Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (102)
Raspunsuri - Pagina 4
mariussimiuc spune:
Iaca am aparut si eu...Am citit la lumina opaitului
si am fugit la
.
Adriana,pupici la bolnavioara mica.
Tinem pumnii sa se faca mai repede bine.
Noapte buna. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ancadragoman spune:
Neata
TREZIREA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Citesc si revin,sper sa misunati pe aici![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi cami, pusi inapoi!!! sper sa intri mai des de acuma!!! gata!! fug la bucatarie ca fac papa!!! ancutzelor...ati avut un chef de vorba..... ![]() ![]() ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
burticoasa ,mamica de nadia si marius era pusa pe barfa
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui anca_a buna. fetelor am si eu o intrebare, voi preparati branza ptr copii sau o cumparati? si daca o cumparati, de care? vreau sa incep sa ii dau si eu lui Alex si ma gandesc ca ar fi mai simplu sa o cumpar. si mamaliga ptr ei o pregatiti normal sau o fiebeti mai mult? Eu sunt cam in urma cu diversificarea ptr ca al meu copil face nazuri la mancare...sa fie din pricina ca inca il mai alaptez?! ![]() Anca si Alex 14 decembrie 2007 |
eu ii dau branza cumparat,Milli sau fagaras si mamaliga o fac normala ca ptr noi.
Poate sa fie mofturos din cauza ca inca suge
anca
de
povestea nasterii
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui anacami Sambata m-am intalnit intamplator,in Carrfour Baneasa,cu Erika si Angelina;sunt doua fete superbe,Erika cred ca este f. inalta (m-am simtit pitica la 1.64 cat am),cred ca si Angelina va fi la fel.Sunt si f. vesele amandoua,Angelina a ras la mine (credeam ca se sperie de fata mea Si la cap. noutati, la 9 luni a spart si la noi-in sfarsit- gingiuta de la un incisiv central de jos; nu imi imaginez cum va arata o vreme cu un singur dinte ![]() ![]() ,ca a trecut ceva vreme si nu avem inca vreunul la orizont (lui Sebastian i-au iesit 2 cate 2)Pun dovada in curand... mami de Sebastian si Stefania ![]() " Life is a journey! Enjoy the trip!" |
Felicitari iepurasului
anca
de
povestea nasterii
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui adyanna Buna seara! Am mai aparut si eu pe aici! Nu am mai reusit sa intru pentru ca am avut o saptamana tare nasoala. Dupa ce saptamana trecuta am fost cu Antonia la aerosoli si aspirat la spitalul Emilia Irza ( sau Alfred Rusescu parca se numeste acum...) de unde pleca cu niste crize de plans de nu o linisteam in nici un fel o ora-doua,( nu mai spun ca doar ajunsa in fata spitalului se punea pe plans ca stia ce o asteapta) am constatat ca nu era o imbunatatire prea mare a starii ei asa ca ne-am pus pe dat telefoane pe la rude si prieteni dupa un dr orl mai bun. Si asa am ajuns la spitalul Grigore Alexandrescu la o dr Iorgulescu ( fff buna) care dupa ce a consultat-o a tras urmatoarele concluzii: - are si otita de la secretii pentru ca nu a fost bine aspirata ![]() - aerosolii i-a facut degeaba pentru ca la cate secretii avea ea ar fi trebuit intai aspirata si apoi facut aerosolii ca sa ajunga unde trebuie pe cand la noi era tocmai invers, dupa aerosoli ma rugam de asistente sa o aspire Asa ca mai facem si aici aerosoli pana vineri si ne-a mai dat si niste siropuri si picaturi pentru urechi . Dar macar acum se vede o imbunatatire,chiar foarte mare! Acum doarme si fata mea linistita, nu o mai deranjeaza secretiile ( care sunt din ce in ce mai putine), nu mai e speriata si nu mai plange! Aici am dat de niste asistente foarte dragute care isi fac meseria cu placere si se vede! Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )Asa creste |
Adriana imi pare rau ca ati trecut prin asta din cauza incompetentei doctorilor si imi pare bine ca acum sunteti mai bine.
Tu i-ai facut vaccinul Prevenar?
anca
de
povestea nasterii
ancadragoman spune:
La multi ani ptr sarbatoritii zilei si ptr mami Pufulet74
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
bb_yasmi spune:
neata!!!]
offf adriana, imi pare rau pt micuta!! sa se faca bine repede!!
pussi concediu placut!!!
miha, ai intrebat ieri ce am facut de papa: ciulama de pui cu smantana si usturoi si cu mamaliguta.
eu tot branzica cumparata ii dau.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
anca_a spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
eu ii dau branza cumparat,Milli sau fagaras si mamaliga o fac normala ca ptr noi. Poate sa fie mofturos din cauza ca inca suge anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |
Anca, bb_yasmi, mersi
Anca si Alex 14 decembrie 2007
anacami spune:
Buna dimineata!
Pufulet.Sa fii sanatoasa si fericita!
Pupici bebeilor bolnaviori!
Ramona,stam aproape; asteptam de cateva zile un raspuns legat de locurile prin care va plimbati voi.Cum nu l-am primit,am crezut ca nu vrei sa ai de-a face cu noi,asa ca nu am mai insistat! in formatie completa,adica si cu Sebastian,mergem mai mult prin parcurile cu nisip si diverse jucarii,asa ca este mai greu sa ne intalnim intamplator (daca stabileam inainte era sigur).Noi vom pleca poimane din Bucuresti pentru o saptamana; daca va vad, va salut
Ramonica,Eladeea, foarte frumoase pozele din concediu.Ramona ai avut ceva curaj sa mergi cu bb mic pe Transfagarasan!! Eladeea,este o statioune frumoasa, poate si pentru ca are un stil unitar.Ai nimerit si o perioada buna, noi am fost de Pastele trecut pe acolo,nu aveai loc sa arunci un ac la restaurantul ala principal (cu apa in podea...); cand este aglomerat, este nasol.Am mers apoi undeeva pe Raul Doamenei, un loc mai uitat de lume-o splendoare!
Voi cand mai iesiti in timpul zilei la plimbare? astazi a trebuit sa plec de dimineata la cumparaturi, acum nu am mai avut curajul sa ies cu ei afara pe canicula...
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"

. Dar macar acum se vede o imbunatatire,chiar foarte mare! Acum doarme si fata mea linistita, nu o mai deranjeaza secretiile ( care sunt din ce in ce mai putine), nu mai e speriata si nu mai plange!
Aici am dat de niste asistente foarte dragute care isi fac meseria cu placere si se vede!