Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (102)
Raspunsuri - Pagina 13
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Neata La multi ani ptr toate Mariile si in special pentru Mariuca mea ,sa cresti mare mami si sa fii sanatoasa. anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |
LA MULTI ANISORI SI DE LA NOI, CU SANATATE SI MUULT NOROC!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
SI LA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE PENTRU FIECARE MARIA IN PARTE!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Amy26 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Amy pe unde umbli mama? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |
am crezut ca in timp totul se va aranja, ca voi stii sa-mi impart timpul si ca voi reusi sa raman pe aceeasi lungime de unda cu voi....dar e din ce in ce mai greu mai ales ca la job e o per groaznica(am ramas singura,colega mea si-a depus demisia),volumul de munca s-a dublat iar eu sunt

sa stiti ca va duc lipsa,mereu ma gandesc la voi
,la toate...nu va enumar pentru ca mi-e teama sa nu omit pe cineva si sa se supere;am vazut pozele din album ....desi au crescut foarte mult bulgarasii,am reusit sa-i recunosc(majoritatea) fara sa ma uit la nume.
Despre Iustin...acum o luna am trait cel mai urat episod din viata mea (internati 5 zile cu enterocolita)offf nici nu vreau sa-mi amintesc amalgamul de sentimente de care am avut parte atunci....
acum.....in afara faptului ca e putin cam puturos(nu merge de-a busilea) si plin de mofturi la papa....e bine....multumesc lui D-zeu!
Anca, tu cum te descurci?(si tu ai inceput sa mergi la job, nu?)
MariaAMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
gianina spune:
Buna,
ne mai tineti minte??????????ca nu am mai scris cred de vreo juma de an!!
astazi dau de baut ca ma cheama si Mariana si in plus implineste si Ade 9 luni!!! La Multi Ani pentru ea si pentru ceilalti sarbatoriti ai zilei..pupam cu drag si Mariile noastre!
Noi suntem bine..am fost plecati timp de 3 saptamani la mare...la Mamaia, ne-a placut mult...fetelor le-a mers minunat!
eu nu mai am timp liber deloc...am inceput si serviciul..fetele stau cu mama..asteptam sa vina 1 septembrie sa inceapa si Simo gradinita sa ii fie si ei un pic mai usor!
Ank, felicitari pentru carutul roz!!!
Gianina, mami de
Simona Andreea (24.07.2003) si
Adelina Elena (15.11.2007)
iuli-ana spune:
Fetele,nu am citit nimic din urma,sper sa fiti bine cu toate,mamici si bebici!
ANCUTZO,cu ce ne delectezi astazi???Ai inceput sa iei acele pilule-minune?Ce fecte/rezultat au?Te simti bine???
Imi pare rau ca nu reusesc sa va citesc,dar am ceva probleme cu somnul Dariei si sunt cam bezmetica de vreo luna si ceva...![]()
Nu stiu ce se intampla,somnul ei s-a redus la 9 ore per total(zi si noapte).E f vioaie,manaca bine,insa noaptea doarme legat vreo 2 ore si apoi se scoala din jumate in jumate de ora...sa se joace...
S-a mai confruntat cineva cu nebunia asta???
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman hai la povesti ca sunt la munca anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |
am venit si eu
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
ancadragoman spune:
Andreea multumim.
Iuli multam si treci la vorba cu noi.
Am vazut acum mesajul tau , noi nu ne confruntam cu probleme de somn adica doarme 2 reprize pe zi de cate 2 ore si de la 11 pana dim la 7 .
Am inceput sa iau pastilele de o sapt ,am scapat de 2 kg deja si ma simt f bine![]()
Gianina bine ai revenit
Amy si eu merg la munca ,pana la 2 ca am program de 6 ore si noaptea cad lata ca ma apuca 1 noaptea nedormita(de ec are ziua doar 24 de ore????????
)
Imi pare rau ca ati avut enterocolita si bine ca v-ati revenit
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Ank83 spune:
Felicitari tuturor Mariilor si Mariutelor
.... si aici ma bag si eu ...asa ca poftiti la 

Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
gianina spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Am inceput sa iau pastilele de o sapt ,am scapat de 2 kg deja si ma simt f bine anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |
Scuze ca ma bag..ce fel de pastile ei? pentru slabit????? m-au disperat kg astea....dupa sarcina am rams cu 1 8...am dat jos vreo 7-8 inainte de concediu..tinand regim ..in concediu am pus la loc vreo 2 -3

Gianina, mami de
Simona Andreea (24.07.2003) si
Adelina Elena (15.11.2007)