Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (102)
Raspunsuri - Pagina 14
ancadragoman spune:
Anco esti si Maria?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
ancadragoman spune:
Gianina iau pastile de slabit ,cu ele a slabit si Lavinia(BB-Yasmi )ca ea mi le-a recomandat![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
Amy26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Andreea multumim. Iuli multam si treci la vorba cu noi. Am vazut acum mesajul tau , noi nu ne confruntam cu probleme de somn adica doarme 2 reprize pe zi de cate 2 ore si de la 11 pana dim la 7 . Am inceput sa iau pastilele de o sapt ,am scapat de 2 kg deja si ma simt f bine Gianina bine ai revenit Amy si eu merg la munca ,pana la 2 ca am program de 6 ore si noaptea cad lata ca ma apuca 1 noaptea nedormita(de ec are ziua doar 24 de ore???????? )Imi pare rau ca ati avut enterocolita si bine ca v-ati revenit anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |
ce bine totusi ca ai prog.pana la 2,eu inainte de ora 18:00 nu ajung niciodata
Felicitari pt.kg date jos

AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
gianina spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Gianina iau pastile de slabit ,cu ele a slabit si Lavinia(BB-Yasmi )ca ea mi le-a recomandat anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |
poti sa imi spui cum se numesc? ma intereseaza si pe mine...merci!
Gianina, mami de
Simona Andreea (24.07.2003) si
Adelina Elena (15.11.2007)
Amy26 spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Felicitari tuturor Mariilor si Mariutelor .... si aici ma bag si eu ...asa ca poftiti la ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
Ank, cum te simti?
Fetita!!!...
acum am vazut la semnatura

AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
iuli-ana spune:
ANK,felicitari pt zanuta ta!

ANCUTZA,felicitari pt kg pierdute!

Eu iau de o saptamana capsule cu ceai verde,am dat jos 1 kg pana acum...In total din aprilie,12 kg...Dar tot mare ma simt![]()
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Anco esti si Maria? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |
da
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Ank83 spune:
Multumesc fetelor..!!
... ma simt bine...dar caldura asta ma omoara
... e de nesuportat si dorm tare rau noaptea si cu burdihanul cel nou
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui iuli-ana ANK,felicitari pt zanuta ta! ![]() ![]() ![]() ![]() ANCUTZA,felicitari pt kg pierdute! ![]() ![]() ![]() Eu iau de o saptamana capsule cu ceai verde,am dat jos 1 kg pana acum...In total din aprilie,12 kg...Dar tot mare ma simt Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007http://picasaweb.google.com/state.ana/PozeDaria |
Bravo!!!!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
ancadragoman spune:
Anco at sa ne traiesti,sa cresti mare si nu in ultimul rand nastere usoara ca mai ai putintel![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii

)