Clubul mamicilor de fetite BIANCA (4)
Raspunsuri - Pagina 21
Adryana_4u spune:
nu i-am dat tort, pentru ca deja avea bubitele, si doctora mi-a zis sa o feresc o saptamana macar de E-uri, banane, ou....
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
greta4you spune:
am pus si noi cateva poze aici: http://community.webshots.com/album/562178469ltRaEu?start=108
catutza spune:
hello gagici!
scuze de absenta, dar lunea trecuta am cazut pe scari si am o entorsa la piciorul; drept, de luni am avut gips ....si pana pe 17 ar trebui sa il tin, dar agitata cum sunt l-am scos singura acasa
piciorul e putin umflat si vanat dar e ok, pot merge fara garja dar nu pot sta mult intr-un loc in picioare.
Adriana , ce faci, nu deschizi capitol nou?
Cum se mai simte Bianca ta? multa sanatate
(am vazut si pozele de la turta si mi-au plcut mult )
Greta , si Bianca ta e o dulce si o frumoasa ![]()
Bratafel , voi ce faceti, cum sunteti?
va
si revin...nu stiu cand, dar revin ![]()
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
aurel_cris spune:
ADRYANA ce frumoasa a fost printesa
si ce tortulet
GRETA inca o fetita frumoasa care deja nu-i mai lasa pe mami si tati la calculator![]()
CATA imi pare rau ca ai cazut,recuperare cat mai rapida.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
bratafel spune:
buna fetelor
am vazut poze cu Mara cu baticut rosu cu buline albe - se pare ca dorea sa vorbeasca la telefon![]()
catutza insanatosire grabnica. cred ca e tare incomod sa porti ghips..
noi suntem bine. am avut cateva zile de maraiala si frichineala noaptea dar se pare ca s-au ameliorat. cum dorm copii mai mari noaptea? dar ziua, de cate ori?
7 luni
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
catutza spune:
Cristina , multumesc mult pentru urari 
Bratafel , off nu stiu ce sa-ti raspund...fiecare copil are ritmul sau de somn si odihna (de exemplu Bia mea la 1 an si 2 luni, de revelion sa culcat la 2 noaptea, anul asta la 3 ani si 2 luni sa culcat la 4 dimineata si asta cu tipete ca de ce dormim
. Ea seamana foarte mult cu noi din pacate , adica ne culcam tarziu seara si ne trezim tarziu dimineata. Dar acum de cand merge la gradi se culca in jur de 22h si se trezeste la 7 si mai doarme la gradi la pranz cam o ora, dar asta destul de rar ca e incapatanata si nu vrea somn
Ea de la o luna a dormit noptile cap-coada fara trezire deloc pentru masa iar de la 9 luni si-a reglat si somnul de pranz adica doar odata pe zi nu in 2-3 reprize
Multa sanatate si voua ! 
restul pe unde umblati?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Adryana_4u spune:
i-am trimis PM moderatoarei care ne inchisese cap.5 atunci, dar vad ca nici un raspuns...mai asteptam putin si daca nu, fac altul....
multumesc pentru aprecieri, fetelor.
Bianca mea inca se trezeste noaptea, deci nu s-a reglat deloc cu somnul...
aaa, va spusesem la un moment dat ca i-am dat lapte praf...l-a vrut, apoi n-a mai vrut si acum, de vreo 3 zile, bea lapte -milupa- de sparge, in schimb, nu mai mananca...fructe si iaurt mai baga in gura, asa...mai mult n-ar baga, dar supa la pranz, nu o vrea deloc, strange buzele, de imi vine sa lesin cu rugamintile, nu reusesc in nicic un fel...ei, dar daca ii dau un biberon de lapte, imediat casca gura....
nu stiu ce sa mai fac....
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
Adryana_4u spune:
S-a deschis capitolul 5
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131586
Bianca creste
de toate