ca nu mai misca nik nici pe aici?
shoping nimik?

Mergi la inceput

Am primit si eu asta:
http://us.mc355.mail.yahoo.com/mc/showMessage?fid=Inbox&sort=date&order=down&startMid=0&.rand=1243184927&da=0&midIndex=0&mid=1_29211_AISzo0IAALjkSKaVBwHNoiwNHd4&f=1&nextMid=1_193_AISzo0IAAXOQSKP%2BgQbXyn2vvuU&m=1_29211_AISzo0IAALjkSKaVBwHNoiwNHd4,1_193_AISzo0IAAXOQSKP%2BgQbXyn2vvuU,1_758_AIGzo0IAASwBSKLcigL8SA7dBcI,1_1449_AH%2Bzo0IAATu0SKEbpwbFQBx4KGw,1_2159_AIGzo0IAAEQLSKEfjA0u%2FR0UoCo,1_2684_AH%2Bzo0IAAB2ESKAApAiqfiRBiF4,

Mergi la inceput

azi am fost absente toate la apel!
eu va invit la o crema de zahar ars care merge brici pe caldura asta cu un pahar de apa rece.
va urez noapte buna si poate maine se mai reuneste gasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

buna dimineata...copilu' da-du treirea!!! si ca sa nu pird timpul, hop pe redoute...dar POR AMELIORER LE SEVICE LE SITE...MOMENTAN INDISPONIBLE.....CE I-OR MAI FACE? poate fac functionabile codurile primite pe mail...ramane de vazut...o zi buna va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Io nu mai shopingesc nik, mai astept comanda din 1 august si stau cuminte cu cheltuielile putin. La mine urmeaza o perioada incarcata ca si cheltuieli, inca o tura de mare, ziua lui fi-mea, ziua sotului, a tatalui, pana la sfarsitul anului am cel putin 2 astfel de evenimente pe luna si o sa o las mai moale cu redutul pe moment. Asa ca nici nu intru pe site iar mailurile primite cu coduri le sterg imediat.

Mergi la inceput

Am trecut si eu sa va salut! Dau o pentru cine doreste. Slabe sanse sa se refaca gasca azi. Poate de maine daca incep sa vina coletele. Ar cam trebui sa vina si comanda mea din 17.

cristina d.

Mergi la inceput

salutare fetele!
vin eu la cafea!!!!!!!!
va salut pentru toata ziua ,pentru ca iar vom fi doar 2-3 prevad.

Mergi la inceput