Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (36)
Raspunsuri - Pagina 23
pusyketa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BillyBilly mimika La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita!![]() Miere si alina sa cresteti mari! si noi astazi am schimbat prefixul in sapt 22!! ![]() aryia si eu tot la filantropia o sa nasc, cu dr. Calciu. Spui ca ai vazut rezervele? Eu n-am apucat sa fac o incursiune...cum se prezinta spitalul? Si eu cand am ales Filantropia am facut-o dupa ce am citit o gramada de pareri pro pe DC, sunt multe mamici care au fost multumite si de spital si de personal. pusyketa eu tot anul trecut mi-am facut eco la medlife (in jur de 10-15) la dna Alma Georgescu si acel aparat pe care-l aveau ESTE APA DE PLOAIE, crede-ma. Bine ca l-au schimbat!!! Eu am eliminat doua sarcini la 8 sapt si la acel aparat (numit de personal la acea vreme f performant) nu se vedea nimic! Dupa ei nici nu eram insarcinata. Anul acesta am fost la Medsana si la Polisano si am putut sa fac comparatie. Dna Dr. Chitescu care face eco si la medlife si la polisano (aparate diferite) mi-a confirmat opinia... Deci, vezi ca din punctul de vedere al Medlife: toate aparatele lor sunt super performante! Este mult bla bla... Nu am auzit de dr Ivanov, dar dr. Chitescu este super profesionista si experimentata, este unul din cei mai buni eco de sarcina de la noi. Si eu tot la dansa merg, dar la polisano. ![]() Catalina 21+ Ana-Maria ingeras de ![]() Bebelusa |
Nu,m-ai inteles gresit! Aparatul de care spun eu tocmai a fost adus,acum vreo luna-doua.Din pacate,Chiteasca,cu tot portofoliul ei,nu prea se pricepe sa umble pe acest aparat.Deocamdata este un singur medic din Medlife care face eco pe acest aparat,care este muuuult mai performant decat Voluson-ul 4D care era pana acum si pe care face Chiteasca.Stiu ca Chiteasca e cel mai bun medic ecografist de la Medlife,dar daca dr.Ivanov m-a trimis la acest aparat si spune ca se vad mult mai multe la el,merg la asta.(Mai pe intelesul muritorului de rand,am inteles ca o eco la acest aparat se vede cum vedem filmele facute pe calculator despre sarcina).
Acu' m-am facut inteleasa?
Mai intreb: stie cineva o doctorita buna la Cantacuzino?
16+VINE BEBE!
lavini spune:
LA MULTI ANI pentru toate Mariile de astazi, si mamici si bebici!Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii!
Lisa, felicitari pentru fetita, ma bucur ca a iesit asa cum ti-ai dorit.Stefania e un nume care mie imi place foarte mult...
Bafta fetelor care merg azi la dr, va asteptam numai cu vesti bune
Cadia, nu iti fa griji, sigur va fi totul foarte bine, nu exista alta varianta, echo de luni o sa iti confirme asta...Oricum testele astea sunt "orientative", nu iti certifica ceva ca fiind 100% sigur.
Lavinia, 13+
si Andrei (11 iunie 2007)
Stellutza spune:
La multi ani tuturor Mariilor!
fetelor sunt extrem de 'invidioasa' pe voi ca stiti deja daca aveti un baietel sau o fetita
La echo saptamana trecuta, mi-a spus ca este prea devreme sa vada
si imi doresc foarte tare sa ma apuc de cumparaturi si de camera lui bb dar nu stiu ce culoare sa o fac 
cel mai tarziu la cate saptamani se vade bine?:D
+14

Sa fii sanatoasa si fericita!

Ana-Maria ingeras de