Clubul mamicilor de fetite BIANCA (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

....fetelor....voi cum v-ati gandit sa intarcati fetitele?...pe mine ma chinuie gandul asta ingrozitor ,mai ales ca Mara adora tzitzi...nu poate fara tzitzi....

....eu ma gandesc sa-i scot pe rand cate o masa de tzitzi....ca ea primeste inca lapte la cerere....adica si dimineata ..la prinz...dupa amiaz...seara...si noaptea.....
...deocamdata nu stiu cum sa procedez....zic eu sa mai astept o luna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guess spune:

greta ,si eu credeam la fel,si imi faceam griji dar a fost total diferit....fara nici un planset a primit imediat biberonul,tu ai mai incercat sa ii dai lapte praf?
incearca si poate o sa fii placut surprinsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Intru numai putin, pe fuga, sa va spun ca BIanca mea are gripa, de aia nu mai pot intra asa des, sunt zombie, o pazesc noaptea de febra, a facut si 39,4....a avut si frisoane, i s-a facut pielea de gaina si cand s-a pus pe un tremurat, m-am speriat groaznic...luam tratament, sa vedem, poate ne revenim repede...off...si tocmai acum, cand sambata ne pregatim sa serbam motul.....

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3159601744/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adryana_4u

Intru numai putin, pe fuga, sa va spun ca BIanca mea are gripa, de aia nu mai pot intra asa des, sunt zombie, o pazesc noaptea de febra, a facut si 39,4....a avut si frisoane, i s-a facut pielea de gaina si cand s-a pus pe un tremurat, m-am speriat groaznic...luam tratament, sa vedem, poate ne revenim repede...off...si tocmai acum, cand sambata ne pregatim sa serbam motul.....

Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3159601744/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

multa sanatate !!

7 luni

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Adryana multa sanatate Biancai

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Fetelor, multumesc pt sustinere...azi a fost mai bine pitica, in sfarsit o zi fara febra...sa vad la noapte...este insa in continuare maraita, e mereu obosita (de boala cred), dar nu reuseste sa adoarma...mananca mai putin decat de obicei, dar macar mananca ceva....sper sa se termine cat mai repede....

Bianca creste
de toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

ieri am fost cu Bianca la doctor si avem la 8 luni fara 5 zile 8400gr si 72cm.

7 luni

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

bUna dimineata, mamici de Biencute!
,imi pare tare rau ca puiul tau e bolnavior.Si noi tocmai am scapat de gripa.A venit tati acasa cu un virus frumusel tare si l-am luat si noi doua.LA fel mi-a facut Bianca febra,norocul meu a fost ca n-a ajuns la 39, dar am avut febra trei zile, intre 37,8-38,6. Ai mare grija cu febra peste 39, ca poate sa faca convulsii , cand are febra asa mare trebuie sa o dezbraci sa o infasori intr-un prosop sau un cearsaf ud stors bine, apoi sa pui o paturica pe ea.Treaba asta trebuie sa dureze cateva minute, ideea e ca se face transfer de caldura. Si musai sa ai in casa fenobarbital. Poti sa-i ceri dr tale sa-ti reteta. Nicic eu nu am acum in casa, dar am zis ca la urmatoarea vizita la dr, am sa cer si eu o retea sa fie.
Vezi ca o sa si tuseasca, daca n-a inceput deja. Tusea asat o sa cam dureze, pe noi ne chinuit o saptamana jumatate si a fost productiva.
Pentru tuse iti recomand un siropel din plante foarte efcient in toate tipurile de tuse, astm, bronsite, tot feul de probleme ale aparatului repirator. Se cheama COOUGHEND, il gasesti la plafar si costa inte 16-20lei. Ii dai 2 linguritie pe zi. LA noi a facut minuni. I-am dat tot felul de siropele dar nici unul nu a fost eficient, decat acesta.
Sper ca ti-am fost de ajutor. Multa sanatate puiului tau si asteptam vesti de la tine
Mami de puiut BIanca Elena(29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Scuze , fetelor, am facut o gramada de greseli, asa e cand scrii cu bebelina in brate care mai apasa si ea pe cate o tasta. Ma intelegeti.Adryanamesajul era pentru tine.
Aurel_cris, multumim pentru aprecieri.Fetele care vor sa-si intarce bebeline, nu prea stiu ce sa va spun , pentru ca eu am alaptat doar 3 luni,ca atats-a putut, dar de la alte mamici stiu ca cel mai bine e sa o faceti brusc, daca v-ati hotarat sa faceti pasul asta. Cunosc o mamica care a alaptat pana aproape de 3 ani pentru ca nu se indura sa-si intarce puiul brusc si uite asa a ajuns pe unde se ducea , sa-i scoata fii'su tzitzi la vedere si sa se apuce supt. Era destul de jenant, va dati seama.
EU pot sa va spun ca am avut probleme cu pitica mea cu suzi. Nu dormea fara ea pana acum cateva saptamani. Era jale daca o scapa noaptea din gura. Asa ca m-am hotart sa nu i-o mai dau. I-am spus ca a papat-o catelul, bineinteles ca s-a dus la catelul ei de plus sa vada daca e adevarat ca i-a papat-o, vreo doua nopti, m-a chinuit ca se trezea si mi-o cerea si apoi gata a uitat de ea. Acum nu mai avem nici o problema. MA gandeam ca o scapat greu de suzi, dar n-a fost asa.
Pupici
Mami de puiut Bianca Elena(29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Multa sanatate Biencutelor balnavioare
Noi dormim teribil caci dintisori nu ne lasa deloc,mi se rupe inima cat vad ca o chinuie asa.Cred ca vor iesi 2 odata ca este gingia umflata rau.Ieri i-am facut niste pozici si abia mi-a zambit,ea care o fan pozat.
Pupici la toate mamicile si Biencutele.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput